Kérdések, észrevételek a FÓRUMMAL kapcsolatban
Bár lehet, hogy más mondjuk az offtopicba, vagy az üzenet mindenkinek topicba írta, és nem az igazolásokhoz. 

Miért törölte ki valaki a háromszázadik hsz-emet jelképező 300-at? csak egy kis "ünneplés volt...
ez olyan bunkóság! Ráadásul láttam már másnál is,pl:Tamás

ez olyan bunkóság! Ráadásul láttam már másnál is,pl:Tamás

- Andris
- Adminisztrátor
Meglesz, már alkotott is hozzá.barca99 írta:Legújabb regelt tagot szerintem már most ki lehetne pörgetni ilyen nick-kel.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Legújabb regelt tagot szerintem már most ki lehetne pörgetni ilyen nick-kel.
-
- Eurobarca Staff
Szerintem kértünk már eleget, vonatkozik ez a régi tagokra elsősorban. Tamás, Neked főled tudni kéne egy hszt idézni, szerkeszteni.
Hidd el, hogy ha sokadszorra kell egy embert figyelmeztetni, akkor mér kezd idegesítő lenni. Nem egyszer fordult már elő, hogy mit sem használt a többszöri figyelmeztetés. És csodák csodájára miután töröltem a duplikálszt hszeket sikerült megtalálni a szerkeszt gombot...
Aki nem ért a szép szóból, az ne is várja el azt. ing nem ing.
Hidd el, hogy ha sokadszorra kell egy embert figyelmeztetni, akkor mér kezd idegesítő lenni. Nem egyszer fordult már elő, hogy mit sem használt a többszöri figyelmeztetés. És csodák csodájára miután töröltem a duplikálszt hszeket sikerült megtalálni a szerkeszt gombot...
Aki nem ért a szép szóból, az ne is várja el azt. ing nem ing.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Andris!
Bocsánat, nem vagyok túl "jó formában". Te se lennél, ha átéltél volna három órát a tegnapi és a mai napon együttvéve a fogorvosi székben: Egy gyökérkezelt fogat kellett volna kihúzni. Nem sikerült: a fog koronája letörött, és úgy vésték ki. Tegnap a fogorvosnő, ma délelőtt a szájsebész. Bennem van négy lidokain-injekció, és két Cataflan. Ezért vagyok ingerlékenyebb.
Ne haragudj!
Igazad volt/van!
Ja, és a Barca igazolások topic-kal kapcsolatos megjegyzéseddel egyet értek. Én nem is írok oda, el se nagyon olvasom. Titinho, Gekkodan és páran próbálnak értelmesen hozzászólni, de a többiek csak zagyválnak.
Bocsánat, nem vagyok túl "jó formában". Te se lennél, ha átéltél volna három órát a tegnapi és a mai napon együttvéve a fogorvosi székben: Egy gyökérkezelt fogat kellett volna kihúzni. Nem sikerült: a fog koronája letörött, és úgy vésték ki. Tegnap a fogorvosnő, ma délelőtt a szájsebész. Bennem van négy lidokain-injekció, és két Cataflan. Ezért vagyok ingerlékenyebb.
Ne haragudj!
Igazad volt/van!

Ja, és a Barca igazolások topic-kal kapcsolatos megjegyzéseddel egyet értek. Én nem is írok oda, el se nagyon olvasom. Titinho, Gekkodan és páran próbálnak értelmesen hozzászólni, de a többiek csak zagyválnak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Varga Tamás 2008.05.30. 18:10:13-kor.

-
- Az Eurobarca Anonymusa
KÖSZÖNÖM!
Megfelel?
Igen, megfelel, szivesen máskor is.
Megfelel?

Igen, megfelel, szivesen máskor is.

- Andris
- Adminisztrátor
Na, itt a vége! És ez bizony felszólítás.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2008.05.30. 18:00:18-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Andris
- Adminisztrátor
Szerintem már nevetséges, hogy miken kapod fel a vizet.
Egészen komolyan mondom.
Felszólító mód? Egyáltalán nem dolgom hogy a fórum szabályzatát magyarázzam és indokoljam neked, úgyhogy az "Olvasd a privátjaid
" felszólítást sokkal inkább meg kéne köszönnöd, de semmiképpen sem szemrehánynod...
És a pontos ídő feljegyzése nélkül is mindenki láthatta olvashatta, hogy törlés UTÁN írtam a pü-t.
Részemről vita lezárva.
Egészen komolyan mondom.
Felszólító mód? Egyáltalán nem dolgom hogy a fórum szabályzatát magyarázzam és indokoljam neked, úgyhogy az "Olvasd a privátjaid

És a pontos ídő feljegyzése nélkül is mindenki láthatta olvashatta, hogy törlés UTÁN írtam a pü-t.
Részemről vita lezárva.
- József Attila
- József Attila
-
- Az Eurobarca Anonymusa
A privit 17:52.38-kor írtad, én a hsz-et 17:52.08-kor.lionelmessi19 írta:Tamás, olvasd a privátjaid!
Törlés után egyből válaszoltam neked, de az nem oda tartozik..
Csak a tisztesség és a rend kedvéért.
A privátokat nálam rendszeresebben senki sem olvassa.
És újfent a felszólító mód. Jó lenne hanyagolni. Még a főnököm sem használja,...

