Bajnoki Mérkőzések 09-10

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Bajnok lesz idén a Barcelona?

Igen, simán
126
20%
Igen, de nehezebben mint tavaly
448
72%
Nem, le fog csúszni a "trónról"
46
7%

Szavazatok száma: 620
lionel10M
Barça B

2009.10.26. 12:46:15

Igazatok van. Azt tényleg nem vette bele. Pedig ott nagyon jól játszott.

Messiék alaposan rácafoltak, arra, amit írtak a csapatról.
barca2010
Jugador d'estrella

2009.10.26. 12:34:56

Mikaos írta:Kanadai táblázat állása (összes tétmeccs alapján). Először gól, utána assist.

1. Messi 9+5
2. Ibra 8+5
3. Keita 5+2
=. Xavi 1+6
5. Pedro 4+1
=. Alves 1+4
Xavinak hogy van hat?
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.10.26. 11:48:30

lionel10M írta:
Mikaos írta:Kanadai táblázat állása (összes tétmeccs alapján). Először gól, utána assist.

1. Messi 9+5
2. Ibra 8+5
3. Keita 5+2
=. Xavi 1+6
5. Pedro 4+1
=. Alves 1+4
Messinek 11 gólja van ebben a szezonban.

Siettle: 2 gól

Atletic Bilbao: 2 gól

Atletico madrid: 2 gól

Racing: 2 gól

Getafe: 1 gól

Dinamo: 1 gól

Zaragoza: 1 gól

Remélem, hogy ez a gálaelőadás után csendben maradnak a kritikusok. Sokkal pontosabban játszottak, mint a Kazan ellen.

Azt gondolom, mindenki jól játszott. Ibra szabadrúgása nem volt semmi.
Igen, de sztem a kollega csak a tétmeccseket vette, ezért jön le belőle a kettő Seattle-nek rúgott gólja.
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2009.10.26. 11:48:22

lionel10M írta: Messinek 11 gólja van ebben a szezonban.

Remélem, hogy ez a gálaelőadás után csendben maradnak a kritikusok. Sokkal pontosabban játszottak, mint a Kazan ellen.

Messinek 9 gólja van mert a Seattle ellenszerzett 2 gólja nem a szezonhoz tartozik hanem az az előszezonhoz tartozik.Így jó a kanadai lista
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
lionel10M
Barça B

2009.10.26. 11:41:12

1. Messi 9+5
2. Ibra 8+5
3. Keita 5+2
=. Xavi 1+6
5. Pedro 4+1
=. Alves 1+4
Messinek 11 gólja van ebben a szezonban.

Mikaos
Director del Fútbol

2009.10.26. 11:27:52

Kanadai táblázat állása (összes tétmeccs alapján). Először gól, utána assist.

1. Messi 9+5
2. Ibra 8+5
3. Keita 5+2
=. Xavi 1+6
5. Pedro 4+1
=. Alves 1+4
barca2010
Jugador d'estrella

2009.10.26. 11:11:37

Sziasztok.

Azt hiszem megmutattuk a kételkedőknek, hogy semmiféle korszaknak nincs vége! Örültem Messi góljának, mert egy kicsit kedvetlennek láttam, de ez lehet, hogy csak a fáradtság jelei voltak. Kezdünk visszatalálni a helyes útra, és ez nagyon rossz hír Európának! :wink:
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
gygerike
Entrenador del Barça

2009.10.26. 10:13:54

Nem akarom Maradonát iédzni , de ...hatják azok akik azt mondták hogy válság van. :D Nagyon jó meccs volt nagyon tedszett meg volt az első 6-os ;) :D
Írnnék 1 rövidebb összefoglalót a játékosokrok

Valdes:
A gólról nem tehet, voltak bravúrjai összeségében most is elég jól védett.

Puyol:
A feladatát szépen megoldotta, támadásban nem tudott annyit segiteni mint Alves , de ezt nem is lehet tőle elvárni. Jól játszott

Pique:
Magabiztos volt , feladatát maximálisan ellátta és ahoz képest hogy Csigri-vel a 2. meccse egész jó kis páros lessznek ;)

Csigri:
Most a labdái nem voltak olyan pontosak , volt 2 komolyabb hibája és láthattuk hogy kb vele 1magas csatár lefutota, de nem éreztem gyenge pontnak.Még kell neki jo pár meccs amig felveszi a ritmust.

