Hali!
Új kihívást akartam, kezdtem egy új játékot és találomra kiválasztottam az
Eastleigh csapatát az angol hatod(?)osztályból. Nos a csapatnál szívélyesen üdvözöltek, majd közölték hogy az alapvető elvárás bejutni a rájátszásba.
Az asszisztensem röhögve közölte, hogy ezt lazán teljesítjük, mert bomba a csapat
Ja bomba. Bombatrágya.
Szóval segítséget szeretnék kérni, akinek van tapasztalata ilyen kiscsapatnál volt már menedzser, mondja meg milyen taktikai hadrendben küldjem ki ezeket a lókötőket a pályára?
Alapvetően az a probléma, hogy nem birtokoljuk a labdát és nem lövünk gólokat, ellenben baromi sokat kapunk. Tudom a 3 dolog összefügg

Tehát

egy labdabirtoklós taktikus felállást kellene találnom. Ha nagyritkán oda is kerülök, hogy gólt szerezhetnék, akkor a 4-es befejezésű csatárklasszisaim tuti fölérúgják vagy luftot rúgnak
És akkor most ezennel rá is térnék a keretre!
1 ép játékos van, aki tényleg nagyon jó a körülményekhez képest, az a védekező kp-m. Vele nincs problémám. -vagyis de: iszonyat sérülékeny.-
De csak a kezdőből 5 poszton nagyon béna vagyok. Belső védőim nullák. Balhátvéd szintén nulla. Csatárom nincs olyan, akinek a BFEJEZÉSE -ami a legfőbb tényező- magasabb lenne hatosnál. HATOSNÁL.
A középpályán a balszél nagyon esendő és középre is szükség lenne egy passzolni tudó agilis emberkére, de ilyen sincs.
és akkor ha már itt tartunk: átigazolásra nincs pénz. Valószínűleg nem is lesz.
Tehát csak a taktikán tudok variálni.
A támadó 4-4-2 veszett ügy, nem történik semmi. Az ellenfél sokkal többet birtokolja a labdát, általában 1-2 gólt mindig lőnek.
4-3-3: hagyjuk, még elöl lenne is elég emberem, középpályán szétszednek.
3-4-3: annyi gólt kapok, hogy megszámolni is nehéz.
5-4-1: csatáromhoz nem jut el a labda. ha el is jut, elenyésző mértékben és azt is kibikázza a stadionból.
4-5-1: úgyszint.
4-2-3-1: megesznek középpályán.
Én komolyan tanácstalan vagyok.
Összefoglalva... közöm nincs a rájátszáshoz, ahogy most kinéz a dolog, a bentmaradás meg lesz.
A mérlegem 5 GY, 2 D, 8 V.... siralmas.
Szóval kisebb csoda kellene, hogy odaérjek a 6. helyre, jelenleg 17. vagyok. Talán egy értelmes taktikával megoldható lenne a dolog.
Szóval segítséget kérek