menczel írta:ja neki is akkora az arca hogy talicskán tolják utána. (mint céer) a tudása viszont megkérdöjelezhetelen.
akárcsak Cr-nek.
On: remélem Eto'ot idén végre elkerülik a sérülések. szerintem jobban játszik mint tavaly, lendületesebb

menczel írta:ja neki is akkora az arca hogy talicskán tolják utána. (mint céer) a tudása viszont megkérdöjelezhetelen.
Ámen!Ilúvatar írta:Emberek, nyugalomMeglesz a szerződés, mert erősen hiszek benne, és az mindig beválik
![]()
![]()
most először Xavival tárgyalnak, s utána jön képbe Eto'o.
ja neki is akkora az arca hogy talicskán tolják utána. (mint céer) a tudása viszont megkérdöjelezhetelen.palesz77 írta:szerintem Ibra jelenléte nem tenne jót a csapatnak, nem is azért mondom, ha idejönne, de ha már itt játszana. az interben is folyton hisztizik, ha nem kap labdát, de ő maga eléggé önző. mindezekmellett, szerintem jó focista és még így is ő az inter legjobbjamenczel írta:Ja holand meg francia gólkirály. ez semmire nem biztositás. Etoo már volt spanyol golkirály (ha jol tévedek) szoval ö kell és kész. Jelenleg csakis Ibra teljesítményét lehet hozzá mérni, de őt sose adnák el.
szerintem Ibra jelenléte nem tenne jót a csapatnak, nem is azért mondom, ha idejönne, de ha már itt játszana. az interben is folyton hisztizik, ha nem kap labdát, de ő maga eléggé önző. mindezekmellett, szerintem jó focista és még így is ő az inter legjobbjamenczel írta:Ja holand meg francia gólkirály. ez semmire nem biztositás. Etoo már volt spanyol golkirály (ha jol tévedek) szoval ö kell és kész. Jelenleg csakis Ibra teljesítményét lehet hozzá mérni, de őt sose adnák el.
Nem gondolom hogy erős nem érzem annak. Én nagyon nem szeretném itt látni. Lehet gólkirály meg mitom én micsoda. Valahogy nekem nagyon nem illik bele a képbe.manuel írta:Azért ez egykicsitt erős volt.Nem gondolod???Meg mi az hogy Benzema 1 vicc???Ha nem tudnád a francia bajnokság gólkirályáról beszélgetünk.Huntelaar pedig a Holland bajnokság gólkirálya.Hát kivel mással hogyha nemvelük lehetne pótolni Samut hogyha netalántán egyszer elmegy.Capon írta:Ez a Benzema meg a többiek egy nagy vicc lehet csak. Agyam eldobnám ha bármelyik is jönne Eto'o helyett.
Hamár itt tartunk akkor már inkább egy Agüerro vs Huntelaar páros lenne az igazi sztem.ozsimiki írta:akkor lenne vicc,ha azért küldenék el,h leigazolhassák Benzemat...de erről szó sincs, az a szitu szerintem,h VAGY Eto'o nem akar majd hosszabbítani, vagy marad 2012-13ig.
remélem utóbbi. de ha előbbi, akkor egy Villa,Huntelaar, korántsem vicc kategória.
szerintem úgy értette hogy ha Eto'o-t elküldenék, és Benzema jönne helyette, az lenne vicc...manuel írta:Azért ez egykicsitt erős volt.Nem gondolod???Meg mi az hogy Benzema 1 vicc???Ha nem tudnád a francia bajnokság gólkirályáról beszélgetünk.Huntelaar pedig a Holland bajnokság gólkirálya.Hát kivel mással hogyha nemvelük lehetne pótolni Samut hogyha netalántán egyszer elmegy.Capon írta:Ez a Benzema meg a többiek egy nagy vicc lehet csak. Agyam eldobnám ha bármelyik is jönne Eto'o helyett.
Azért ez egykicsitt erős volt.Nem gondolod???Meg mi az hogy Benzema 1 vicc???Ha nem tudnád a francia bajnokság gólkirályáról beszélgetünk.Huntelaar pedig a Holland bajnokság gólkirálya.Hát kivel mással hogyha nemvelük lehetne pótolni Samut hogyha netalántán egyszer elmegy.Capon írta:Ez a Benzema meg a többiek egy nagy vicc lehet csak. Agyam eldobnám ha bármelyik is jönne Eto'o helyett.
Én élőben néztem ezt a meccset az Eurosporton. Nem az volt, hogy Eto'o nem akarta elvállalni, hanem Womé akart hős lenni, ezért egyszerűen elvette a lehetőséget Samu elől. Amúgy ez egy kamu 11-es volt a 93. percben. 1-1 volt az állás úgy, hogy Egyiptom egyenlített kb a 90. percben.Ilúvatar írta:úbazz... szegény :S elég nagy szívás, mert Eto'o simán belövi, de mégsem akarta... inkább másjátékosra bízta, oszt azt meg kihagyja, erre most kiakadt azon, hogy miért nem vállalta el...Barcaforever írta:Persze, ő az.Nem jutottak ki a VB-re.És asszem tizi volt a 90. percben és Eto'o nem merte elvállalni és nem tudom már ki állt oda és kihagyta.Asszem az Osasuna játékosa.
szívás, tényleg :S