Maxwell:
Neki nagyon tedszett a játéka ő is magabiztos volt segitette a támadásokat, 1vs1-ben nem tudták megverni. Abidalnak nehéz dolga lessz, ami jót is tessz neki mivel igy jobb teljesitményre ösztökéli .

Sergi:
Szerintem elváráson fölül teljesitett , nem azt mondom hogy átjátszhatatlan volt, de jol játszott . Voltak szép zsugái pl Messinek a sarkas passz :D. Igy tovább Sergi

Xavi:
Nem nyújtott kiemelkedőt , de a feladatát elvégezte szépen tartotta a labdát segítette a védekezést és a támadást is. Hiányzik mellőle Ini .

Keita:
Hát öröm volt nézni mit művel a kis muzulmán :D. Alapból 1 vkp felfogású játékostol nem tudom mikor láttam mester 3-ast. Rengeteget fejlödőtt az utóbbi időben. 3 gól + 1 gólpassz nem 1 utolsó mutattó.

Messi:
Ismét jóljátszott, ismét lőtt gólt amire nagyon nagy szüksége volt hogy elhallgatassa a kritikusokat. Első nagy zicerénél szerintem guritani kellet volna a másodiknál nyesni, de a harmadikat megoldotta gyönyörűen. Igy tovább Messi.

Ibra:
Jézus atya úristen az egekben :shock: . Azért az a szabad elég durva volt , olyat orditottam hogy a fél utca felébredt , de hát oda se neki. :D Nagyon jó hogy van 1 Ibránk a felküldött labdákat megtartja , és ebből általában helyzet alakul ki. Megint kitett magáért 2gól + 1 gólpassz , nagy formában vaz az ombre :D Keitával jól kiszolgálták egymást :D .Nálam ő volt a meccs embere.

Ini:
Ő is joljátszott, igaz még közel sem csucsformában játszik , de lehet láttni hogy meccsről-meccsre jobb.1vs1-ben nem lehet megverni a fiut:D. Voltak jó zsugái, de ő középre való.

Ennyi lett volna sry ha kicsit hosszú
Visca El Barca
Kép
LM10
Director del Fútbol

2009.10.26. 09:03:53

A Rubin meccs után megmondtam, hogy felesleges itt a Barca és Messi kiégéséről beszélni..remélem eggyesek megnyugodtak. Tegnap nagyon szépen játszottunk, le a kalappal! Ibra szabi gólja nagyon ott volt :wink: Ezentúl sztem ő lövi a távolabbikat :D Pamplonában folytatás a jövőhéten :wink:
barca0417
Entrenador del Barça

2009.10.26. 08:59:05

Amikor 3-0 volt a félidőben, én már tudtam hogy 4-1 lesz a vége....nem annyi lett, de nem érzek csalódottságot. :D .
aminek most különösen örültem az Pep húzásai voltak. Mert szerintem jó ötlet volt behozni Marquezt, mert sokak szerint(én nem láttam) a Kazany ellen ő hibázott a gólnál. Most beállhatott 4-0-nál, vagyis nem volt veszítenivalónk, és Rafa nyugodtan, és magabiztosan játszhatott. Ez biztos jót tett neki. Emellett örültem hogy végre lehetőséget kapott Jeffren, már nagyon vártam, hogy játsszon. Az ilyen meccsek végén mindig kaphatna lehetőséget, a kupában meg remélem kezdeni fog. Én még mindig nem vagyok meggyőződve hogy azonos feltételek, lehetőség-mennyiség mellett Pedro jobb lenne mint Jeffren.
Örültem Bojannak is, remélem egyre többet játszik majd, talán neki is könnyebb lesz, ha elindul a kupa is.
Keita meg szerintem a legtöbbet fejlődött játékos magához képest tavaly óta. Végre van 1 jól fejelő játékosunk a személyében.
Ibra pedig remélem több szabadrúgást fog lőni innentől, mert szerintem jobban rúgja, mint Xavi.
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2009.10.26. 08:44:52

A bajnokságban még veretlenek vagyunk. Mi kaptuk a legkevesebbet ugyanakkor mi rúgtuk a legtöbbet! 3 pontot verünk a Madridra!
Becsúszott ugyan a bajnokságban egy Valenciai x illetve a Bl-ben egy vereség a Kazanytól de azt hiszem nem lehet panaszunk a csapatra!
Két kupát már nyertünk idén, vezetjük a bajnokságot és már a játék is kezd hasonlítani a tavalyira. A tegnapi jó teljesítménnyel szerintem visszatértünk a helyes útra!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
rivaldo23
Barça B

