Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ugyanezt gondolom, a háttérben meg kell beszélni vele, hogy mondjon le, és ünnepélyes keretek közt megköszönni neki mindent. Egyébként nem hiszem, hogy Mourinho csak úgy nemet mondott volna Anglia hívására, ha nem lenne már meg, hogy hol fog dolgozni...Sharky írta:Szép volt, jó volt, ELÉG volt. Remélem holnap az első hír az lesz, hogy jön Mourinho...
nem az elnökválasztásról beszéltem, hanem arról, h laporta mikor volt kemény. meg arról, h sztem most nem lesz az.Victor_Valdes írta:Már bocs de az elnök választáson már meggondolnám ki lenne a jobb Laporta vagy Rossel!Boixos írta:laporta eddig akkor volt kemény, amikor a rosell-féle brigádot kellett kiszórni a vezetőségből.
kiváncsi vagyok, h most mennyire lesz diktátor.
sztem sajnos semennyire.
Mi oldaná meg a problémát? Most komolyan? Nyilván a Csernust viccnek szántad!Bányász írta:Nem tudom!Nem érzem azt,h egy edzőcsere megoldaná a dolgokat....!De lehet,hogy tévedek!Sharky írta:Ha Laporta nem küldi el, akkor őbenne csalódok nagyot, ha nem mondd le, akkor őbenne...![]()
Kéne egy frankó pszichológus v nem tom!
Csernust a Barcához:)
Nem tudom!Nem érzem azt,h egy edzőcsere megoldaná a dolgokat....!De lehet,hogy tévedek!Sharky írta:Ha Laporta nem küldi el, akkor őbenne csalódok nagyot, ha nem mondd le, akkor őbenne...![]()
Fölösleges meggondolnod, mert ő már nem lehet következőre elnök.Victor_Valdes írta:Már bocs de az elnök választáson már meggondolnám ki lenne a jobb Laporta vagy Rossel!Boixos írta:laporta eddig akkor volt kemény, amikor a rosell-féle brigádot kellett kiszórni a vezetőségből.
sztem sajnos semennyire.
Már bocs de az elnök választáson már meggondolnám ki lenne a jobb Laporta vagy Rossel!Boixos írta:laporta eddig akkor volt kemény, amikor a rosell-féle brigádot kellett kiszórni a vezetőségből.
sztem sajnos semennyire.
Én is remélem az lenne alegszeb karácsonyi ajándékom!!Sharky írta:Szép volt, jó volt, ELÉG volt. Remélem holnap az első hír az lesz, hogy jön Mourinho...
Chris0527 írta:Laporta meg nem egy keménytökü gyerek hogy kirugja....
Így van. Ide új arc kell, bár a küzdeni akarással szerintem most nem volt gond, de a támadó focink görcsös volt nagyon.varga tamás írta: Frankben ha van tisztesség, ha van sportszakmai, edzői tartás, akkor lemond. Majdnem azt írtam, ha van gerince, akkor lelép a színről. Ahogy a mondás tartja: a mór megtette a dolgát, a mór mehet.
MOURINHÓT AKAROM!
Már bocs de nwem mindeny hogy kivel "veszitjük el a bajnokságot"???Grege írta:Hmm, hát lehet, h akkor ez megeshet újra, mert sztm nincs sok esély rá, h Frank most elmenjen... és még a hatása sem biztos, h jó lenne, menetközben sokat veszthetünk, mire a csapat megtanulná az új szisztémát az új edzővel.
Sajnos ezen a meccsen igazából sztm nem is rajta ment el a dolog, max azért, mert ki voltunk szolgáltatva a Madrid kontráinak a ponthátrányunk miatt...
A cserék nagyjából ültek, és így utólag azt mondom, h talán tényleg a padon kellett volna kezdetni a két jómadarat, akiket oda igért a média.
1. abban a National Geographic-os dokufilmben beszélt róla. Körbevették a házát, telefirkálták nemcsak az aszfaltot a házas előtt, hanem a háza falát is. Ki kellett hívnia a rendőrséget, és heteken keresztül a gyerekeit testőri és rendőri felügyelettel vitték-hozták az iskolába, de azon kívül szinte el sem hagyhatták a házukat.Boixos írta:a gépfegyver azért erős, de ettől függetlenül előbb utóbb őt is megfogják látogatni, ha nem mond le, úgy, mint laportát '03ban.
Amikor sorba nyerte a meccseket a csapat, akkor ott volt mellette egy zseniális Henk Ten Cate, mióta ő elment olyan nem is volt h 4-5 meccsnél tovább játsszunk egymás után jól.Bányász írta:Ez annyira rossz!
Amikor nyert a csapat miért nem kívántátok a vesztét??
mert a szúrkolók ienek.. te is ien vagy, és mi is.. vmi újítás kell.. remélem holnapra bejelenti hogy lemondBányász írta:Ez annyira rossz!
Amikor nyert a csapat miért nem kívántátok a vesztét??