Forlan nem csak egyedül volt gólkirály? úgy emlékszem hogy Forlan V.Nistelrooy al volt együtt európai aranycipős 25-25 góllal. A következő évben volt Eto'o gólkirály 26 al. Bocsi ha rosszul emlékszem.Barcaforever írta:Mikor Forlánnal ketten voltak gólkirályok akkor összevetve mindent, hány gólt szerzett?
Samuel Eto'o #3
- robertfcb
- Capitá del Barça

EuroBarça Tour 2009
Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
Na akkor...rekordokat is döntögetünk majd
!!!!
Csak el ne kiabáljam!
Az a lényeg megy a szekér
!!!

Csak el ne kiabáljam!
Az a lényeg megy a szekér

-
- Az Eurobarca Anonymusa
29-et.Barcaforever írta:Mikor Forlánnal ketten voltak gólkirályok akkor összevetve mindent, hány gólt szerzett?

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Mikor Forlánnal ketten voltak gólkirályok akkor összevetve mindent, hány gólt szerzett?

Örülök hogy végre jó formában van
, remélem meg sem áll 40 gólig illetve hogy ő és a csapat is
, a tavaszra áttudja menteni ezt a "formát"!!!!És akkor hódítjuk a trófeákat szép sorba!!!!!!
FORCA BARCA!!!!!!!!!!
Üdv:T.G

FORCA BARCA!!!!!!!!!!
Üdv:T.G
- Deus
- Boixos Nois
ozsimiki írta:Előszőr ideges voltam miatta, de kicsit lenyugodva rájöttem,h jobb az otthoni Valenciai meccset kihagynia, mint esetleg a Real ellenit,vagy a villarreal ellenit. jó ez így, kár,h nem kettőt szerzett(mármint gólt). de így se rossz
Hmm, ez nekem eszembe se jutott

Azért tényleg nem volt semmi a tegnapi gólja

Ááámenmiihii írta: Remélem pihenten,remek formában,káprázatos csapatban beüti azt is a margitnak,ami legutóbb benne maradt!![]()
BRAVO SAMU!VAMOS,VAMOOOOOOSSS!

remélem, hogy addigra már friss lesz

- miihii
- KHAL
Én 2 dologban tuti biztos voltam.Egy,h gólt lő (na ezt mostanában nem nagy művészet eltalálni
1,4 átlag a bajnokikon
),másrészt pedig,h begyűjti az 5. sárgáját.Így a tuti,h játszik az EL CLASSICOn,a legutolsó ugye elég emlékezetes volt ilyen ügyben
Remélem pihenten,remek formában,káprázatos csapatban beüti azt is a margitnak,ami legutóbb benne maradt!

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Horvát Feri azt is mondta,h Samunak a következő-t kell kihagyni,az meg a Valencia elleni mérkőzés. Meg elég evidens, a lényeg,h következőn tölti le,az meg Valencia ellen lesz. Navas meg azt csinál amit akarVarga Tamás írta:Lenne egy kérdésem, lehet hülyén hangzik, de megkérdem?
Most Samunak a Valencia vagy a RM elleni meccset kell kihagynia?
A Feri azt mondta, hogy Navas 5 sárga miatt nem játszik, de a hivatalos oldalon az volt, hogy a 14. fordulóban pihen.
Megkergültem?
Segítsen, aki biztosat tud.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
Eto'onak a kövi bajnoki meccset kell kihagynia,vagyis a Valencia ellen nem léphet pályára (vagyis civil ként pályára léphet
).De jobb ez így,inkább a Valencia elleni meccset hagyja ki,mint az "El Classicot".

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Lenne egy kérdésem, lehet hülyén hangzik, de megkérdem?
A Feri azt mondta, hogy Navas 5 sárga miatt nem játszik, de a hivatalos oldalon az volt, hogy a 14. fordulóban pihen.
Megkergültem?
Megkergültem?

-
- Director del Fútbol
Örülök, hogy most esik ki. Ha már választani lehet, akkor legyen ott a Clássicon, a Madrid meg parázzon csak tőle. Egy Valenciát, hazai pályán ilyen formában Pedroval is ütni kell a támadósorban.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Megnyugodtam, hogy nem csak nekem tűnt fel.dr. Mezey írta:Már csak azért se mert az öt sárgából kb. négy indokolatlan volt. Nem tom miért sz*oznak vele a bírók.
Mellesleg mekkora kezdősebesége van már? A góljánál 2 méter alatt 1-et vert a két védőre.
Viszont még így is sok 100%-os helyzetet kihagy. Kár értük.