2009.10.26. 00:08:51

Azoknak akik a Bl vereség után temették a csapatot, üzenném, hogy most akkor lehet dicsérni is őket... Szép játékkal nyertünk, sok rúgott góllal, külön örülök Keita mesterhármasának! Visca el Barca!!!
miihii
KHAL

2009.10.25. 23:18:26

mess2009 írta:végre egy jó kis gála!!!!
tudom, még sokan értékelnek majd, de nézzünk egy kis vita indítót:
ilyen harmat gyenge csapat kell ahoz, hogy kijöjjön a szép és eredményes játék? :wink:
Nem,csak az ilyen "harmatgyenge csapatok" elleni meccsen lehet élesben is gyakorolni,csiszolni a játékot.Azért,h a komolyabbak ellen is minél jobban menjen. :wink:
Ez egy naon jó meccs volt,önbizalomnövelő lehet ez mindenkinek.A csapatnak,Messinek,nekünk,a sajtónak ...
MEggyőző meccs volt a mai.Demonstráltuk,h nem kell aggódni,ez a BARCA még mindig AZ A BARCA 8)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.10.25. 23:05:54

Nagy meccs volt, de azért az első félidőben még mindig voltak lassabb periódusai a meccsnek, de annyi baj legyen, szemmel láthatóan kijött a Barca a gödörből, szép, gyors, gólveszélyes játékkal. Pozitívum: 2 szöglet- és 2 fejes gól. Ezekkel lehet a betömörült védekezések ellen is játszani, ja, meg a távoli bomba gól. :)

A jövőben csak azért lennék bajban a csapat összeállításában, mert már nagyon szeretnék egy Xavi-Ini-Touré triót látni a kp-n, ami tavaly mindenkit legyőzött, csak Keita annyira nagyon jól teljesít, hogy elképesztő! :shock: Nagyon sokat fejlődött, mióta idejött és elég szimpatikus is, mint ember néhány benyomás alapján. Csak így tovább, grat az egész csapatnak! =D>

Azt tényleg érdemes hozzátenni, hogy elég gyenge ellenfelünk volt. :roll: De akkor is szép ez a 6-1! :D
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.10.25. 23:05:32

Ez már az igazi Barca volt. Ritmusos, lendületes játék, a letámadás is tökéletesen működött. Az egyéni teljesítmények közül Ibra, Messi, és persze Keita játéka kiemelkedett, de a többiek is jó futballoztak. Hátul Piqué cserééig nem volt gond, utána Ewerthon kétszer ki tudott lépni üresen, igaz, ebben nyílván benne volt az is, hogy 4:0-nál, meg 6:1-nél nem olyan a figyelem, mint szoros állásnál, de ez valahol természetes. Összességében nagyszerű produkció volt, ha így játszunk, nagyon fel kell kötni a nadrágot az ellenfeleknek.
Szerk: A Zaragoza nem biztos hogy gyengéb mint a Gijon...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2009.10.25. 23:06:48-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
mess2009
Director del Fútbol

2009.10.25. 23:00:37

végre egy jó kis gála!!!!
tudom, még sokan értékelnek majd, de nézzünk egy kis vita indítót:
ilyen harmat gyenge csapat kell ahoz, hogy kijöjjön a szép és eredményes játék? :wink:
Puyol05
Entrenador del Barça

2009.10.25. 22:58:05

én már látom is a meccsösszegző hírt:

"A találkozó legjobbja (az Eurobarca értékelése szerint): Seydou Keita
A Mali válogatott játékos és a Barcelona futbalistája lenyűgöző játékával 3 gólt lőtt és 1 gólpasszt adott. Még talán Ibra tudott volna felülkerekedni kollégáján, de neki sem sikerült. Messi is kimagaslót alkotott ismét, de... :lol: "

összességében le vagyok nyűgözve a srácoktól. régen nem láttam ilyen látványos focit tőlük. talán még a tavalyi évben. Keita 3, Ibra 2, Messi 1. a kicsi is megérdemelte a gólt, Ini pedig a gólpasszt. szóval mindeni megérdemelt mindent :lol: :lol:
Üdv: Laci
I can't do this all on my own. I know, I'm no Superman!!
Koorpiklaani - Tequila
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.10.25. 22:56:46

Nehéz lenne egy ilyen mérkőzés után a meccs embere címet odaítélni, de nálam Keita ma mindent visz. Ez a pali ma valami egészen elképesztőt játszott, 3 gól + 1 gólpassz önmagáért beszél, főleg úgy, hogy nem tipikusan az ő feladata a gólszerzés. Óriási meccs volt, nagyon sok jó egyéni teljesítménnyel, de persze ezután is a földön kell maradni, mert ez a Zaragoza bizony nem fejtett ki különösebben nagy ellenállást. Csak így tovább, remélem még sok ilyen szép estét szereznek a fiúk nekünk:)
Sanama
Llegenda del Barça

2009.10.25. 22:51:22

Hatalmas gratula az egész csapatnak, most mit fognak mondani a kritikusok?

