tudomka958 írta:"vmi gond van,de bőven megoldható,csak tegyen érte Ő is. "
szerintem mindenkinek igaza van aki azt mondja,hogy hetek óta nem játszik jól...
és mindenki igazságtalan vele aki azt mondja,hogy nem AKAR!
Na,akkor egy kicsit igazságtalan leszek most vele,mert egy kissé úgy tűnik nekem,h nem is olyan nagyon töri össze magát újabban.Tegnap külön figyeltem rá,és naon nem tetszett,amit láttam.Olyan elemi dolgokat sem csinált meg,ami nem a rossz forma eredménye.Például igen sokszor van az,h úgy sétál vissza lesről,minha "a fogát húznák".Egy előrevágott labda után,amit az ellenfél kapusa szed össze,majd kirúgja,esetleg pár passz és már visszaszerezzük,ő még mindig csak úton van visszafelé.Hasonló szitu,h kettőt -bár az ő paramétereivel inkább csak egyet- kéne visszalépnie,h ne lesen várja -állva- a labdát,de neeem.Azt ne mondja nekem senki,h ez a rossz forma miatt van,inkább akarati tényező.Illetve hiánya.Tűz,motiváció,kedv a béka ülepe alatt.
Ami szintén böki a szemem,az a kéztárogatás.
Most is vagy tízszer csinálta.Az egyik,amire emlékszem:az első félidőben a szélen Pedro kapta,meghúzta befelé,majd centerezett.Belül Zlatan,de olyan pozícióban,h egyszerűen lehetetlen volt,h eljusson hozzá a labda (igaz a két játékos közti védő is jól helyezkedett.Ezt csak azért,h ne mondhassátok,h csak Ibrára akarom fogni

)Pont olyan ütemben és pozícióban állt meg,h ember nincs a földön,aki eljuttatja hozzá a bőrt.Pedro bepasszolta,persze,h a Gijoné lett.Erre a srác meg szemrehányóan,elégedetlenkedve,v nemtudoménhogyfejezzemkipontosan nézéssel széttárta a karját Pedro felé.(Pedig full nem a kicsi hibája volt.)Tetézte ezt azzal,h kivágták a labdát,erre mindenki megindult kifelé,illetve vissza,kivéve a svédet,aki ott szellőztette a hónalját és durcásan,komótosan fordult,majd lépegetett vissza,jócskán lemaradva és egyáltalán nem sietve.
Oké,h ő a legelső ember,így neki nem kell(ene) sokat jönnie a védelemig.De bakker,a többiek visszaérnek,újra megszerzik a bőrt,kihozzák üresbe,már indíthatnák is esetleg,ha addig méltóztatna visszaérni a védelem vonaláig.De ő kényelmesen sétál legtöbbször!(Nem mindig persze,de bántóan sokszor.)
Ezzel egy kicsit vissza is fordítottam most a dolgot a nemrégi témában,h miért nem ugratják ki a tilitoli helyett.Sokszor nem is lehet,pedig lehetne,ha olyan pozícióban lenne.De meg kell várni,h visszaérjen,így szépen megy a kipasszolósdi,a labdajáratás.
Még lenne pár ilyen apró,de a játék szempontjából sztem igen fontos észrevételem a "rovására",de így is hosszú ez már.
A lényeg,h dulifuli,sértett (?) tárogatás helyett inkább a saját portáján kéne körülnéznie és eltalálni a megfelelő helyezkedést,mozgást.Valamint nem ártana,ha egy pöttyet jobban megerőltetné magát lelkesedés,futás terén.Sehol sincs már az a tűz,ami az elején megvolt benne.A Klasszikus után eltűnt a színről a kollega.Borzasztóan indiszponált és időnként elég ingerült,ami szintén nincs haszára (a csapatnak).
A rossz formát elfogadom,benne van a pakliban.De ezt megspékelve kissé lélektelen játékkal,azt már nem.És odakint még kevésbé toleránsak a culék!
Előre jelzem,h nem akarok ezzel rászállni,a pálca sincs eltörve felette,meg nem is az Eto'o miatti sértettség mondatja ezt velem,hanem ezt látom tőle/rajta.
Bízom benne,h ez átmeneti és minél előbb megtalálja magát.De jelen állás szerint kellene egy kis pihenő neki,h rendezze magában a sorokat.
Bocs,h ilyen piszok hosszú lett,de rövidebben ezt nem tudtam kifejteni.