Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
depth
Capitá del Barça

2008.07.16. 21:28:23

Xavinho írta: Én még most is csak azt tudom neked mondani,h gondolj bele a dologba,h ha az eredményességet,a technikai képzettséget,a játékstílust vagy akár a statisztikákat nézzük Eto'o mindenben jobb,mint Ademajom és ezzel a játékoskerettel annyit nem lehet változtatni a játékstíluson,h a togói jobban passzoljon a csapatba. Érzésem szerint ez egy edzői melléfogás. Szerencsére még nincs min vitázni,mert még Eto'o nem igazolt el ( és remélem,h nem is fog).
De miért bizonygatod azt, h jobb, amikor ebben mindenki egyetért? Te tényleg nem érted, pedig már jó sokan elmagyaráztuk neked. Nem erről van szó. De amit Zozzy mond, azt is olvasd el, tanulságos.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára depth 2008.07.16. 21:33:49-kor.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.07.16. 21:26:27

Xavinho írta: Én még most is csak azt tudom neked mondani,h gondolj bele a dologba,h ha az eredményességet,a technikai képzettséget,a játékstílust vagy akár a statisztikákat nézzük Eto'o mindenben jobb,mint Ademajom és ezzel a játékoskerettel annyit nem lehet változtatni a játékstíluson,h a togói jobban passzoljon a csapatba. Érzésem szerint ez egy edzői melléfogás. Szerencsére még nincs min vitázni,mert még Eto'o nem igazolt el ( és remélem,h nem is fog).
Hát oké, én elfogadom ezt az álláspontot is, csak nem nagyon értem. Mind1, majd az idő szolgáltat választ :)
Xavinho
Capitá del Barça

2008.07.16. 21:20:04

Zozzy 5 írta:Milyen július 25? Az kit érdekel? Én a bajnoki meccsekről beszéltem. Csak ugyebár ahhoz várni kéne és türelemmel lenni Peppel szemben, amire néhányan -Isten tudja miért- nem képesek. Nem tudom, hogy azon mit tartassz ökörségnek, hogyha majd a bajnokságban jönnek a gólok majd mástól, akkor nem fog hiányozni Samu.
Én még most is csak azt tudom neked mondani,h gondolj bele a dologba,h ha az eredményességet,a technikai képzettséget,a játékstílust vagy akár a statisztikákat nézzük Eto'o mindenben jobb,mint Ademajom és ezzel a játékoskerettel annyit nem lehet változtatni a játékstíluson,h a togói jobban passzoljon a csapatba. Érzésem szerint ez egy edzői melléfogás. Szerencsére még nincs min vitázni,mert még Eto'o nem igazolt el ( és remélem,h nem is fog).
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.07.16. 21:15:32

Varga Tamás írta:Zoli!
Azt írtad, hogy a mutatott játékkal fogja magyarázni Pep a kameruni elküldését. De azzal nem tudja, hiszen holtidőben nem lehet megmondani, hogyan teljesít az utódja.
Nem ugyanazokat a köröket futjuk. Sőt, semmilyen köröket sem futunk. Vagy ezentúl tilos reagálnom a véleményedre? Ha ezt személyes sértésnek veszed, akkor nem firtatom a továbbiakban a dolgot. :?
De, pedig ugyanazokat futjuk :wink: Azt írtam előbb, hogy várni kéne, türelemmel lenni. Ergo, kivárni a bajnokikat. Remélem így már érthető. (egyébként még el sem ment és az utódja sincs meg). Szerintem a sociok kitudják ezt várni, akkor sikerüljön nekünk is :)

Nem veszem személyes sértésnek, csak úgy látom, hogy nem érted amit mondok, pedig szerintem érthető. Nem értem miért akarod úgy feltüntetni a dolgokat, hogy én a gonosz, akihez már szólni se lehet. Mind1, Te biztos tudod :) (privátban leírhatod). Úgyhogy sértődés nélkül szeretném lezárni a témát, ha nem baj, szia :)
DaveN
Jugador del Barça

