Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Eto'O szerintem többet ér mint Drogba és jobb játékost. Malouda meg nem kell ide, ő is önző... Arshavinról meg rég nem híreztek,remélem,hogy tényleg nem jön. Silva kellene mindenképpen és Eto'o ha megy akkor még Villamatyi02 írta:Hát arashavin nagyon Barca örült ha Silvat nem tudjuk ide hozni lehet hogy őt kéne (már csak azért mert sztem it még a belét is kiköpné meg anyira örülne hogy a barca játékosa és ez sokat számit ...)
De az se lene rosz hogyha Eto=chelsea cehelsea adja maludát+még 22milát vagy nem pénzt hanem drogbátés mi még adunk 5milcsit sztem az se lene rosz üzlet és kész is lene a jövő évi csapat
Vagy drogba eto csere és még ad a chelsea 15milát azt jóvan
Basszus véletlen használtam ugyanazt a szót amit teAsys írta:Fernando!!!
A Barca bolgár fenegyereke nem más mint Mr. Stoichkov![]()
Én rá értettem!![]()
Amúgy amit írtál az tény sajnos, de a mai futballban bármi megtörténhet!![]()
persze eladunk egy jo csatárt akinek télleg nincs kihívás és erre ide akrsz hozatni egy "öreg" játékost hogy legyen......felesleges drogbát idehozni nagyot csalodok a barcaban ha őt idehozzákmatyi02 írta:Hát arashavin nagyon Barca örült ha Silvat nem tudjuk ide hozni lehet hogy őt kéne (már csak azért mert sztem it még a belét is kiköpné meg anyira örülne hogy a barca játékosa és ez sokat számit ...)
De az se lene rosz hogyha Eto=chelsea cehelsea adja maludát+még 22milát vagy nem pénzt hanem drogbátés mi még adunk 5milcsit sztem az se lene rosz üzlet és kész is lene a jövő évi csapat
Vagy drogba eto csere és még ad a chelsea 15milát azt jóvan
Mind2 jó ötlet lenne, Belletti valszeg semmit sem játszana Bosingwa és P.Ferreira mögött, Damia sem megszerezhetetlen.Nóbi írta:kövezzetek meg, de én Alves cseréjének visszahoznám Bellettit a Chelsea-ből, Scolari nyilván nem számít rá kezdőként, s az is lehet, h csereként sem... ha ez nem jönne össze, akkor én is szívesen látnám Damiát, jó testfelépítésű, hajtós játékos, Pep ilyen mentalitású játékosokból építi az új csapatot.
Azt nyilatkozta, hogy nem, de szvsz cserének tökéletes lenne.van Bommel írta:Ha 4 középpályással játszunk, akkor a mostani 5 kp egy kicsit karcsú. Touré, Xavi, Iniesta,Hleb és Keita mellé kéne még játékos. Tudom, hogy Rafa is tud közzéppályán játszani, de most szerintem már nem fogja Pep ott játszatni. Crosasra számít Guardiola?
fogjátok már fel h Eto'o nagyon jó csatár de belefásult a csapatba!!! cserélni kell bármennyire jó is nincs neki kihívásbadboyracing írta:berbatovxDD
nála még adebayor is jobb szerintem!! Eto'o Henry Bojan Messi tökéletes lenne! nem kell ide még egy csatár ,csak ha elmegy eto'o! ami nem fog megtörténni remélem!
Egyébként a te fenegyereked rohadt közel van ahoz hogy a ManUnitedbe folytassa. Kb napok kérdése...Asys írta:Berbatov talán illene talán nem ezt addig nem tudhatjuk amíg nem játszik itt, akik szerint nem jó játékos azoknak csak annyit mondanék, hogy Sir Alex (remélem nem kell bemutanom ki is ő) évek óta meg akarja szerezni font milliókat is áldozva rá...
A másik dolog, hogy a Barca bolgár fenegyereke is beajánlotta Senor Guardiolánál!
A harmadik és nem elhanyagolható érv, hogy nem afrikai ergo nem kell kihagynia egy teljes hónapot majd 2 év múlva.
Aki meg a statisztikákat szeretné látni, nézze meg a wikipédiát!
én is nagyon kedvelem, mert nem egyszer bizonyította, hogy termete ellenére a labdával is jól bánikAsys írta:Most az egyszer lenne igaza a Marca-nak!!!![]()
Táncot járnék örömömben, ha Berba ide igazolna, hatlamas vétel lenne anno a Gyógyszergyáriak meg a Spurs meccseit is miatta néztem, mert imádom a srác játékát![]()
De Berbatov már megegyezett a MU-val nem?Ticsi 23 írta:hát inkább Berbatov mint Adebayorroy69 írta:Egy újabb hír aminek nem örülök!De mondjuk nem tudom,h ki lenne a jobb?!(marca.com)
"Barcelonának már van 21 millió eurója miután bezárta Ronaldinho átvitelét Milannak. Ettől a pillanattól Joan Laporta prioritásának arra kell késztetnie egy csatárt, hogy foglalja el a brazil helyét és Etót, amit Guardiola nem számol. Eddig, az entitás minden mozgása Barca inkább készséges az megjelölő Adebayor, de a párbeszéd Arsenallal annyira töröttnek látszik Begiristain és vállalat ráuszította a szemeiket Dimitar Berbatovra, Tottenham középcsatárára."
hát inkább Berbatov mint Adebayorroy69 írta:Egy újabb hír aminek nem örülök!De mondjuk nem tudom,h ki lenne a jobb?!(marca.com)
"Barcelonának már van 21 millió eurója miután bezárta Ronaldinho átvitelét Milannak. Ettől a pillanattól Joan Laporta prioritásának arra kell késztetnie egy csatárt, hogy foglalja el a brazil helyét és Etót, amit Guardiola nem számol. Eddig, az entitás minden mozgása Barca inkább készséges az megjelölő Adebayor, de a párbeszéd Arsenallal annyira töröttnek látszik Begiristain és vállalat ráuszította a szemeiket Dimitar Berbatovra, Tottenham középcsatárára."
Hát én ma olvastam a marca oldalán és én cs abból indulok ki!batinho írta:Berbatov ha jól tudom már a Manchester Unitedé.