úgy olvastam megkapta az ötödik sárgáját...

Teljesen igaz, egyetértek Dani.gekkodan írta:Nyilván több az érdeklődő, ha valaki ilyen formában játszik. Azt hiszem a klub nyári viselkedése után abszolut Eto'o fog dönteni mit szeretne, a Barcának itt már sok választása nincs, egyet kivéve: elé kell rakni egy visszautasíthatatlan ajánlatot, amit azonnal aláír.
És meg is érdemli, az elmúlt meccsek igazolják, hogy nincs nála jobb támadó a világon. Legalábbis aki ennyire illik hozzánk, olyat nem tudok rajta kívül még egyet.
számomra fura,hogy nincs rajta RomarioVarga Tamás írta:The top goalscorers for Barça in competitive games:
César 235
Kubala 196
Rivaldo 130
Mariano Martín 124
Rexach 122
Kluivert 122
Escolà 118
Stoichkov 117
Basora 112
Eulogio Martínez 111
Eto'o 111
Luis Enrique 109
Zaldúa 107
Evaristo 105
Asensi 103 /fcbarcelona.cat/
Aranycipő nem biztos. Most sok a jó formában lévő csatár. Ibisevic is már 17 gólos a Hoffenheimban, meg az oszrák gyerek is ontja a gólokat, aki még 1,5-s szoróval is odaérhet.I'm a legend írta:háát ha még nem volt egyedüli gólkirály akkor majd idén lesz....jah majd el felejtettem az aranycipő is meglesz neki......
1942-55 között volt a barca játékosa. Egyszer sikerült a gólkirályi címet is elhódítania ebben nagy szerepe volt, hogy kiváló fejjátéka volt megáldva.MessiFan írta: Off: ki ez a César?
Mondjuk azt hogy 3 év alatt beleértve az ideit is dúrván rúg 50 gólt. Akkor már meg fogja tudni előzni Kubalát is.MichaaBee írta:Eto'o szerintem fel fog jönni az évek során a harmadik helyre, d nem hiszem, h Kubalát utolérné![]()
Háát nagyon reméljükDemonhunter írta:A 3. helyre még idén feljut. Szerintem.MichaaBee írta:Eto'o szerintem fel fog jönni az évek során a harmadik helyre, d nem hiszem, h Kubalát utolérné![]()
A 3. helyre még idén feljut. Szerintem.MichaaBee írta:Eto'o szerintem fel fog jönni az évek során a harmadik helyre, d nem hiszem, h Kubalát utolérné![]()
Hát a mi kis Bojanunk még arra is esélyes h első legyen az örökranglistán...persze ehhez odafigyelés,kiegyensúlyozotság,és szűnni nem akaró góllövési vágy kell.....de szurkolunk neki....CFirpo3 írta:Ahhoz legalább 3 jó szezon kéne, hogy megelőzze Kubalát. Kizárt. De Bojan még esélyes rá.MichaaBee írta:Eto'o szerintem fel fog jönni az évek során a harmadik helyre, d nem hiszem, h Kubalát utolérné![]()
Ahhoz legalább 3 jó szezon kéne, hogy megelőzze Kubalát. Kizárt. De Bojan még esélyes rá.MichaaBee írta:Eto'o szerintem fel fog jönni az évek során a harmadik helyre, d nem hiszem, h Kubalát utolérné![]()
Kubalát nemfogja utolérni...ez biztos....de ettől függetlenül a Barca eggyik legkíválóbb góllövője Ő...MichaaBee írta:Eto'o szerintem fel fog jönni az évek során a harmadik helyre, d nem hiszem, h Kubalát utolérné![]()
Hmmm......ez érdekes.....nagyon szépen Köszönöm az infotVarga Tamás írta:The top goalscorers for Barça in competitive games:
César 235
Kubala 196
Rivaldo 130
Mariano Martín 124
Rexach 122
Kluivert 122
Escolà 118
Stoichkov 117
Basora 112
Eulogio Martínez 111
Eto'o 111
Luis Enrique 109
Zaldúa 107
Evaristo 105
Asensi 103 /fcbarcelona.cat/
2005-2006: 26 gól - és egyedül volt gólkirály.norbert55 írta:Jaja.
2004/2005 1.Forlan 25 gól
2.Eto'o 24 gól(emlékszek hogy hogyan hajtott a Sociedad ellen ucscó fordulóban)
2005/2006 1.Eto'o 25.gól
Forlan Henryval volt aranycipős 25 góllal, utolsó fordulóban Forlan betalált, Samu pedig 24el zárt.robertfcb írta:Forlan nem csak egyedül volt gólkirály? úgy emlékszem hogy Forlan V.Nistelrooy al volt együtt európai aranycipős 25-25 góllal. A következő évben volt Eto'o gólkirály 26 al. Bocsi ha rosszul emlékszem.Barcaforever írta:Mikor Forlánnal ketten voltak gólkirályok akkor összevetve mindent, hány gólt szerzett?