-
- Jugador d'estrella
Már csak azért se mert az öt sárgából kb. négy indokolatlan volt. Nem tom miért sz*oznak vele a bírók.kennyke04 írta:itt a lehetőség bojan előtt, nagy csapat ellen, de a madrid ellen már lesz Eto'o tutiraés nem kavarnak be a sajtósok se h direkt sárgult be h ne játszhasson a klasszikuson
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Előszőr ideges voltam miatta, de kicsit lenyugodva rájöttem,h jobb az otthoni Valenciai meccset kihagynia, mint esetleg a Real ellenit,vagy a villarreal ellenit. jó ez így, kár,h nem kettőt szerzett(mármint gólt). de így se rosszvlxe írta:Sajnálom Eto'o sárgáját. Attól függetlenül a mai meccsen nekem ő a második legjobb. Imádom samu játékát.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Deus
- Boixos Nois
McLovin írta:Egész végig az bizonygatja, hogy középen játszana szívesen! Ne gyere itt marhaságokkal...
Odaírtam, hogy "nem vagyok benne biztos", de ezek szerint olvasni se tudsz. Bírom a 10 éves kölyköket...

- McLovin
- Capitá del Barça
Egész végig az bizonygatja, hogy középen játszana szívesen! Ne gyere itt marhaságokkal...Ilúvatar írta:Henry középen? hhháááát....lui1698 írta:Szerintem nem ő fog kezdeni. Inkább Henry fog középpen játszani. Jobb oldalon pedig Hleb.
Bár még mindig nem látok bele Pep fejébe...nem jó neki asszem, bár nem vagyok benne biztos...

HAJRÁ BARÇA, HAJRÁ ATHLETIC BILBAO, HAJRÁ SPORTING PORTUGAL!!!

http://video.szon.hu/video/35062/mi-a-m ... -megmondja ---> legjobb!!!

"Magyarnak születtem!" - Kárpátia

- Deus
- Boixos Nois
Henry középen? hhháááát....lui1698 írta:Szerintem nem ő fog kezdeni. Inkább Henry fog középpen játszani. Jobb oldalon pedig Hleb.
Bár még mindig nem látok bele Pep fejébe...

- lui1698
- Llegenda del Barça
Szerintem nem ő fog kezdeni. Inkább Henry fog középpen játszani. Jobb oldalon pedig Hleb.kennyke04 írta:itt a lehetőség bojan előtt, nagy csapat ellen, de a madrid ellen már lesz Eto'o tutiraés nem kavarnak be a sajtósok se h direkt sárgult be h ne játszhasson a klasszikuson
Bár még mindig nem látok bele Pep fejébe...

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
-
- Capitá del Barça
eto'o nak 4 sárgája van.sztem most kéneh kapjon egyet,h a reál ellen jácchasson tutira

Més qué un Club!!!
abbol is láccik, hogy eto'o bomba formában van hogy nagyábból minden támadásban benne van és nem csak a befelyezésekben jeleskedik hanem kiszolgálja csapattársait is. adja az ég hogy nagyobb sérülések nélkül kihuzza ezt a bajnokságot és akkor akár csúcsokat is dönthet a gólkirályi címre egy normál eto'o is alkalmas de most óriási formába van!!! jó pár évig nem kell szerintem helyette befejező csatár max a kispadra mögé de ott meg ott van bojan aki talán a legtehetségesebb játékos jelenleg spanyolországban sőt európában. csak sokat kell még bizonyitania és alázattal kell játszania.
Én is igy gondolom. Huntelaar sztem nem olyan nagy játékos, a nagyon gyenge holland bajnokságban nem nehéz villogni. Benzema tehetséges, de sokat kell még tanulnia, h Etoot megközelitse, Ibra zseniális, de ő valóban ikon lesz az Interben lassan.menczel írta:Ja holand meg francia gólkirály. ez semmire nem biztositás. Etoo már volt spanyol golkirály (ha jol tévedek) szoval ö kell és kész. Jelenleg csakis Ibra teljesítményét lehet hozzá mérni, de őt sose adnák el.
Nem kell más csatárokról beszélni, Etoo idén fantasztikusan teljesit, ontja a gólokat, és jól érzi magát. Valószinűleg hamarosan hosszabittanak vele, aztán hátra dőlhetünk. Bojan is nagyon tehetséges, ha 1x elm1 Etoo, ami remélem nem mostanában lesz, akkor ő legyen az utódja