Európai Játékospiac; Ellenfeleink Játékosai
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Ez a Shechenko is,h elszarta a futball karrierjét, ezzel a Chelsea-vel.Hozzáteszem, nem hiszem, nem tud hetente megvenni 2-3 S Mercit. 

- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Annyit, tudok, hogy valami brazil "csoda"...szajko írta:A Valenica kapusa honnan lett szalajtva? RenanGyenge kapus ő ide. De ez csak nekünk jó.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
A Valenica kapusa honnan lett szalajtva? Renan
Gyenge kapus ő ide. De ez csak nekünk jó.

- Deus
- Boixos Nois
bando8 írta:tudod aki kimondja magáról h őt illeti az aranylabda és h ő megváltoztatta
a futballt... hát mit mondjak azt nem illeti meg az.
egy kis szerénységet emberek!!!!
nem haza beszélni akarok de nézzétek meg Messit vagy Xavit!!!
hallottatok tőlük már ilyen nyilatkozatot?? ugye nem....
Vajon miért???
ezzel teljes mértékben egyetértek... Nagy bunkóság volt tőle, hogy nyílvánosan önmagát dicséri, s követeli az aranylabdát... szánalom, sőt utálatos beképzelt majom. Ezért gyülölöm őt. Elismerem, hogy jó játékos, de amiket művel, vagy amiket mond, az nálam kiveri a biztosítékot.
Igen, ott a pont: a szerénység. A szerénység az egyik legfőbb erény a focistáknál, ezért tisztelik az emberek az illetőt. nézzünk pl, Messit. Volt egy nyilatkozata, amely ronaldinhot istenítette, magáról nem szólt egy szót se. DE nem csak Messi ilyen, hanem a többi játékos is.
szóval, C.Ronyáldó

""""és? akkor mivan ha még nagyképűbb lesz? nem élsz vele együtt,stb,stb,stb.
ő ilyen, az ellenfelek dolga, h megingassák az önbizalmát, ami vmikor sikerül,vmikor meg nem. ha megnyeri az aranylasztit, ismét az lesz, és? vki szerényen viseli,vki meg nem. és? hol fáj ez nekünk?""""
hogy hol fáj ez nekünk????
gondolj bele...
ezek olyan emberek akiket minden nap látunk és imádunk. szórakoztatnak minket. és a gyerekeinket...!!!
példaképükké válnak!!!
ezeknek az embereknek arra is figyelniük kell (c. ronaldo esetében persze csak kellene) h hogyan viselkednek. Rajtuk is múlik h milyen lesz a következő nemzedék.
gondolj bele! te akarnád h például a fiadnak egy ilyen (már bocsánat a szóhasználatért) nagyképű shrekkkfej legyen a példaképe???
tudod aki kimondja magáról h őt illeti az aranylabda és h ő megváltoztatta
Vajon miért???
ő ilyen, az ellenfelek dolga, h megingassák az önbizalmát, ami vmikor sikerül,vmikor meg nem. ha megnyeri az aranylasztit, ismét az lesz, és? vki szerényen viseli,vki meg nem. és? hol fáj ez nekünk?""""
hogy hol fáj ez nekünk????
gondolj bele...
ezek olyan emberek akiket minden nap látunk és imádunk. szórakoztatnak minket. és a gyerekeinket...!!!
példaképükké válnak!!!
ezeknek az embereknek arra is figyelniük kell (c. ronaldo esetében persze csak kellene) h hogyan viselkednek. Rajtuk is múlik h milyen lesz a következő nemzedék.
gondolj bele! te akarnád h például a fiadnak egy ilyen (már bocsánat a szóhasználatért) nagyképű shrekkkfej legyen a példaképe???
tudod aki kimondja magáról h őt illeti az aranylabda és h ő megváltoztatta
Vajon miért???
- ab1daL
- Director del Fútbol
Még mindig az a kérdés h mondott e iet vagy csak vmi szerencsétlen kitalálta h legyen min vitatkozni az embereknek? lásd: mi, itt.szajko írta:Én letudom sz*rni mit mond nem foglalkozok vele, engem, akkor aggasztana ez, ha Messi vagy Eto'o mondaná. De nem ők mondták szóval mit rágódtok ezen?

