tényleg szépen játszott a Barca a 2. félidőben, de azért egy osasuna elleni meccsből nem lehet nagyon következtetéseket levonni.. ne kövezzetek meg, de ti is ezt mondtátok, amikor legázoltuk a rosenborgot, vagy a bilbao vagy az atl. madrid ellen igyőzelem után. Messi jól tolta..
A 2. félidő nekem is tetszett, rijkard végre kitalált vmit amitől jobb lett a csapat a 2 félidőben. Most végre bejött a cseréje is. Viszont az osauna 12 emberrel játszott ugyanis a bíró is velük volt.... De azért szép volt fiúk, jó úton haladunk
Húúú.Ez meg van De mért nem lehetett így játszani az első félidőben NA mindegy.messinek helye van a kezdőben.fantasztikus játékos((lesz vagy már az)).eto'o most azért jobban használta ki helyzeteit.
ne nézzetek rám rossz szemmel de szerintem "nem baj"hogy belletti megsérült mert ígyolegger nem tudott nagyokat alkotni középen.
Valdesről csak annyitt h szerintem ez a srác megbolondult....
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Az első félidőre vonatkozó kijelentéseimet fenn tartom,a második feélidő felüdülés volt,végre szépen és nyugodtan játszottunk,Valdes viszont hatalmas hibakat csinalt..a 2. félideji játékot kellene átültetni az egész meccsre,mert ha az első félidőben kaptunk volna egy gólt..
Messi szépen és ügyesen játszott,Ronaldinho megint alkotott,kimondottan jó volt a csapat a 2. félidőben..
Csak így tovább! A bíró meg no comment..
Ötletteln,unalmas,[auto_cenzúra] a játékunk,senki nem csinál semmit,ugy játszanak,mintha az lenne a cél,hogy vége legyen,lesérült két játékosunk,ami egyáltalán nem jó..áá szörnyű az egész,egyedül Messi aki csinál valamit..
Vezethetnénk..volt helyzet ,de kevés,ha nyerünk az nagy dolog lesz és örülni fogok de a véleményem megmarad
„Mindazok után, amin életemben keresztülmentem, az, hogy részt vehetek az ünnepségen, már most életem egyik legnagyobb győzelme. A célom, hogy minden nap fejlődjek. Számomra már az is öröm, hogy a jelöltek között lehetek.” – mondta Raphinha.
Ebben az idényben nem jó ómen mesterhármast lőni a Barcelonának.
Mbappé mellett Pavlidis (Benfica), Guirassy (Dortmund) és Borja Iglesias (Celta) tette ezt meg - az adott csapat mindig kikapott/kiesett. pic.twitter.com/A0pzjwKVtE
Lamine Yamal ebben a szezonban mind a négy Real Madrid elleni mérkőzésen jegyzett gólt vagy gólpasszt.
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
⚽️ vs. Real Madrid (Szuperkupa)
️️ vs. Real Madrid (Copa del Rey)
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
3 gól, 2 assziszt. pic.twitter.com/2o4YPdXSqy
— EuroBarça (@eurobarcahu) May 12, 2025