2008.07.16. 21:13:35

Bautista írta:szerintem az év üzlete az lenne a etoo és gudjonsen át menne a valenciába és silva és villa jönne a barcába és a barca még 5 misi adna a valenciának szentem ez jó volna
:D szép álmok csak sajnos nagyjából nulla az esélye... :? pedig ők ketten tényleg jók lennének. Silva, Villa, Xavi, Iniesta, Puyol azért a spanyol válogatottban már "néhányszor" játszott együtt, és nem is rosszul. És ebből az 5-ből 3 megvan, márcsak 2 kéne... :D De Silva mindenképp. Eto'o pedig tökéletes csak hát attól félek elmegy.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.07.16. 21:06:32

Zoli!
Azt írtad, hogy a mutatott játékkal fogja magyarázni Pep a kameruni elküldését. De azzal nem tudja, hiszen holtidőben nem lehet megmondani, hogyan teljesít az utódja.
Nem ugyanazokat a köröket futjuk. Sőt, semmilyen köröket sem futunk. Vagy ezentúl tilos reagálnom a véleményedre? Ha ezt személyes sértésnek veszed, akkor nem firtatom a továbbiakban a dolgot. :?
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.07.16. 21:01:03

Varga Tamás írta: Ja, és július 25-én a mutatott játékot elfogadják indoknak? Hát, akkor tényleg adjuk el a kamerunit. Hajrá!
Zoli, tényleg ne haragudj, de ekkora ökörséget még nem hallottam... Tényleg bocsi, nem akarlak megsérteni, de ez kibukott belőlem. ezer bocs és egy anyamedve. :wink:
Milyen július 25? Az kit érdekel? Én a bajnoki meccsekről beszéltem. Csak ugyebár ahhoz várni kéne és türelemmel lenni Peppel szemben, amire néhányan -Isten tudja miért- nem képesek. Nem tudom, hogy azon mit tartassz ökörségnek, hogyha majd a bajnokságban jönnek a gólok majd mástól, akkor nem fog hiányozni Samu.
Úgyhogy le is zárom a témát, ugyan azokat a köröket futjuk.
barca0417
Entrenador del Barça

2008.07.16. 20:58:19

Guardiola írta:
Tevez lehet hogy elhozhato lenne fokent ha a MU leigazolja Berbatovot. De azert en sem adnek tul sanszot egyikukre sem.
én is rá gondoltam, vagy Robinhora elsősorban, mert őket el lehetne hozni úgy is, hogy Eto'o marad, mivel tudnak Ronnie helyén játszani. de mégegyszer mondom mielőtt nekem esnétek, én is tudom, hogy nem sok esély van bármelyikre is.
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.07.16. 20:57:18

Zozzy 5 írta:
Azért ne mondd nekem azt, hogy Pep mindenféle indok, magyarázat nélkül elküldheti az elmúlt évek legjobb, leggólerősebb, legeredményesebb góllövőjét? Mert az én orromra tényleg nem kell kötnie, de a katalán szurkolókat valamivel meg kel nyugtatnia, ill. nekik mondania kell valamit. És, szerintem legalábbis, igenis kötelessége elfogadható magyarázatot adni Samu kiakolbólítására.
Egyszerű: a mutatott játék lesz az indok. Ha lesz nélküle is gólzsák csatárunk, akkor nem fog hiányozni senkinek Samu odakint se, ha meg nem, akkor majd fel lehet róni Pepnek.
Ja, és július 25-én a mutatott játékot elfogadják indoknak? Hát, akkor tényleg adjuk el a kamerunit. Hajrá!
Zoli, tényleg ne haragudj, de ekkora ökörséget még nem hallottam... Tényleg bocsi, nem akarlak megsérteni, de ez kibukott belőlem. ezer bocs és egy anyamedve. :wink:
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2008.07.16. 20:56:10

Ha szigorúan Ronaldinhót pótolnánk ezen nevekből, akkor egyértelmű, hogy Robinho lenne a legalkalmasabb a balszélső poszt betöltésére, mert a Realban is sokat játszott ott, a többi befejező csatár, ők inkább Eto'o helyét vehetnék át.
Kép
Kép
Kép
DaNNy
Jugador d'estrella

