Nem akarom Maradonát iédzni , de ...hatják azok akik azt mondták hogy válság van.

Nagyon jó meccs volt nagyon tedszett meg volt az első 6-os

Írnnék 1 rövidebb összefoglalót a játékosokrok
Valdes:
A gólról nem tehet, voltak bravúrjai összeségében most is elég jól védett.
Puyol:
A feladatát szépen megoldotta, támadásban nem tudott annyit segiteni mint Alves , de ezt nem is lehet tőle elvárni. Jól játszott
Pique:
Magabiztos volt , feladatát maximálisan ellátta és ahoz képest hogy Csigri-vel a 2. meccse egész jó kis páros lessznek
Csigri:
Most a labdái nem voltak olyan pontosak , volt 2 komolyabb hibája és láthattuk hogy kb vele 1magas csatár lefutota, de nem éreztem gyenge pontnak.Még kell neki jo pár meccs amig felveszi a ritmust.
Maxwell:
Neki nagyon tedszett a játéka ő is magabiztos volt segitette a támadásokat, 1vs1-ben nem tudták megverni. Abidalnak nehéz dolga lessz, ami jót is tessz neki mivel igy jobb teljesitményre ösztökéli .
Sergi:
Szerintem elváráson fölül teljesitett , nem azt mondom hogy átjátszhatatlan volt, de jol játszott . Voltak szép zsugái pl Messinek a sarkas passz

. Igy tovább Sergi
Xavi:
Nem nyújtott kiemelkedőt , de a feladatát elvégezte szépen tartotta a labdát segítette a védekezést és a támadást is. Hiányzik mellőle Ini .
Keita:
Hát öröm volt nézni mit művel a kis muzulmán

. Alapból 1 vkp felfogású játékostol nem tudom mikor láttam mester 3-ast. Rengeteget fejlödőtt az utóbbi időben. 3 gól + 1 gólpassz nem 1 utolsó mutattó.
Messi:
Ismét jóljátszott, ismét lőtt gólt amire nagyon nagy szüksége volt hogy elhallgatassa a kritikusokat. Első nagy zicerénél szerintem guritani kellet volna a másodiknál nyesni, de a harmadikat megoldotta gyönyörűen. Igy tovább Messi.
Ibra:
Jézus atya úristen az egekben

. Azért az a szabad elég durva volt , olyat orditottam hogy a fél utca felébredt , de hát oda se neki.

Nagyon jó hogy van 1 Ibránk a felküldött labdákat megtartja , és ebből általában helyzet alakul ki. Megint kitett magáért 2gól + 1 gólpassz , nagy formában vaz az ombre

Keitával jól kiszolgálták egymást

.Nálam ő volt a meccs embere.
Ini:
Ő is joljátszott, igaz még közel sem csucsformában játszik , de lehet láttni hogy meccsről-meccsre jobb.1vs1-ben nem lehet megverni a fiut:D. Voltak jó zsugái, de ő középre való.
Ennyi lett volna sry ha kicsit hosszú