Gála, gyönyörű játék,viszont még nincs 100%on a csapat.
Ibra,Keita fenomenális teljesítményt nyújtottak ma 8) és végre Messi is beköszönt . :)

Azért durva,hogy 23gólból 18at Keita-Zlatan-Messi 3mas lőtt :D
Az új Tridente :D :D :D

Nem tudom,hogy Ibra duplájának örültem jobban vagy Keita mesterhármasának?:D

Keita idén megérdemelten játszik kezdőt amúgy. Sokkal jobb Keita-Iniesta duó ebben az évben, mint Iniesta-Henry.

KEITA a meccs embere, kétségtelen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sanama 2009.10.25. 22:58:45-kor.
barcafan0911
Entrenador del Barça

2009.10.25. 22:50:46

Ma minden megtörtént aminek csak kellett + Keita lenyomta élete meccsét. :lol:
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.10.25. 22:48:01

GÁLA!

Ibra,Keita és az egész csapat nagyon jó volt. Csiga sajnos olykor csiga volt,de a jövőben bízok benne,h jobb helyezkedéssel megoldja az olykor felmerülő sebességi hátrányát.

3pont előny,és a lőtt gólokban is átvettük a vezetést. legkevesebbet is kaptuk eddig. minden klappol.

Keita mesterhármasához óriási grt!

Meccs embere: Keita/Ibra együtt.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
mess2009
Director del Fútbol

2009.10.25. 22:01:53

nos az első félidő üdítő játékot hozott, Ibra nagyot játszik, de Messi is jól mozog. Hátul túl sok a meddő adogatás, ez megbosszulhatja magát, ha a Zara elkezd esetleg játszani! mert valjuk be az első f.időben gyakorlatilag nincs velünk szemben csatársor.
Ibra szabadja, bődületes, és még azt figyeltem meg ahogy ez a szivar 120-as tempónál, hogy figyel futás közben, zseniális.
azthiszem Iniesta kevés lasztit kap, vagy egy kicsit lehetne előbbre, de úgy látszik az a taktika, hogy Keita legyen előbb, hát eddig jól bejött. csak ne jöjjön a szokásos második félidei leállás, mert sztem a Zaragoza támadni fog!
barcafan0911
Entrenador del Barça

2009.10.25. 21:05:08

Rikinho20 írta:
barcafan0911 írta:Néhány elvárás a mérkőzéstől:

- Messi lőjön gólt, kell ez most neki.
- Bojan kezdjen.
- Pedro ne játsszon (akkor talán újra szép focit látunk majd.)
- És természetesen NYERJÜNK. :D

Más: Egyszer nyáron valaki belinkelt egy oldalt amin a sport1-et lehetett nézni. Valaki megtenné még egyszer? :roll:
http://nyoves-digitv.webs.com/
itt bal oldalon menj a "több magyar"-ra, aztán ott lesz a sport 1 is... :wink:
Kösz az oldalt, de sajna én sem tudom elérni a sport 1-et. :cry:
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.10.25. 20:53:57

Szép játékot, ritmust, lendületet, és persze győzelmet várok.
"Csak" ennyit szeretnék. :D
Rivaldo-A Legnagyobb.
Barcaman14
Director del Fútbol

2009.10.25. 20:46:57

A mai meccsen mindenképpen feledtetnünk kell a Kazany elleni vereséget. Nyilán ez egy gálával menne a legjobban de én beérném egy 2-0val is. Elsősorban a három pont megszerzése a cél illetve hogy ismét pontos, koncentrált, átgondolt játékot lássunk. A kezdővel kapcsolatban talán kipróbáltam volna egy Keita-Xavi-Ini triót a kp-n elől meg játszhatott volna Bojan.

Szerintem 3-1-re nyerünk :lol:

HAJRÁ BARCA :!:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Lezárt