2008.07.16. 20:55:31

Guardiola írta:
barca0417 írta:a goal.com szerint a Barca Ronaldinho eladása után akar egy nagy nevet igazolni, ha jól értelmeztem. Az említettek: Tevez,Robinho,Kanouté,Drogba,Villa
érdekes. van akit el tudnék itt képzelni, de azért kacsa szaga van.
Tevez lehet hogy elhozhato lenne fokent ha a MU leigazolja Berbatovot. De azert en sem adnek tul sanszot egyikukre sem.
Leginkább Silvanak örülnék, eléggé lyukas az a bal oldal jelenleg :(
Ha pedig Samu megy Villat tudnám elképzelni,esetleg Tevezt.
FORCA BARÇA! |EL BARÇA ES MES QUE UN CLUB|
Silva / Villa
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.07.16. 20:55:06

Azért ne mondd nekem azt, hogy Pep mindenféle indok, magyarázat nélkül elküldheti az elmúlt évek legjobb, leggólerősebb, legeredményesebb góllövőjét? Mert az én orromra tényleg nem kell kötnie, de a katalán szurkolókat valamivel meg kel nyugtatnia, ill. nekik mondania kell valamit. És, szerintem legalábbis, igenis kötelessége elfogadható magyarázatot adni Samu kiakolbólítására.
Egyszerű: a mutatott játék lesz az indok. Ha lesz nélküle is gólzsák csatárunk, akkor nem fog hiányozni senkinek Samu odakint se, ha meg nem, akkor majd fel lehet róni Pepnek. (zárójelben jegyszem meg: Samut volt amikor kifütyülték)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2008.07.16. 20:55:51-kor.
Guardiola
Capitá del Barça

2008.07.16. 20:54:01

barca0417 írta:a goal.com szerint a Barca Ronaldinho eladása után akar egy nagy nevet igazolni, ha jól értelmeztem. Az említettek: Tevez,Robinho,Kanouté,Drogba,Villa
Tevez lehet hogy elhozhato lenne fokent ha a MU leigazolja Berbatovot de rolla meg ezidaig szo sem esett. Robinho szerintem tuti hogy nem es nagyon ugy nez ki Villa sem elhozhato, Kanutenak en nem orulnek. Drogba jo lenne de mar 30 eves es emelett szerintem nagyon magas az ara. Igy osszessegebe nem hiszem hogy barmelyikuknek komoly sansza lenne hogy a Barcaban fog jatszani az elkovetkezo idenyben .
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Guardiola 2008.07.16. 20:59:22-kor.
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2008.07.16. 20:53:30

Hát sztem a katalán közönség annyira nem rajong Samuért...ha jól emlékszem,akkor az utolsó bajnoki meccsen kifütyülték..úgyhogy szerintem arrafelé nem olyan népszerű figura,hogy annyira ragaszkodjanak hozzá.
Valbali
Capitá del Barça

2008.07.16. 20:51:42

Mondjuk Robinho R10 helyén nem lenne rossz, bár tuti nemjönne Barcelonába és ára is hatalmas...
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.07.16. 20:50:38

Zoli!
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.07.16. 20:46:12

Xavinho írta: Amúgy meg az már régen rossz,ha Adebayor a célember.
Sajnos az a baj,h ha csatár fog érkezni,akkor az Adebayor lesz,m villa kb hasonló testfelépítésű,mint Eto'o és nem jó a fejjátéka,bár ez alapból röhej,h egy profi,Pichichi-díjas csatárra azt mondjuk,h nem jól fejel...
Nem fújom kívülről Guardiola elképzeléseit,de abban biztos vagyok,h ha kicsesszük Eto'o-t Adebayor miatt, akkor nem fogjuk tudni visszahozni a szép focit a Camp Nou-ba és olyan túlzottan eredményesek sem leszünk.
Egyébként meg Pep nálam már azzal leírta magát,h indok nélkül nem számít a legjobb csatárunkra :roll:
Az Arsenalban Adebayor volt az erőcsatár célember és mégis szép focit tudtak játszani.

