Egyiptom [auto_cenzúra] jól játszott. Megérdemelték. Pont. Ez az Afrika kupa, nem vb selejtező.Rivaldo11 írta:Kit érdekel?
Mondjuk esetleg azokat, akik azt kérdezik, hogy létezik az, hogy itt jó Egyiptom, a vb-re mégsem tud kijutni.
Pont.
Nemzetközi Labdarúgás - Válogatottak, Egyéb bajnokságok
-
- Hírhozó-cikkíró
Egyértelmű, hogy Kamerun, Elefántcsontpart és a többi nagycsapat játékosai jobban le votlak terhelve, mint Egyiptom játékosai. De ilyenkor jön a kérdés:
És ez kit érdekel?
Egy a lényeg, Egyiptom a győztes, pont.
Személy szerint Kamerunnak egyedül Eto'o miatt szurkoltam.
És ez kit érdekel?
Egy a lényeg, Egyiptom a győztes, pont.
Személy szerint Kamerunnak egyedül Eto'o miatt szurkoltam.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Bekövetkezett a legrosszabb: Egy arab horda vitte el az afrika kupát.
Komolyan szólva megérdemlik, mert abba nem lehet belekötni, hogy kétszer megverték Kamerunt, illetve négyet vágtak Drogbáéknak. De azt továbbra is tartom, hogy döntő volt pár csapat-Nigéria, Elefántcsontpart, Kamerun-játékosainak leterheltsége-főleg Egyiptomhoz képest.
Kamerun érthetetlenül passzív volt, amit pedig Song csinált, arra nincs szó...
Eto'o sérülése hihetetlen bosszantó, remélem nincs nagy baja.
Komolyan szólva megérdemlik, mert abba nem lehet belekötni, hogy kétszer megverték Kamerunt, illetve négyet vágtak Drogbáéknak. De azt továbbra is tartom, hogy döntő volt pár csapat-Nigéria, Elefántcsontpart, Kamerun-játékosainak leterheltsége-főleg Egyiptomhoz képest.
Kamerun érthetetlenül passzív volt, amit pedig Song csinált, arra nincs szó...
Eto'o sérülése hihetetlen bosszantó, remélem nincs nagy baja.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Bár ha jólláttam amikor ült a dobogón valamivel bevolt tekerve a lába, kb 7 percel a vége elött történt a szitu... remeélem nem komoly mert ha sérülten jön haza én...

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
-
- Director del Fútbol
[auto_cenzúra] dolog, amikor egy csapat ennyire kizárólag egy emberben bízhat, csak rá játszottak. Ebben a helyzetben benne van, hogy 3-4 védő végig rajtad tapad és fizikailag úgy kivesz a meccs, hogy benne van a sérülés esélye...Sajnos Kamerun csak Eto'o-ban bízott, ahogy az angol kommentátorok is többször mondták, fizikailag nullára horzsolódott a srác...el fuero írta:Na ilyet sem olvashatunk mindennap Varga Tamástól.Varga Tamás írta:Rossz előérzetem van. Lehet, hogy mostanában nem látjuk játszani. A büdös jó qva életbe, abba bele!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Reméljük tényleg nincs nagyobb baja.
-
- Entrenador del Barça
Na ilyet sem olvashatunk mindennap Varga Tamástól.Varga Tamás írta:Rossz előérzetem van. Lehet, hogy mostanában nem látjuk játszani. A büdös jó qva életbe, abba bele!![]()
![]()
![]()
![]()

Reméljük tényleg nincs nagyobb baja.
Forza Lazio!
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Rossz előérzetem van. Lehet, hogy mostanában nem látjuk játszani. A büdös jó qva életbe, abba bele!

