2011.09.02. 00:12:00
villa sem a posztján játszik, de fényévekkel többet tud adni jelenleg a csapatnak (elég csak arra gondolni, hogy arsenal elleni idegenbeli gól, a bl döntőbeni gól, vagy mondjuk amekkorát akasztott a realnak a 2-2 a szuperkupa első meccsén.)..és e mellett elég sok gólpont van a neve mellett.
jelenleg a realitás/prioritás a támadó poszton szerintem ez lesz :
1. messi - ő amikor egészséges, mindig kezd, és szinte sosem lesz lehozva.
2. pedro,villa,alexis - szerintem ők 3-an (hasonló teljesítmény esetén) egyenletesen lesznek rotálva.
5. iniesta - igen, szerintem ő az 5. számú támadónk. hogy miért ? mert pep eddig is előszerettel tolta fel támadónak, azóta pedig jött a középpályára egy cesc, és itt van a percről-percre fejlődő thiago. ez NEKEM azt jelenti, hogy ha eddig is bátran tolta fel init csatárnak pep, akkor ezután mégbátrabban fogja, mert így nem gyengül a középpálya, ha felmegy, és könnyebben meg lehet oldani a sok minőségi kp rotálását. (magyarul jut hely a thiago/cesc duó egyikének, ha iniesta támadót játszik.)
nem beszélve arról, hogy szerintem egy közepes formában lévő iniesta is bőven tud olyan teljesítményt hozni a szélen is, mint afellay.
6. - afellay..
ne gondolja senki, hogy én afellay ellen vagyok, ugyanúgy csapkodom az asztalt, ha netán az ő góljával nyerünk egy meccset, csak tudni kell, hogy amúgy sem volt sok esélye közel kerülni a tűzhöz idén az igazolások láttán, nem hogy a sérülése után.
szerintem normális esetben 1000-1500 játékperc már jó, ha jut majd neki.
aztán majd látjuk, egy sérülés bármit megkavarhat.
szerk : és mindenki tegye fel magában a kérdést, hogy mondjuk egy komoly villa és pedro sérülés esetén mikor lenne nyugodtabb.
1. busq,xavi,cesc - iniesta,messi,alexis
2. busq,xavi,ini - afellay,messi,alexis
én inkább az elsőre szavaznék, főleg ha fontosabb meccs.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
shutterisland 2011.09.02. 00:24:14-kor.