Élő közvetítések 2006-07
Edmilson, Oleguer, Giuly...áhh.
Es most mi van..Most van uj--hir az Eurobarcan...hogy Eto kezd es Giuly is... 

Ne---Biz senkibe Enrigue...Foleg ne a Sport-Klubbba...

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Nem mondjátok komolyan, hogy azt a szőke katasztrófát a kezdőbe jelölte ez a rettenetes frankie? ez több, mint hiba, kész szerencsétlenség. Na, nekünk lőttek a mai meccsen is, mert ez a gyalázat ha ezer percig játszana, akkor sem lőne gólt. Elfut a méreg, aztán nem is nézem meg, mert csak felrobbanok az idegességtől. Nem tehetek róla, de irritál engem ez az izlandi majom. Elegem van Frankie hülyeségéből, még az lett volna a non plus ultra, ha Messi helyére meg berakja a Gyulát - na, az egy gyönyörű csapat lett volna. De! ami késik, nem múlik - jönni fog ő is, na akkor lesz nemulass!
Victor Valdés --------Ma-i kezdo...Hajjjjjrrrrrrrrááááá......!!!!
Oleguer
Thuram
Puyol
Gio
Motta
Xavi
Iniesta
Messi
Ronaldinho
Gudjohnsen
Jorquera
Edmilson
Sylvinho
Giuly
Eto'o
Ezquerro
Saviola
Oleguer
Thuram
Puyol
Gio
Motta
Xavi
Iniesta
Messi
Ronaldinho
Gudjohnsen
Jorquera
Edmilson
Sylvinho
Giuly
Eto'o
Ezquerro
Saviola
Szivesen. Valamelyik link biztos müködni fogDUGO_11 írta:Tomi.......Kosz szepen....meglássuk...ha jo lesz akkor jelentkezem...hanem akkor...Tuti jelentkezem.....![]()
...

Tomi.......Kosz szepen....meglássuk...ha jo lesz akkor jelentkezem...hanem akkor...Tuti jelentkezem.....
...

http://pplive.uw.hu/index.htmlDUGO_11 írta:Enrigue...Kosz szepen a tanacsot..de itt nekem sose szokot menni..multkor valaki adot nekem egy linket de mar nem tudom pontosan hogy volt...valami... pplive ....de tovabb nem tudom...!!!
Ott jo volt...ott jol ment nekem ..az a Link kéne nekem...Tudnal segiteni..???.....Elore is KOszonom szepen...Visca El Barca...!!!

Enrigue...Kosz szepen a tanacsot..de itt nekem sose szokot menni..multkor valaki adot nekem egy linket de mar nem tudom pontosan hogy volt...valami... pplive ....de tovabb nem tudom...
!!!
Ott jo volt...ott jol ment nekem ..az a Link kéne nekem...Tudnal segiteni..???.....Elore is KOszonom szepen...Visca El Barca...!!!

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
http://rojadirecta.com/DUGO_11 írta:ADJON ISTEN...Segitsetek nekem kérlek..hol tudnám nézni a ma-i mecset az interneten...Linket???.......elore is Koszonom...Visca El Barca...!!!
Bal oldalt görgess a meccsig, majd kilistázódik, mely adók adják a meccset. A linkeken a meccsnézéshez szükséges programok neveit látod - ami kell, töltsd le.
ADJON ISTEN...Segitsetek nekem kérlek..hol tudnám nézni a ma-i mecset az interneten...Linket???.......elore is Koszonom...Visca El Barca...!!!
vagy nincs jávádZozzy 5 írta:HOgy kell kapcsolódni a chatre?
azt írja hogy Sikertelen csatlakozás: java.lang.NullPointerException
vagy próbáld még 1 párszor

Silvanus írta:Nyerni kell, nincs mese!!! Bele kell húzni a bajnokságban... pláne a Sevilla, és a Real előtti meccs előtt!!! Gyerűnk fiúk, mutassátok meg, hogy többre, sokkal többre vagytok képesek!!!

VISCA EL BARCA
-
- Director del Fútbol
Nyerni kell, nincs mese!!! Bele kell húzni a bajnokságban... pláne a Sevilla, és a Real előtti meccs előtt!!! Gyerűnk fiúk, mutassátok meg, hogy többre, sokkal többre vagytok képesek!!!
"Més Cuen un Club"
- Andris
- Adminisztrátor
Ezaz, most minden összeállhatna, még Valencia kikap, és mi nyerünk, és akkor jó hétvégét zárnánk végre.
GYERÜNK GYERÜNK!!!!
GYERÜNK GYERÜNK!!!!
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- aka Game90
Jó lenne meglépni. Real és a Sevilla is csak x-elt
Forza Barca, én egy látványos meccset várok

Forza Barca, én egy látványos meccset várok

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Vége. X-elt a Sevilla
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
FC Barcelona-Athetic Bilbao
Barcelona, Camp Nou
21:00 TV: Sportklub
Vezeti: Lizondo Cortés
Barcelona: Valdés; Oleguer, Puyol, Thuram, Gio, Edmílson (Motta) , Xavi, Iniesta, Messi, Ronaldinho és Saviola.
Athletic: Aranzubia; Expósito, Sarriegi, Amorebieta, Casas; Iraola, Murillo; Javi Martínez, Yeste, Gabilondo; és Urzaiz.
Kötelező a győzelem, bármi legyen az ára.
CsakaBarça!!!
Barcelona, Camp Nou
21:00 TV: Sportklub
Vezeti: Lizondo Cortés
Barcelona: Valdés; Oleguer, Puyol, Thuram, Gio, Edmílson (Motta) , Xavi, Iniesta, Messi, Ronaldinho és Saviola.
Athletic: Aranzubia; Expósito, Sarriegi, Amorebieta, Casas; Iraola, Murillo; Javi Martínez, Yeste, Gabilondo; és Urzaiz.
Kötelező a győzelem, bármi legyen az ára.
CsakaBarça!!!