Nekünk már megvannak a jegyekelprat írta:...Drigo írta:Asszem' megvan a program április 26-ra
Comment?

Sajnos nagyon drága

https://www.eventim.hu/index.asp?page=p ... ance=41167
Nekünk már megvannak a jegyekelprat írta:...Drigo írta:Asszem' megvan a program április 26-ra
Comment?
Info a jegyárakról?Drigo írta:Asszem' megvan a program április 26-ra
http://www.youtube.com/watch?v=rQO5QgeVibg tesséklionelmessi19 írta:Majd egy videot plssasi1 írta:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Van Bommelnél megint elgurult a gyógyszer...............
2006-ban egyáltalán nem égtek, nem tudom nézted-e az argentin-német meccset, ahol kiestek érdekes körülmények között, a tizenegyespárbajt elismerem, elszúrták. Jó csapat volt, de nem jött össze nekik. Ennyi. A Copa Américán a döntőig az argentin csapatot tartották a legjobbnak. A döntőben kikaptak a legnagyobb riválistól. Nem volt égés, benne volt valahol, mert a brazilok ellen sosem megy.LG írta:2002ben ők voltak az első számu favoritok, ehhez képest a csoportból sem jutottak tovább. 2006ban a brazlokkal voltak a nagy favoritok, mind2 égett. Talán, ha az esélytelenek nyugalmával indulnának már 1x, akkor odaérhetnének.
Addig még nagyon sok idő van. Kár annyira előre gondolkodni.LG írta:Csak aztán nehogy megint jó szokásukhoz hiven beégjenekbarca99 írta:Mikor lesz már VB?
Messi, Agüero, Tevez. Csak a krémje. Asszem elég durva kis csapat lesz.
Csak aztán nehogy megint jó szokásukhoz hiven beégjenekbarca99 írta:Mikor lesz már VB?
Messi, Agüero, Tevez. Csak a krémje. Asszem elég durva kis csapat lesz.
Nem kételkedem én sem. Nem tudom a pontos indokt, de azt sem, hogy meddig kell leadni a nevezettek listáját. Én is örülnék neki, de ez a hír szerintem még nem végleges, ha hivatalos is.Bányász írta:Én pedig valahol azt olvastam ha jól emlékszem,h Messi és Agüro is szívesen menne.
Sőt Riquelme is jelezte,h örülne egy olimpiai aranynak.
Mindenesetre ha egy ilyen válogatott menne asszem le se kéne játszani a meccseket
A Barca szemszögéből nem gnd, ha Messi pihen, s a csapattal készül a nyáron. Az Olimpia jelképes, s nem mérvadó. Főleg, hogy ott ő már rutinos klasszismessi1918 írta:Valaki, tudja, hogy Messit miért nem viszi ki az olimpiára az argentin szövetségi kapitány? Mert nem olvastm semmi indoklást, érvelést, stb.!
Most látom, hogy Patot, valószínű kiviszik, akkor Messit miértnem lehet, lenne egy kis esélye az Aranylabdára! Most az EB-n K.Rolando valószínű "nagyot" fog játszani, KAKA meg szerintem többet nem rúg labdába a díjért! Messinek, egy jó olimpiával-mert gondolom, ha ott lenne, azért valamit csak segítene-lenne némi esélye az Aranylabdára, de miért nem viszik ki?
Majd egy videot plssasi1 írta:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Van Bommelnél megint elgurult a gyógyszer...............
Így van, pont!grecki írta:Egyiptom kumma jól játszott. Megérdemelték. Pont. Ez az Afrika kupa, nem vb selejtező.Rivaldo11 írta:Kit érdekel?
Mondjuk esetleg azokat, akik azt kérdezik, hogy létezik az, hogy itt jó Egyiptom, a vb-re mégsem tud kijutni.
Pont.
Szerintem semmi komoly, de ez éppen elég nagy ürügy ahoz, hogy ne kelljen a Zaragoza stadionjába mennie. Bár Eto'o helyében én sem szívesen merészkednék odaVarga Tamás írta:Rossz előérzetem van. Lehet, hogy mostanában nem látjuk játszani. A büdös jó qva életbe, abba bele!![]()
![]()
![]()
![]()