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Én letudom sz*rni mit mond nem foglalkozok vele, engem, akkor aggasztana ez, ha Messi vagy Eto'o mondaná. De nem ők mondták szóval mit rágódtok ezen?
Igazad van neked is lehet hogy nem mondott ilyet.ab1daL írta:És mi a garancia h ő ezt el is mondta?
Különben hallotad már beszélni ezt a csávót. Kb egyszinten áll pákóval csak ő angolul......
Elegem van ebből a ripacsból,remélem hogy a MU szembekerül majd az interrel és Ibrahimovich megmutatja neki hogy hogyan kell focizni.
Vagy a Barcával és Messi porig alázza. Mindegy ki csak rombolja le a tekintélyét.
Láttátok Ibra két gólját Vasárnap? uhhhhhh
Vagy a Barcával és Messi porig alázza. Mindegy ki csak rombolja le a tekintélyét.
Láttátok Ibra két gólját Vasárnap? uhhhhhh
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bali 15 2008.11.17. 21:31:06-kor.
- ab1daL
- Director del Fútbol
És mi a garancia h ő ezt el is mondta?
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Szellemi szegénylegény, a nagyképűség és önelégültség mintapéldánya.
Sajnálatos, hogy második számú kedvenc csapatomban focizik. Emberileg egy nulla.
De mi tudjuk, ha ő nem is: egyszer fent, egyszer lent...
Adja ő még alább is.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
és? akkor mivan ha még nagyképűbb lesz? nem élsz vele együtt,stb,stb,stb.
ő ilyen, az ellenfelek dolga, h megingassák az önbizalmát, ami vmikor sikerül,vmikor meg nem. ha megnyeri az aranylasztit, ismét az lesz, és? vki szerényen viseli,vki meg nem. és? hol fáj ez nekünk?
ő ilyen, az ellenfelek dolga, h megingassák az önbizalmát, ami vmikor sikerül,vmikor meg nem. ha megnyeri az aranylasztit, ismét az lesz, és? vki szerényen viseli,vki meg nem. és? hol fáj ez nekünk?

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Capitá del Barça
Sosem titkoltam hogy ennek az önelégült majomnak,kirakat embernek sose adnám az aranylabdát de most pláne nem és nem azért mert nem nyert elég címet (ami itt mérvadó...) hanem mert gondoljatok bele hogyha most ilyen nagyképű akkor milyen lenne ezentúl mondhatná hogy "ő a világ legjobbja" sőt ami ennél sokkal nagyobb baj hogy a meccseken a az angol bírók szemében is lenne még több tekintélye....na nem mintha rászorulna.
.
-
- Capitá del Barça
semmi,csak mondjuk egy aguerot megnéznék a barcában...Barcaforever írta:
Kb fél Európa neve ott van.Vezetjük a bajnokságot, a csapatnak jól megy, mi abban a baj, h azok csak kacsák?

Més qué un Club!!!
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Kb fél Európa neve ott van.Vezetjük a bajnokságot, a csapatnak jól megy, mi abban a baj, h azok csak kacsák?XaviMessifan írta:elég érdekes hirek vannak ott jobb oldalt...:Dcsak kár h 90% kacsatenkl írta:http://www.transfermarkt.de/de/verein/1 ... rt_mw.html
Itt van a Barca lapja. Szerintem messze ennek az oldalnak vannak a legvalósághűbb adatai.

-
- Capitá del Barça
elég érdekes hirek vannak ott jobb oldalt...:Dcsak kár h 90% kacsatenkl írta:http://www.transfermarkt.de/de/verein/1 ... rt_mw.html
Itt van a Barca lapja. Szerintem messze ennek az oldalnak vannak a legvalósághűbb adatai.

Més qué un Club!!!
http://www.transfermarkt.de/de/verein/1 ... rt_mw.html

Örök kedvencek: Messi, Xavi, Toure, Marquez, Piqué
Jó kérdés, hogy az árak hogyan jönnek, engem is érdekelne.kabekabe írta:kösz. De ez honnan szedi az árakat? kitalalja az adatokbol?TZS írta:innen is lehet okosságokat szemezgetni! sok érdekes infóval...
http://www.transfermarkt.de/de/basic/20 ... /tops.html
mert sztem Messi többet és, mint CR7 na mind1. Azért naon kösz.

Erre emlékszem! R10 előre jött néhány helyezést. Örülök neki.TZS írta:innen is lehet okosságokat szemezgetni! sok érdekes infóval...
kösz. De ez honnan szedi az árakat? kitalalja az adatokbol?TZS írta:innen is lehet okosságokat szemezgetni! sok érdekes infóval...
mert sztem Messi többet és, mint CR7 na mind1. Azért naon kösz.
Csodálom hogy Amauri rajta van. Nagy teljesítmény hogy rajta van.
Mégcsak nemrég van a köztudatban. Legalább is az enyimében...
Xavi jó helyen van. Diego viszont áhhh....
Örülök hogy a kapusokra is gondoltak.
Mégcsak nemrég van a köztudatban. Legalább is az enyimében...
Xavi jó helyen van. Diego viszont áhhh....
Örülök hogy a kapusokra is gondoltak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bali 15 2008.11.15. 13:47:57-kor.
innen is lehet okosságokat szemezgetni! sok érdekes infóval...
köszönöm és azt tom, h Xavi, Diego... rajta vannak, csak, h hol... Diego 83. stb...