Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Így nem nagyon lassú a játék? Én még 08-ban egyszer betöltöttem kb. 20 bajnokságot, és nagyon lelassult. Nem is bírtam sokáig.Victor_Valdes írta: Ja, és elég sok ország ligáit töltöttem be, hogy legyen munka is.
a szertáros meg a karbantartóDevid16 írta:
irányító,céljátékos ki legyen?
A Barcával 4-4-2-őt toltam, felfutó szélsővédőkkel és szélsőközéppályásokkal. Keitát mindenképp játszasd, nagyon jó. Nálam kő kezdő volt Keita,Toure,Xavi,Iniesta 4es. Hleb is jól tolja. Edzésnél Messiből csinálj csatárt, rakd mellé Eto'ot, támadó stílusban(ésszel), sok kreatív szabadsággal(szintén ésszel), közvetlen passz stílussal, aztán verjen el aki tud. Engem nem nagyon tudtakDevid16 írta:Nekem az lenne a kérdésem hogy mit tegyek az ellen hogy mindig azt írja ki az asszisztens hogy a támadóink elvesznek a valaki védői közt...ha viszont bedobok még egy csatárt akkor tuti kapok egy gólt...szóval fingom sincs hog mit kée csinálnom...a másik meg hogy a góljaim 3/4ed ét a középpálya lövi...etoo meg henry elég bénák ott elöl és mindig gyenge pontot is kapnak....jelenleg4-2-3-1et használok de nem nagyon jön be...plííz segítsen valaki
Így idővel, arra jöttem rá, hogy így sokkal valósabb lett a játék, illetve nagyságrendekkel nehezebb is az előző szériákhoz képest. Misem bizonyítja ezt jobban, hogy rengetegen visszatérnek az előző részekhez.Lionel85 írta:Hát gyerekek szégyellem magam, de nem fekszik a 2009 és visszatettem a 2008-at, egyszerűen nekem hiányzik a taktikai repertoárból az, hogy néha, amikor ég a ház, akkor a szélsőhátvédeket a csatársor mellé nyilazzam fel. Ezt nem lehet sajna a 2009-ben. Viszont annyival gyengébb a 2008, hogy csak felülnézetes 2D-ben vannak a meccsek...
Sehogy se tudod, maximum azt tudod beállítani, hogy melyik edző mit eddzen, de azt a gép beállítja jól.albicelesteX írta:Hello!kovinho írta: Aztán meg unalmas volt a spacen ülni állandóan.
Miért azzal lehet pörgetni az időt vagy mi???
Titi ne haragudj!Mikor megírtam akkor már késő volt mert láttam hogy megírtad az esszét!Tényleg Sorry!De azért köszönöm!!!!
Szerk:Hogy kell irányítani az edzőket hogy csinálják a dolguk?
Nem, nem bug, egyszerűen csak rosszul játszott és el akarjákk passzolniggbuffon írta:Reallal kezdtem 2.évemet taposom nyáron Robbent is lapátra tettem 35 milláért vitte is a Chelsea...erre félévre rá felajánlották nekem igyen! Ez vmi bug?
Hello!kovinho írta: Aztán meg unalmas volt a spacen ülni állandóan.
Csak az a fontos, amit edzenek, viszont én általában a hírnevet szoktam nézni, és abból már bőven kiderül; érdemes-e szerződtetned szvszCFirpo3 írta:Az edzőknél fontos, h több képességük is jó legyen vagy elég ha csak az a jó amit edzenek + még néhány mentális képsség?
A telepítésen már túl vagyok és már el is indult, de azért köszi.socio66 írta:A telepítésnél majd arra figyelj,hogy az 'uniloc' opciót válaszd asszem a harmadik lépésnél. Csak így fog működni.CFirpo3 írta:Ezaz!
Végre beszereztem én is a fm09-et!
Remélem nálam nem lesznek oylan problémák, mint nálatok...
A telepítésnél majd arra figyelj,hogy az 'uniloc' opciót válaszd asszem a harmadik lépésnél. Csak így fog működni.CFirpo3 írta:Ezaz!
Végre beszereztem én is a fm09-et!
Remélem nálam nem lesznek oylan problémák, mint nálatok...
Hopssz, a megoldás második részét elfelejtettem leírnilopakodo írta:Uganez a probléma,hiába csinálom azt amit Etooka írt,nem változik semmi.
isti010 írta:Sziasztok !
azt aarom mondani hogy elkezdtem az evertonal egy karriert és ledobott a játékból 5. meccsen közepén most visszaszeretnék lépni és error-t íír ki még pedig azt hogy Footbal Manager is already running.
HELP ME !!!
A többiek maguktól dolgoznak, a "szkuttokat" pedig neked kell küldened.socio66 írta:A második Arsenalos évemre lecseréltem a személyzetet 19-20-as értékű emberkékre,a kérdésem annyi lenne,hogy pl. a scoutok maguktól fognak dolgozni? Vagy nekem kell küldeni őket?
Ctrl+Alt+Del és lépj ki a játékból,utána pedig indítsd újraisti010 írta:Sziasztok !
azt aarom mondani hogy elkezdtem az evertonal egy karriert és ledobott a játékból 5. meccsen közepén most visszaszeretnék lépni és error-t íír ki még pedig azt hogy Footbal Manager is already running.
HELP ME !!!
http://huncm.freeweb.hu/ FM 2007 tippek és trükkök! Azóta nem sokat változottAprieto írta:Hali!
Még mindig nem tudja senki, hogy hol lehetne megnézni adatbázis-szerűleg a "tippeket"? Amiket töltés közben kis ablakban irogat a játék.