Húúú emberek...
Mérhetetlenül boldog vagyok,még most is remegek
Először is egy játékost emelnék ki a meccsen: Iker Casillas.Nálam a meccs embere,egymaga tartotta a Realt,mint oly sokszor...Brávó Casillas
A többi madrid játékos nálam Palanca kivételével szót se érdemel...illetve az edzőjük,ha ő adta ki az utasítást ő sem...
A mi fiainkról meg annyit,hogy nem most játszottak leglátványosabban,leglehengerlőbben...de küzdöttek a mezért,a szurkolókért,a REVANS-ért...és meghozta a küzdést a sikert
Egyénekre csak röviden térnék ki:
Valdes: két nagy bravúr...jó teljesítmény.
Dani Alves: nem ment annyit előre,látszott rajta az idegesség,de a védekezést hellyel-közzel megoldotta...
Abidal: Palanca gyerek össze vissza sz.patta...ez mindent elmond,de am ne bántom,mert nagyot nem hibázott...a Vale ellen hozta igazi klasszisát...
Puyol: Remek szerelések,helyezkedés,gólpassz

a felfutásairól viszont szokjon le...
Marquez: megbízható volt,őt is faragták rendesen,de állta a sarat...
Touré: tanár volt a középpályán,meg is indult párszor,de voltak bután elpasszolt labdái is,ami nem megengedhető egy Real ellen.
Xavi: nekem ma sajna szürke volt,nem tudott kibontakozni...
Guddy: volt már neki is idén jobb meccse,de összességében magabiztos volt...
Henry: nem volt olyan sokat játékban,de jól játszott szerintem,plusz gólpassz...
Eto'o: Kedves Samukám,fociiskolában szerintem megtanították hogy 11-est nem lövünk középmagasan...remélem megtanulta a leckét,ha kicsit megkésve is...a gólja tipikus lesipuskás gól volt,ha a madrid rúg ilyet fejemet verném a falba...
Messi: nagyon faragták,nem hagyták játszani igazából,de így is veszélyt jelentett,és gólt rúgott...viszont most kicsit önzőnek éreztem...
Nah ennyit akartam,kicsit hosszú lett...
Jó éjt mindenkinek...
És Visca el Barca

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."