akárcsak a Barca és a Real közöttozsimiki írta:7pont![]()

ez a mai Pool egy nagy nulla volt, örülhettek, hogy megúszták 1-1-el szvsz.
akárcsak a Barca és a Real közöttozsimiki írta:7pont![]()
És milyen igazad van...CFirpo3 írta:Kuszczak véd nem?miihii írta:1333 perc után gólt kapott Edwin VD Sar!Grat az új rekordhoz!
Ezzel jelen pillanatban 1:1re áll a MU-B'burn.
Hát ez nagyon nagy.Perc minden, közbe meg semmi.CFirpo3 írta:Kuszczak véd nem?miihii írta:1333 perc után gólt kapott Edwin VD Sar!Grat az új rekordhoz!
Ezzel jelen pillanatban 1:1re áll a MU-B'burn.
Sőt, csak hogy én is továbbmenjek: a felvételek alapján sem tiltották el...Aprieto írta:
Sajnálom, ez nagyon is komoly.
Sőt, mondok ennél undorítóbbat: a bíró le sem fújta. Hiába integetett a partjelző.
1 v. 2 hete történt.
Mondok valamit: Rohadtul igaziMichaaBee írta:Ez nagyon nagyAprieto írta:Éljen az angol bajnokság![]()
Mondjuk látszik, hogy nem igazi, hanem animált, de a mondanivalója stimmel![]()
Ez nagyon nagyAprieto írta:Éljen az angol bajnokság
Na hallod,ez naon durva!Aprieto írta:Éljen az angol bajnokság
Sztem inkább elfáradt!!Szoknia kell még a PL iramát főleg egy 2 honapos kihagyás után!!!Fülöp eddig jol véd csak igy tovább!!!CFirpo3 írta:Sztem is jól játszik Arshavin. Csak lehet, hogy egy picit megsérült vagy kifáradt, mert sántikál.
És eddig nem is játszik rosszul...CFirpo3 írta:16:00-tól Arsenal-Sunderland az eurosport2-n. Arshavin kezd!
Eddig nem játszik valami jól, de majd belejön.CFirpo3 írta:16:00-tól Arsenal-Sunderland az eurosport2-n. Arshavin kezd!
Berbatov most lőtt majdnem egy kumma nagy bombát, Schwarzer nem lenne ott,akkor nagyobb difi lenne.gergo9 írta:Féidőben MU-Fulham 2-0
A mu-t régen láttam így játszani talán a WBA ellen ment ilyen jól. Scholes megint megmutatta nem tud kis gólt rugni. Fénykorát idézve játszik. Így 5 pontal megy a MU a Pool előtt ugy hogy a Pool még megy az Old Traffordra.
Kb 3-4 hete már játszogatott a tartalékmeccseken. A Tottenham ellen a padon ült, de nem állt be. Majd a horvát válogatottban adott egy gólpasszt. Tegnap pedig lőtt 2 gólt a Cardiff ellen. Azért ez nem rossz visszatérésfir3bird írta:tudtok valamit Eduardoról? láttam már játszott a mai meccsen, és hogy gólt is szerzett. mikor játszott előszőr?