Bojan Krkic
-
- Llegenda del Barça
Nagyképűségről szerintem most szó sincs, nagyon akart bizonyítani, ez lett belőle. De ez egy 100%os gólhelyzet volt, rálőtte, mellément. Na puff...Az már más kérdés, hogy a saját korosztályában néha tényleg voltak pökhendi, nagyképű megmozdulásai.
-
- Jugador d'estrella
Egyre sűrűbben..haze71 írta:..ez néha érvényes Messire is...

Tegnap is 0:0-nál ott volt kiszorított helyzetben, benn meg érkezett az ember. Na, nem baj, nem lehet minden helyzetből gól!
Csak ez ne legyen általános

Igen, igen. Míg Ruud le teudja adni annak a szerencsétlen Saviolának a kapussal szembeni helyzetéből, addig nálunk ez még nem megy. És ez néha érvényes Messire is...
Annyi, hogy ha leadja, akkor sokkal többet beszélnének róla, mintha berúgta volna. Ilyen fiatalon ilyen érett önzetlen megoldás... stb. Szóval többszörös hiba volt. Talán jó is, hogy nem ment be, kicsit lehiggasztja.
- noname
- Llegenda del Barça
Fiataloknál megesik az ilyen, minddenáron bizonyítani akarnak.Ha szerez egy kis tapasztalatot, akkor biztos vagyok benne h nem lesznek hasonlók.A lövése viszont végülis jó volt és ha nem ér bele a kapus, őpont bemegy a sarokba.
A Fifa egy szégyen
-
- Director del Fútbol
Egyetértek vacakkal, pont ezt írtam a barcás BL topicba is. Sajnos az átlagnál sokkal nagyobb az arca a gyereknek, ez sok gondot okozhat a későbbiekben...
Szerintem igenis le kallett volna adnia. Az, hogy ki hány évesen lővi első gólját a BL-ben, és hasonló (idióta) statisztikákról csak akkor van némi értelme beszélni, ha előtte mindent megtett a csapat eredményességéért.
Ha azért lőtte rá, mert még fiatal, rutintalan, az teljesen rendben van. De ha azért, mert ő mindenképpen gólt akart szerezni a Barcaban, akkor el kell beszélgetni a 16 éves fejével arról, hogy milyen alázattal kell egy Barcelonában játszani, és a támadótársai mennyi mindent tettek már a csapatért, és azért, hoyg "sztárok" legyenek ebben a csapatban.
De még egyszer: nem vagyok benne biztos, hogy önző volt, lehet, hogy ő úgy látta, hogy ez a jobb megoldás.
Ha azért lőtte rá, mert még fiatal, rutintalan, az teljesen rendben van. De ha azért, mert ő mindenképpen gólt akart szerezni a Barcaban, akkor el kell beszélgetni a 16 éves fejével arról, hogy milyen alázattal kell egy Barcelonában játszani, és a támadótársai mennyi mindent tettek már a csapatért, és azért, hoyg "sztárok" legyenek ebben a csapatban.
De még egyszer: nem vagyok benne biztos, hogy önző volt, lehet, hogy ő úgy látta, hogy ez a jobb megoldás.
-
- Llegenda del Barça
Talán azért, mert 100%os gólhelyzet volt, emelett 17 évesen lőhetett volna BL gólt. Bárki rárugta volna szerintem. Ott volt előtte a kapu, ha azt belövi, akkor vele lett volna tele az újság. Én örültem is, hogy rálőtte, 2-0nál nyugodtan szemelőtt tarthatta magát is 17 évesen szerintem.mypeter írta:Ha beadja, akkor biztos több lehetőséget kapna a jövőben is. Miért kellett elönzőzni!!!!???
- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Így lett meg a telitalálatos tippem, hogy kihagyta.mypeter írta:Ha beadja, akkor biztos több lehetőséget kapna a jövőben is. Miért kellett elönzőzni!!!!???

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
Ha beadja, akkor biztos több lehetőséget kapna a jövőben is. Miért kellett elönzőzni!!!!???
-
- Eurobarca Staff
Azt a krva én még csak most láttam ezt a cselt, nem volt semmi.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- takivini
- Capitá del Barça
http://www.youtube.com/watch?v=kJLWm54mKfUPrimitive írta:Nem láttam a cselt, csak arra a hsz-re reagáltam, mert tudtam, hogy Ilhan ilyen cselt csinálr Robival a VB n... Egyébként belinkelhetnétek azta cselt, amit Bojan mutatott be, ha megvan vhol, Köfi

- Lord Dragon
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Legyen ígyCooltiszo írta:... ha játszik akkor hamarosan meg is lövi első( de korántsem az utolsó) gólját a felnőtteknél.

/This time it's personal/
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Nem játszott egy percet sem, de nem is bánom, nem léphet pályára minden meccsen, meg kell maradnia a motivációnak és nem elhinni, hogy ezentúl minden meccsen pályán lesz. Talán a BL-ben megint játszhat.
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Remélem, hogy a mai meccsen legalább negyed órát kapni fog Frankietől,
úgy érzem kevés az az idő amit most kap, az előző meccsen is simán beküldhette volna a 65. perctől, eldőlt sima meccs volt. Hajrá Bojan, ha játszik akkor hamarosan meg is lövi első( de korántsem az utolsó
) gólját a felnőtteknél.
úgy érzem kevés az az idő amit most kap, az előző meccsen is simán beküldhette volna a 65. perctől, eldőlt sima meccs volt. Hajrá Bojan, ha játszik akkor hamarosan meg is lövi első( de korántsem az utolsó

Na igen, erre az a válasz, amit Szakacs irt...at edzésen mindenki megtduja csinálni, de tétmeccsen csak az igazi zseni MERI és TUDJA megcsinálni 

- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
én nem tudom, igaz sose fociztamLG írta: Off: amugy ez egy nagyon egszerü csel, a hülye is megtudja csinálni

az ollózást is megtudja csinálni minden focista mégis ámulunk egy olyan gól láttán
- Primitive
- Entrenador del Barça
Nem láttam a cselt, csak arra a hsz-re reagáltam, mert tudtam, hogy Ilhan ilyen cselt csinálr Robival a VB n... Egyébként belinkelhetnétek azta cselt, amit Bojan mutatott be, ha megvan vhol, Köfi
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
De az orult zseni probalja megcsinalni tet meccsenLG írta:Off: amugy ez egy nagyon egszerü csel, a hülye is megtudja csinálnitakivini írta:Jah igen nem teljesen ez volt, ő nem sarokkal húzta fel hanem a lába közé kapta a labdát és úgy. http://www.youtube.com/watch?v=nn7NB6NI1FQ

Tiziano Crudeli fan 

Off: amugy ez egy nagyon egszerü csel, a hülye is megtudja csinálnitakivini írta:Jah igen nem teljesen ez volt, ő nem sarokkal húzta fel hanem a lába közé kapta a labdát és úgy. http://www.youtube.com/watch?v=nn7NB6NI1FQ

- takivini
- Capitá del Barça
Jah igen nem teljesen ez volt, ő nem sarokkal húzta fel hanem a lába közé kapta a labdát és úgy. http://www.youtube.com/watch?v=nn7NB6NI1FQ

-
- Entrenador del Barça
Az a "kis" török szerintem nem ezt a cselt csinálta, vagy ha igen, valaki amjd leugat, de én nem erre emlékszem csak hasonlóra!takivini írta:Engem a kis törökre emlékezetett a 2002-es VB-ről. Aki ugyanezt megcsinálta a Robi Carlossal. Csak a kis törökből nem lett semmi, Bojan viszont még sokra viszi! Szerintem.
Forca Barca