Lionel85 írta:Hát gyerekek szégyellem magam, de nem fekszik a 2009 és visszatettem a 2008-at, egyszerűen nekem hiányzik a taktikai repertoárból az, hogy néha, amikor ég a ház, akkor a szélsőhátvédeket a csatársor mellé nyilazzam fel. Ezt nem lehet sajna a 2009-ben. Viszont annyival gyengébb a 2008, hogy csak felülnézetes 2D-ben vannak a meccsek...
Így idővel, arra jöttem rá, hogy így sokkal valósabb lett a játék, illetve nagyságrendekkel nehezebb is az előző szériákhoz képest. Misem bizonyítja ezt jobban, hogy rengetegen visszatérnek az előző részekhez.
A nyilazást eleinte én is hiányoltam, de simán meg lehet oldani a játékos utasítássokkal.
Az FM09-ben már nem elég egy sztárokból álló keretet építeni (sőt nem is jó), mert nem biztos, hogy megtűrik magukat egymás mellett. Itt már nem elég ha csinálsz egy felszínes taktikát, igenis oda kel rá figyelni, pontosan be kell állítgatni mindent.
Tény, hogy vannak eltúlzott részek, főleg a 9.3.0.-ás patch óta, hisz aki játszik online, az tudja, hogy egy jó szögi taktikával egy meccsen 2-3 szögi gólt is lehet rúgni

.
A sérüléseket viszont nem érzem túlzottnak, jó példa erre a tavalyi Barca is ugyebár, meg minden csapatnak van egy időszaka, amikor nem bírják a terhelést, és sérültet jelentenek.
Ja, és próbáljátok ki On-line is a játékot, megéri...

/Akit érdekel pü-ben írjon rám/
Szerk.:
albicelesteX írta:kovinho írta:
Aztán meg unalmas volt a spacen ülni állandóan.
Hello!
Miért azzal lehet pörgetni az időt vagy mi???
Titi ne haragudj!

Mikor megírtam akkor már késő volt mert láttam hogy megírtad az esszét!Tényleg Sorry!De azért köszönöm!!!!
Szerk:Hogy kell irányítani az edzőket hogy csinálják a dolguk?
Sehogy se tudod, maximum azt tudod beállítani, hogy melyik edző mit eddzen, de azt a gép beállítja jól.
Szerk 2.:
ggbuffon írta:Reallal kezdtem 2.évemet taposom nyáron Robbent is lapátra tettem 35 milláért vitte is a Chelsea...erre félévre rá felajánlották nekem igyen! Ez vmi bug?

Nem, nem bug, egyszerűen csak rosszul játszott és el akarjákk passzolni

.