Indoka valószínű pedig van Eto'ora, csak ezt mi innen nem látjuk. És sajnos nem köteles sem a tied, sem az én orromra kötni.
barca0417
Entrenador del Barça

2008.07.16. 20:45:30

a goal.com szerint a Barca Ronaldinho eladása után akar egy nagy nevet igazolni, ha jól értelmeztem. Az említettek: Tevez,Robinho,Kanouté,Drogba,Villa
Kép
depth
Capitá del Barça

2008.07.16. 20:24:25

khtomka írta: Egy Deco szintű irányítót ( és ez nem Hleb) , Dinho helyett mimimum Silvát, Garay-t elölünk, el akarjátok adni Etoo-t ( Top3 egyike centerben)

és normális beszédet egy 7000 hsz-es Barca szurkolótól. Mondjuk sok beszédnek sok az alja!
Azért írt így, mert már ő se tudja elviselni ezt a rengeteg baromságot.

Akkor a jelenlegi igazolások helyett írd már le, h te kiket hoztál volna, ha tényleg ennyire rosszak.

Alves, Caceres, Piqué, Keita, Henrique, Hleb

Asszem eddig ők jöttek.
csabimo
Capitá del Barça

2008.07.16. 20:17:39

A madridistán olvastam hogy 10millioért akarják megvenni van der vaartot, és még a héten le akarják zárni az igazolást...
Ha összejön nekik akkor jo bizniszt csináltak potya pénzért, nem is értem hogy nálunk miért nem került szoba! Ennyi pénzért még ha a padon is ül akkor is megéri...
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.07.16. 20:17:23

Bautista!
ezt az avatart gyorsan szedd ki, mielőtt a modik teszik meg!

khtomka!
LG rendszeresen normális hangnemben szólal meg, honlapunk egyik megbecsült, tisztelt tagja. Most lehet, hogy kicsit nyersebben fogalmazott, de nézd el Neki! :wink:
Kép
khtomka
Jugador d'estrella

2008.07.16. 20:14:39

LG írta: Mert milyen igazolásokat vártál :?: Kakát, C. Ronaldot, Ibrahimovicsot, Cassillast :?:
Bujj el, szedik a majmokat.
Egy Deco szintű irányítót ( és ez nem Hleb) , Dinho helyett mimimum Silvát, Garay-t elölünk, el akarjátok adni Etoo-t ( Top3 egyike centerben)

és normális beszédet egy 7000 hsz-es Barca szurkolótól. Mondjuk sok beszédnek sok az alja!
"Egy az Isten, egy a Nemzet"
"A Madrid két évig szerencsével nyerte a bajnokságot.2007/08-ban szerencsés 18 ponttal."
2009-hez grat
lui1698
Llegenda del Barça

2008.07.16. 20:13:43

norbert55 írta:Sztem eggyálltalán nem gyengültünk:

Jöttek:Keita,Piqué,Caceres,Alves,Henrique,Hleb (jöhet még:T.Neves,Adebayor,Silva)

Mentek:Edmilson,Thuram,Ezquerro,Gio,Zambi,Ronnie,Deco(mehetnek még:Gudy,Oleguer,Eto'o)

Sztem csak erősödtünk.

Ezquerro hova ment el?
Valbali
Capitá del Barça

2008.07.16. 19:50:59

Bautista írta:szerintem az év üzlete az lenne a etoo és gudjonsen át menne a valenciába és silva és villa jönne a barcába és a barca még 5 misi adna a valenciának szentem ez jó volna
Elvileg nem került szóba Gudjohnsen Valenciába szerződése, bár az tény, hogy tényleg az év üzlete lenne - a mi szemszögünkből.
Kép
norbert55
Entrenador del Barça

2008.07.16. 19:42:03

Sztem eggyálltalán nem gyengültünk:

Jöttek:Keita,Piqué,Caceres,Alves,Henrique,Hleb (jöhet még:T.Neves,Adebayor,Silva)

Mentek:Edmilson,Thuram,Ezquerro,Gio,Zambi,Ronnie,Deco(mehetnek még:Gudy,Oleguer,Eto'o)

Sztem csak erősödtünk.
Lezárt