Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Meglesz, már alkotott is hozzá.barca99 írta:Legújabb regelt tagot szerintem már most ki lehetne pörgetni ilyen nick-kel.
A privit 17:52.38-kor írtad, én a hsz-et 17:52.08-kor.lionelmessi19 írta:Tamás, olvasd a privátjaid!
Törlés után egyből válaszoltam neked, de az nem oda tartozik..
Gondoltam, csak nem akartam beégni.Vito írta:La Pulga!Barcaforever írta:Evilgrim nevű fórumozónkkal mi van?A régi banner topicban látom.Aktív vagy új néven van?
Meg is találtam!:) Köszi! Már nem halok meg hülyén!Slither írta:Lapozz vissza, le van írva jó párszor. Vagy használd a keresőt.fUtBoLiStA írta:Én a fórumozók rangjáról szeretnék kérdezni! Leginkább a jelentésük érdekelne, + valaki összegyűjtené nekem sorrendbe!![]()
![]()
Köszi előre is!
Lapozz vissza, le van írva jó párszor. Vagy használd a keresőt.fUtBoLiStA írta:Én a fórumozók rangjáról szeretnék kérdezni! Leginkább a jelentésük érdekelne, + valaki összegyűjtené nekem sorrendbe!![]()
![]()
Köszi előre is!
Ha a lustaság fájna:Lesy írta:Lenne egy kérdésem. A Barca igazolások 07-08 topic miért lett lezárva?
Köszi
Enrique a Barça igazolások 2008-09 topic nyitó hsz-ében írta:Itt az új topic, a másik már túl nagyra nőtt.