Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Xavinak hogy van hat?Mikaos írta:Kanadai táblázat állása (összes tétmeccs alapján). Először gól, utána assist.
1. Messi 9+5
2. Ibra 8+5
3. Keita 5+2
=. Xavi 1+6
5. Pedro 4+1
=. Alves 1+4
Igen, de sztem a kollega csak a tétmeccseket vette, ezért jön le belőle a kettő Seattle-nek rúgott gólja.lionel10M írta:Messinek 11 gólja van ebben a szezonban.Mikaos írta:Kanadai táblázat állása (összes tétmeccs alapján). Először gól, utána assist.
1. Messi 9+5
2. Ibra 8+5
3. Keita 5+2
=. Xavi 1+6
5. Pedro 4+1
=. Alves 1+4
Siettle: 2 gól
Atletic Bilbao: 2 gól
Atletico madrid: 2 gól
Racing: 2 gól
Getafe: 1 gól
Dinamo: 1 gól
Zaragoza: 1 gól
Remélem, hogy ez a gálaelőadás után csendben maradnak a kritikusok. Sokkal pontosabban játszottak, mint a Kazan ellen.
Azt gondolom, mindenki jól játszott. Ibra szabadrúgása nem volt semmi.
Messinek 9 gólja van mert a Seattle ellenszerzett 2 gólja nem a szezonhoz tartozik hanem az az előszezonhoz tartozik.Így jó a kanadai listalionel10M írta: Messinek 11 gólja van ebben a szezonban.
Siettle: 2 gól
Atletic Bilbao: 2 gól
Atletico madrid: 2 gól
Racing: 2 gól
Getafe: 1 gól
Dinamo: 1 gól
Zaragoza: 1 gól
Remélem, hogy ez a gálaelőadás után csendben maradnak a kritikusok. Sokkal pontosabban játszottak, mint a Kazan ellen.
Azt gondolom, mindenki jól játszott. Ibra szabadrúgása nem volt semmi.
Messinek 11 gólja van ebben a szezonban.Mikaos írta:Kanadai táblázat állása (összes tétmeccs alapján). Először gól, utána assist.
1. Messi 9+5
2. Ibra 8+5
3. Keita 5+2
=. Xavi 1+6
5. Pedro 4+1
=. Alves 1+4
Nem,csak az ilyen "harmatgyenge csapatok" elleni meccsen lehet élesben is gyakorolni,csiszolni a játékot.Azért,h a komolyabbak ellen is minél jobban menjen.mess2009 írta:végre egy jó kis gála!!!!
tudom, még sokan értékelnek majd, de nézzünk egy kis vita indítót:
ilyen harmat gyenge csapat kell ahoz, hogy kijöjjön a szép és eredményes játék?
Kösz az oldalt, de sajna én sem tudom elérni a sport 1-et.Rikinho20 írta:http://nyoves-digitv.webs.com/barcafan0911 írta:Néhány elvárás a mérkőzéstől:
- Messi lőjön gólt, kell ez most neki.
- Bojan kezdjen.
- Pedro ne játsszon (akkor talán újra szép focit látunk majd.)
- És természetesen NYERJÜNK.![]()
Más: Egyszer nyáron valaki belinkelt egy oldalt amin a sport1-et lehetett nézni. Valaki megtenné még egyszer?
itt bal oldalon menj a "több magyar"-ra, aztán ott lesz a sport 1 is...