Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Forlan nem csak egyedül volt gólkirály? úgy emlékszem hogy Forlan V.Nistelrooy al volt együtt európai aranycipős 25-25 góllal. A következő évben volt Eto'o gólkirály 26 al. Bocsi ha rosszul emlékszem.Barcaforever írta:Mikor Forlánnal ketten voltak gólkirályok akkor összevetve mindent, hány gólt szerzett?
29-et.Barcaforever írta:Mikor Forlánnal ketten voltak gólkirályok akkor összevetve mindent, hány gólt szerzett?
ozsimiki írta:Előszőr ideges voltam miatta, de kicsit lenyugodva rájöttem,h jobb az otthoni Valenciai meccset kihagynia, mint esetleg a Real ellenit,vagy a villarreal ellenit. jó ez így, kár,h nem kettőt szerzett(mármint gólt). de így se rossz
Ááámenmiihii írta: Remélem pihenten,remek formában,káprázatos csapatban beüti azt is a margitnak,ami legutóbb benne maradt!![]()
BRAVO SAMU!VAMOS,VAMOOOOOOSSS!
Horvát Feri azt is mondta,h Samunak a következő-t kell kihagyni,az meg a Valencia elleni mérkőzés. Meg elég evidens, a lényeg,h következőn tölti le,az meg Valencia ellen lesz. Navas meg azt csinál amit akarVarga Tamás írta:Lenne egy kérdésem, lehet hülyén hangzik, de megkérdem?
Most Samunak a Valencia vagy a RM elleni meccset kell kihagynia?
A Feri azt mondta, hogy Navas 5 sárga miatt nem játszik, de a hivatalos oldalon az volt, hogy a 14. fordulóban pihen.
Megkergültem?
Segítsen, aki biztosat tud.
Megnyugodtam, hogy nem csak nekem tűnt fel.dr. Mezey írta:Már csak azért se mert az öt sárgából kb. négy indokolatlan volt. Nem tom miért sz*oznak vele a bírók.
Már csak azért se mert az öt sárgából kb. négy indokolatlan volt. Nem tom miért sz*oznak vele a bírók.kennyke04 írta:itt a lehetőség bojan előtt, nagy csapat ellen, de a madrid ellen már lesz Eto'o tutiraés nem kavarnak be a sajtósok se h direkt sárgult be h ne játszhasson a klasszikuson
Előszőr ideges voltam miatta, de kicsit lenyugodva rájöttem,h jobb az otthoni Valenciai meccset kihagynia, mint esetleg a Real ellenit,vagy a villarreal ellenit. jó ez így, kár,h nem kettőt szerzett(mármint gólt). de így se rosszvlxe írta:Sajnálom Eto'o sárgáját. Attól függetlenül a mai meccsen nekem ő a második legjobb. Imádom samu játékát.
McLovin írta:Egész végig az bizonygatja, hogy középen játszana szívesen! Ne gyere itt marhaságokkal...
Egész végig az bizonygatja, hogy középen játszana szívesen! Ne gyere itt marhaságokkal...Ilúvatar írta:Henry középen? hhháááát....lui1698 írta:Szerintem nem ő fog kezdeni. Inkább Henry fog középpen játszani. Jobb oldalon pedig Hleb.
Bár még mindig nem látok bele Pep fejébe...nem jó neki asszem, bár nem vagyok benne biztos...
Henry középen? hhháááát....lui1698 írta:Szerintem nem ő fog kezdeni. Inkább Henry fog középpen játszani. Jobb oldalon pedig Hleb.
Bár még mindig nem látok bele Pep fejébe...
Szerintem nem ő fog kezdeni. Inkább Henry fog középpen játszani. Jobb oldalon pedig Hleb.kennyke04 írta:itt a lehetőség bojan előtt, nagy csapat ellen, de a madrid ellen már lesz Eto'o tutiraés nem kavarnak be a sajtósok se h direkt sárgult be h ne játszhasson a klasszikuson
Én is igy gondolom. Huntelaar sztem nem olyan nagy játékos, a nagyon gyenge holland bajnokságban nem nehéz villogni. Benzema tehetséges, de sokat kell még tanulnia, h Etoot megközelitse, Ibra zseniális, de ő valóban ikon lesz az Interben lassan.menczel írta:Ja holand meg francia gólkirály. ez semmire nem biztositás. Etoo már volt spanyol golkirály (ha jol tévedek) szoval ö kell és kész. Jelenleg csakis Ibra teljesítményét lehet hozzá mérni, de őt sose adnák el.