Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Úgy,ahogy mondjátok,Jóbarátok!ozsimiki írta:erről van szó.fir3bird írta:álmodozni lehet, de nem valószínű hogy 6-0 lesz a végeredmény...egy EL Clásico mindig 3 esélyes, ha a Nou Campban játszák, ha a Bernabeuban..
az a meccs minden körülmények között óriási presztízsű, és badarság ekkora arányú győzelmet várni,akarni..ne adj Isten elvárni.
Arról nem is beszélve,h nyílt titok,h az egész világ minket fog esélyesnek tartani,ami még rosszul is hathat ránk, bár ezeket a szitukat eddig Pep és az egész csapat remekül megoldotta. egyszóval a madrid csak győzhet ,veszíteni valója ilyen formában tulajdonképp nincs, sérülések, eltiltások,és játékképre is értem.
nekem tökéletesen elég lenne egy sovány 1-0 is, viszont tuti,h az a frenetikus hangulat ami lesz, az nagy dolgokhoz is segítheti a srácokat, nem leszünk híján szép megoldásoknak, ez a megérzésem.
erről van szó.fir3bird írta:álmodozni lehet, de nem valószínű hogy 6-0 lesz a végeredmény...egy EL Clásico mindig 3 esélyes, ha a Nou Campban játszák, ha a Bernabeuban..
Biztos, hogy adja a SportKlub, csak gondolom még mikor megírták a műsort, akkor nem tudták, hogy 22:00-kor lesz.judydee írta:Hello Mindenkinek!
Lenne egy érdeklődő kérdésem: szerintetek adja majd valamelyik Magyarországon is fogható tv adó a Classico-t? Merthogy csatolnám a dec 13-i tv-adásokat:
Sport1: élő boxmeccs Klicsko-Rahman, 21 órától éjfélig
Sport 2: élő olasz focimeccsek
Sportklub: 19:30-tól La Liga, de ez ugye nem a Classico, 10-től pedig Chelsea TV, ráadásul a SportKlubnak csak a 8 órás meccset van joga leadni, ha jól tudom
Szóval...... szerintetek?
Mert egy így elég érdekes lesz..... ugye? Egy Classico interneten nézve.... Hát elég szégyen lenne szerintem.
Mellesleg, mivel vidéken leszek, van esetleg valakinek Szekszárdon vagy annak közelében lehetősége fogni a Sport 2-t és a Sportklubot? Mert szüleimnél sajnos csak Sport1 van, és nem szeretnék lemaradni. Ha esetleg valmelyik tv mégis leadná...
Szóval ha valaki tud valamit, kérem jelezze!
Kössssz!
Bár én Madridos vagyok, de barátom ízig-vérig Barca-drukker, úgyhogy segítsetek, hogy jót veszekedhessünk!
Vhs-re vettem fel, úgyh max polcra. sorrylui1698 írta:Nem tudnád feldobni vhova?ozsimiki írta:Felvettem a meccset,és most néztem meg nemrég, elképesztő![]()
![]()
Mert én se láttam előben.
Nem tudnád feldobni vhova?ozsimiki írta:Felvettem a meccset,és most néztem meg nemrég, elképesztő![]()
![]()
Teljesen egyetértek!Rivaldo11 írta:Nem mennék bele hogy jobb-e vagy sem. Ne feledjük: 1. Részben ez a csapat még ugyanaz, 2. Akkor 2 bajnokságot, és egy bl-t nyertünk. Akkor az a csapat olyan futballt játszott, ami messze a világ fölé emelte. Most hasonló kezd alakulni, de ne kiabáljuk el...