Henry

Gio

Xavi

Milito

Perxe uj fiu, még belejöhet..
Rijkaard viszont már nem érdemel esélyt

Sztm a legradikálisabb edzők se küldenék el a csapattól Henryt, Xavit, Giot és Militot...A többi elképzelhető, de őket esélytelen. Meg nem is lenne helyes. Világklasszis játékosok, akik azért többnyire sztm jól teljesítenek, pl ha Xavit elzavarnák, én mennék ki Laportáékhoz összefesteni a házatLG írta:Ronaldinho, Henry, Xavi, Milito, Giovanni, Gundjonsen, Ezquerro, Oleguer, Zambrotta
Kérdés, mit érezne ezek után csalódástkeltőnek? Mert ez nem csalódástkeltő volt, hanem egyenesen kilátástalan.Grege írta:Nem fog elmenni, nem így akar, és ez érthető is, mégha sokan már elkergetnék, és lassan már én is.
Most olvastam angolul a nyilatkozatát, szokásos szövegek, de egy dolog azért szúrta a szemem:
"Nem éreztem a játékunkat csalódáskeltőnek..."
Hát, pedig én annak éreztem...
Nem erre az 1 meccsre gondoltam, mert itt sztem egyedül Valdes és Touré mutatott értékelhetőt.Grege írta:Én is így látom, h nem csak rajta múlik, de ha próbálok játékost mondani, aki nem igyekezett, vagy nem hajott, és szenvedett, akkor megáll a tudomány, ma max Decot tudnám kiemelni ilyen negatív irányban... Vagy másra gondolsz?LG írta:Megint hülye volt, a cseréi katasztofálisak voltak. Legalább a legjobb kezdőt küldte a pályára, tőle már ez is vmi, ugyhogy grat![]()
Uj edző kell, ez már rég ota világos
Sajnos lehet már igy is, ez a szezonunk is m1 a pcsába, mert rijaard már akkora kárt csinált, h már egy edző se tudja helyrehozni
![]()
Perxe nem csak vele van baj, pár játékos a Barca mezhez méltatlan játékot mutat be...
na, jól van b+, a karácsony nem jött össze, akkor innentől bízzunk a nyusziban, h elviszi ezt a szerencsétlent.Badi írta:Laporta: "Nada está perdido"
azaz semmi nincs veszve
rijkaard marad
Neked is Boldog Karácsonyt Laporta...Badi írta:Laporta: "Nada está perdido"
azaz semmi nincs veszve
rijkaard marad
Én is így látom, h nem csak rajta múlik, de ha próbálok játékost mondani, aki nem igyekezett, vagy nem hajott, és szenvedett, akkor megáll a tudomány, ma max Decot tudnám kiemelni ilyen negatív irányban... Vagy másra gondolsz?LG írta:Megint hülye volt, a cseréi katasztofálisak voltak. Legalább a legjobb kezdőt küldte a pályára, tőle már ez is vmi, ugyhogy grat![]()
Uj edző kell, ez már rég ota világos
Sajnos lehet már igy is, ez a szezonunk is m1 a pcsába, mert rijaard már akkora kárt csinált, h már egy edző se tudja helyrehozni
![]()
Perxe nem csak vele van baj, pár játékos a Barca mezhez méltatlan játékot mutat be...
Mourinho azért mondott nemet az angoloknak,mert szövetségi kapitány csak a saját hazájában akar lenni!Ezt már többször világosan elmondta.Frank Rijkaard írta:Ugyanezt gondolom, a háttérben meg kell beszélni vele, hogy mondjon le, és ünnepélyes keretek közt megköszönni neki mindent. Egyébként nem hiszem, hogy Mourinho csak úgy nemet mondott volna Anglia hívására, ha nem lenne már meg, hogy hol fog dolgozni...Sharky írta:Szép volt, jó volt, ELÉG volt. Remélem holnap az első hír az lesz, hogy jön Mourinho...
hoppá van benne valami.Frank Rijkaard írta:Sharky írta:Mourinho csak úgy nemet mondott volna Anglia hívására, ha nem lenne már meg, hogy hol fog dolgozni...