Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyiptom [auto_cenzúra] jól játszott. Megérdemelték. Pont. Ez az Afrika kupa, nem vb selejtező.Rivaldo11 írta:Kit érdekel?
Mondjuk esetleg azokat, akik azt kérdezik, hogy létezik az, hogy itt jó Egyiptom, a vb-re mégsem tud kijutni.
Pont.
[auto_cenzúra] dolog, amikor egy csapat ennyire kizárólag egy emberben bízhat, csak rá játszottak. Ebben a helyzetben benne van, hogy 3-4 védő végig rajtad tapad és fizikailag úgy kivesz a meccs, hogy benne van a sérülés esélye...Sajnos Kamerun csak Eto'o-ban bízott, ahogy az angol kommentátorok is többször mondták, fizikailag nullára horzsolódott a srác...el fuero írta:Na ilyet sem olvashatunk mindennap Varga Tamástól.Varga Tamás írta:Rossz előérzetem van. Lehet, hogy mostanában nem látjuk játszani. A büdös jó qva életbe, abba bele!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Reméljük tényleg nincs nagyobb baja.
Na ilyet sem olvashatunk mindennap Varga Tamástól.Varga Tamás írta:Rossz előérzetem van. Lehet, hogy mostanában nem látjuk játszani. A büdös jó qva életbe, abba bele!![]()
![]()
![]()
![]()
Megindult a bal szélen, megállt majd beadott középre. Mikor látta hogy mi a beadás eredménye a bal combját fogta hátulról, majd ápolták és percekig rázta a fejét. Nem volt már több cseréje a csapatnak, ezért fenntmaradt 15 percre. De már nem volt utána semmi érdemleges mozdulata, egyszer kigyorsított, de harmad olyan gyorsan mint a "sérülés" előtt. Nem lehet tudni, reméljük csak húzódás. Nagyon bevágna ha nem...Varga Tamás írta:Még az hiányzik a "boldogságunkhoz", hogy Samu megsérüljön! Le kellett cserélni? Vagy mi történt? Nem néztem, mert annyira nem hoz lázba az afrikai futball.Slither írta:Hogy song mekkora barom hibát csinált.![]()
Remélem Eto'onak nem komoly a sérülése.
Még az hiányzik a "boldogságunkhoz", hogy Samu megsérüljön! Le kellett cserélni? Vagy mi történt? Nem néztem, mert annyira nem hoz lázba az afrikai futball.Slither írta:Hogy song mekkora barom hibát csinált.![]()
Remélem Eto'onak nem komoly a sérülése.
Én pont fordítva érzem, de azért szorítok Eto'o-nakmessi1918 írta:Na kezdődik, az Afrika Kupa döntője!
Kamerun győzelmét várom, valahogy nem tartom képesnek ezt az egyiptomi csapatot a végső győzelemre, de lehet meglepetés!
Kösz. MOstantól...megnézem majd.Los Banditos írta:4-2-re, úgy, hogy az elfántok vezettek 2-1-re.Gogeta írta:Höhö. Mennyire nyert a Ghána? Nem néztem a meccset.
Amúgy ajánlom neked a www.livescore.com-ot.![]()