-
- Director del Fútbol
Megindult a bal szélen, megállt majd beadott középre. Mikor látta hogy mi a beadás eredménye a bal combját fogta hátulról, majd ápolták és percekig rázta a fejét. Nem volt már több cseréje a csapatnak, ezért fenntmaradt 15 percre. De már nem volt utána semmi érdemleges mozdulata, egyszer kigyorsított, de harmad olyan gyorsan mint a "sérülés" előtt. Nem lehet tudni, reméljük csak húzódás. Nagyon bevágna ha nem...Varga Tamás írta:Még az hiányzik a "boldogságunkhoz", hogy Samu megsérüljön! Le kellett cserélni? Vagy mi történt? Nem néztem, mert annyira nem hoz lázba az afrikai futball.Slither írta:Hogy song mekkora barom hibát csinált.![]()
Remélem Eto'onak nem komoly a sérülése.
Song valami kapitális, hogy mit alkotott...Ha nem ő van ebben a szituban akkor most nézzük a hosszabbítást. De az Afrika Kupán nem ez volt az első ilyen fura dolog. Nem egy európai szinvonal.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Még az hiányzik a "boldogságunkhoz", hogy Samu megsérüljön! Le kellett cserélni? Vagy mi történt? Nem néztem, mert annyira nem hoz lázba az afrikai futball.Slither írta:Hogy song mekkora barom hibát csinált.![]()
Remélem Eto'onak nem komoly a sérülése.

- Fernando
- Llegenda del Barça
Mindenesetre én gratulálok Egyiptomnak megérdemelték. Eto'o nem játszott vmi jól a csoportmérkőzések után, azért grat a golkirályicimhez, de legalább visszatérhet a Barcába.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
nah Egyiptom megnyerte a döntőt! Sajnálom azért Eto'oékat 

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
-
- Entrenador del Barça
Africai Nemzetek kupája döntő:
Egyiptom-Kamerun 1-0 (76' Abo Terika)
Teljesen megérdemelt a címvédés. Kétszer megverték Kamerunt, négyet rúgtak Elefántcsontpartnak és szerény véleményem szerint ebben a döntőben is jobbak voltak, mint Kamerun(ha meg nem akkor is 1-0).
Egyiptom-Kamerun 1-0 (76' Abo Terika)
Teljesen megérdemelt a címvédés. Kétszer megverték Kamerunt, négyet rúgtak Elefántcsontpartnak és szerény véleményem szerint ebben a döntőben is jobbak voltak, mint Kamerun(ha meg nem akkor is 1-0).
Forza Lazio!
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
0:1 Egyiptom vezet
Song kicsit hibázott itt...

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
-
- Llegenda del Barça
Csak én érzem úgy, hogy a kommentátor Egyiptom fan? 
ilyen 'mit is' ? se láttam még...a kommentátor meg elég idegesítő.

ilyen 'mit is' ? se láttam még...a kommentátor meg elég idegesítő.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2008.02.10. 19:36:03-kor.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Én pont fordítva érzem, de azért szorítok Eto'o-nakmessi1918 írta:Na kezdődik, az Afrika Kupa döntője!
Kamerun győzelmét várom, valahogy nem tartom képesnek ezt az egyiptomi csapatot a végső győzelemre, de lehet meglepetés!

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Na kezdődik, az Afrika Kupa döntője!
Nagyon nehéz leszitthagyni, a favágo Chelseat meg a még favágobb Liverpoolt de megpróbálom!
Kamerun győzelmét várom, valahogy nem tartom képesnek ezt az egyiptomi csapatot a végső győzelemre, de lehet meglepetés!
HAjrá KAmerun, Eto'o-nak kívánok egy király meccset, sikerrel a zsebében térjen vissza, és talán még Tourét is sikerülhet felvidítania!
Camerun
Nagyon nehéz leszitthagyni, a favágo Chelseat meg a még favágobb Liverpoolt de megpróbálom!
HAjrá KAmerun, Eto'o-nak kívánok egy király meccset, sikerrel a zsebében térjen vissza, és talán még Tourét is sikerülhet felvidítania!

..................................
Az Elefántok ezt a meccset már nem vették komolyan. Nekik egy jo kapus kéne, mert a mezőnyjátékosaikkal nincs gond. A kapusuk viszont kb. azt nem kapja be, ha pont belerugják a labdát. 

Kösz. MOstantól...megnézem majd.Los Banditos írta:4-2-re, úgy, hogy az elfántok vezettek 2-1-re.Gogeta írta:Höhö. Mennyire nyert a Ghána? Nem néztem a meccset.
Amúgy ajánlom neked a www.livescore.com-ot.![]()

Visça el Barça!