- Andris
- Adminisztrátor
Tamás, olvasd a privátjaid! 
Mejegyzem itt is, ha nem moderálnánk ilyen módon egyszerre általában többen is, a jelenleginél is lényegesen használhatatlanabb és áttekinthetetlenebb volna az igazolások topic.

Mejegyzem itt is, ha nem moderálnánk ilyen módon egyszerre általában többen is, a jelenleginél is lényegesen használhatatlanabb és áttekinthetetlenebb volna az igazolások topic.
- József Attila
- József Attila
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Na, ide is leírom, talán innen nem törlik ki!
Mi a gond azzal, ha valaki 2-3-at idéz. Legtöbbször a gondolati sík, az ok-okozati összefüggések megkívánják, hogy 2-3 hsz-t idézzünk.
Hogyan lehet megoldani, hogy csak egy hsz-t idézzünk?
Mivel qva hülye vagyok, megkérdezném azt is, hogy mi az a szerkeszt gomb?
Mi az oka annak, hogy a moderátorok lassan már egy koncentrációs tábor őreinek viselkedéséhez kezdenek hasonlítani?
Napok óta a moderátorok csak és kizárólag a felszólító hangnemet ismerik. Sajnos, engem olyan fából faragtak, hogy ezt nem komálom, és nehezen viselem. Engem a szüleim a kérő mód alkalmazására neveltek. Úgy tűnik 1-2 moderátor ebből hiányt szenved.
Bízva abban, hogy lionelmessi19 nem törli ki ezt is, várom a megtisztelő választ az illetékesek valamelyikétől.
Szpasziba.
Mi a gond azzal, ha valaki 2-3-at idéz. Legtöbbször a gondolati sík, az ok-okozati összefüggések megkívánják, hogy 2-3 hsz-t idézzünk.
Hogyan lehet megoldani, hogy csak egy hsz-t idézzünk?
Mivel qva hülye vagyok, megkérdezném azt is, hogy mi az a szerkeszt gomb?
Mi az oka annak, hogy a moderátorok lassan már egy koncentrációs tábor őreinek viselkedéséhez kezdenek hasonlítani?
Napok óta a moderátorok csak és kizárólag a felszólító hangnemet ismerik. Sajnos, engem olyan fából faragtak, hogy ezt nem komálom, és nehezen viselem. Engem a szüleim a kérő mód alkalmazására neveltek. Úgy tűnik 1-2 moderátor ebből hiányt szenved.
Bízva abban, hogy lionelmessi19 nem törli ki ezt is, várom a megtisztelő választ az illetékesek valamelyikétől.
Szpasziba.

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Gondoltam, csak nem akartam beégni.Vito írta:La Pulga!Barcaforever írta:Evilgrim nevű fórumozónkkal mi van?A régi banner topicban látom.Aktív vagy új néven van?

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Evilgrim nevű fórumozónkkal mi van?A régi banner topicban látom.Aktív vagy új néven van?

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy lesz-e Euro2008 topik
szerintem elég népszerű lenne az elkövetkező egy hónapban...
Szerk:köszi,látom meg is csináltok!

szerintem elég népszerű lenne az elkövetkező egy hónapban...

Szerk:köszi,látom meg is csináltok!
- fUtBoLiStA
- Jugador d'estrella
Meg is találtam!:) Köszi! Már nem halok meg hülyén!Slither írta:Lapozz vissza, le van írva jó párszor. Vagy használd a keresőt.fUtBoLiStA írta:Én a fórumozók rangjáról szeretnék kérdezni! Leginkább a jelentésük érdekelne, + valaki összegyűjtené nekem sorrendbe!![]()
![]()
Köszi előre is!

„A Barcelona az a csapat, mely meg fogja nyerni a bajnokságot, az a gárda, melynek élvezni kell a játékát, mint rajongó, és szenvedni ellene a végsőkig, mint ellenfél.”
Miguel Angel Lotina
Miguel Angel Lotina
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Lapozz vissza, le van írva jó párszor. Vagy használd a keresőt.fUtBoLiStA írta:Én a fórumozók rangjáról szeretnék kérdezni! Leginkább a jelentésük érdekelne, + valaki összegyűjtené nekem sorrendbe!![]()
![]()
Köszi előre is!

- fUtBoLiStA
- Jugador d'estrella
Én a fórumozók rangjáról szeretnék kérdezni! Leginkább a jelentésük érdekelne, + valaki összegyűjtené nekem sorrendbe!
Köszi előre is!

Köszi előre is!

„A Barcelona az a csapat, mely meg fogja nyerni a bajnokságot, az a gárda, melynek élvezni kell a játékát, mint rajongó, és szenvedni ellene a végsőkig, mint ellenfél.”
Miguel Angel Lotina
Miguel Angel Lotina
-
- Eurobarca Staff
Ha a lustaság fájna:Lesy írta:Lenne egy kérdésem. A Barca igazolások 07-08 topic miért lett lezárva?
Köszi
Enrique a Barça igazolások 2008-09 topic nyitó hsz-ében írta:Itt az új topic, a másik már túl nagyra nőtt.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank