Élő közvetítések 2006-07
- Ronaldinho #10
- Capitá del Barça
Game Over.

Gyógyulj meg Samu! Gyógyulj meg Puyol!
-
- Jugador d'estrella
Hát hallod lehet hogy ennek a [auto_cenzúra] Bayern védelemnek mi is rúgtunk volna hármat!
Hajrá Barcelona!!!
Hajrá FERENCVÁROS!!!
Hajrá Lazio!!!
Hajrá FERENCVÁROS!!!
Hajrá Lazio!!!
Persze. A Madrid is kieshet, mert kaptak kettőt. csak rúgtak hármat, mi meg egyet...
de nem kéne hogy a Madrid legyen a példa
de nem kéne hogy a Madrid legyen a példa

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Én mondtam délután hogy kifogunk kapni és nemlesz itt semmilyen 4-0 meg 2-0...Sajnos az idei BL-nek vége a mi szemszögünkből...
in to exile
-
- Jugador d'estrella
Én már akkor éreztem, amikor HENK elment, hogy itt nagy bajok lesznek!
Nekem ma még az altató sem segít!
Nekem ma még az altató sem segít!
Hajrá Barcelona!!!
Hajrá FERENCVÁROS!!!
Hajrá Lazio!!!
Hajrá FERENCVÁROS!!!
Hajrá Lazio!!!
Pool gyakorlatilag nulla focival győzött és a továbbjutást is elintézte.
De megérdemeljük, mert ilyen elképzelés nélküli támadójátékot 2000-2003 között láttam utoljára, védelem meg mindig sz.ar volt.
De megérdemeljük, mert ilyen elképzelés nélküli támadójátékot 2000-2003 között láttam utoljára, védelem meg mindig sz.ar volt.
-
- Capitá del Barça
A REal is simán kieshet, hiszen, 2 gólt is lőtt neki idegenben a Bayern, ami pedig egy rohadt gyenge csapat idén, mi meg egy nagyon erős Liverpoolt kaptunk, bár ez nem menti fel Rijkaardot...[/quote]
Foglalkozzunk már magunkkal, ne a reallal
Foglalkozzunk már magunkkal, ne a reallal
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára El Payaso 2007.02.21. 22:34:29-kor.
Köszönöm Istenem, hogy nem lettem realos!

-
- Jugador d'estrella
Az ilyen pesszimista emberek miatt uralkodott el ez a téma a fórumon.varga tamás írta:Azt hiszem eljött az ideje, hogy Rijkaardot kirúgják. Én már kb. másfél hónapja írtam, ti lehurrogtatok. Tessék, itt van az eredménye. Liverpoolba már nem kell elutazni, felesleges, ez elment. Mint ahogy elment a bajnokság és a spanyol kupa is. Ha január elején kib...ták volna Rijkaardot, akkor most nem itt tartanánk, de kellett a bizalom, meg a kitartás. Most egye meg amit főzött. Csak az a baj, hogy közben a csapatunk atomjaira hullik szét, mi meg idegeskedünk. Úgy érzem, minket szurkolókat jobban izgat a csapat jövője, mint ezt a túlfizetett holland majmot. Takarodjon milánóba, aztán ny...a ki a berlusconi valagát. Elegem van belőle, és amíg ez a tahó ül a padon, én le nem ülök megnézni a barcát. Egy nagy rakár [auto_cenzúra] vagyunk, pedig a kezdet nem ezt sugallta. nagyobb a válság, mint eddig hittük volna. Giuly, Guddy, Rijkaard huzzanak el melegebb éghajlatra. Még az a lesajnált, ócsárolt madrid is tudott tegnap győzni. Itt, nálunk sepergessünk, ne a reallal foglalkozzunk. barcelónában legalább akkorák a gondok, ha nem komolyabbak. Elegem van.

Rijkaard marad,minden csapat életében vanna hullámvölgyek.
- huevos
- Jugador d'estrella
szeretnélek én is erre kérni téged, és akkor nem kell majd ehhez hasonló gusztustalan hozzászólást olvasnom ezen a fórumon.varga tamás írta: Elegem van belőle, és amíg ez a tahó ül a padon, én le nem ülök megnézni a barcát.
never let the children cryin'!
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
A másik holland azért nyert egyet s mást a csapattal, de valszeg Henk keze nagyban benne volt...Messinho írta:Hoppá Tamás milyen igazságokat ír, én is írtam már, hogy el kellene távolítani rasztát!!Emléklezzetek csak egy holland már szétverte a csapatunkat erre hoztunk egy másikat!!!!!!!!!!!!!!!

- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Azért a bajnokság még nem ment el, és a kupát is könnyebben vissza lehet, hozni, mint a Bl-t.
A REal is simán kieshet, hiszen, 2 gólt is lőtt neki idegenben a Bayern, ami pedig egy rohadt gyenge csapat idén, mi meg egy nagyon erős Liverpoolt kaptunk, bár ez nem menti fel Rijkaardot...
A REal is simán kieshet, hiszen, 2 gólt is lőtt neki idegenben a Bayern, ami pedig egy rohadt gyenge csapat idén, mi meg egy nagyon erős Liverpoolt kaptunk, bár ez nem menti fel Rijkaardot...

-
- Jugador d'estrella
Varga Tamás!:
Egyetértek!
Bizonyos értelemben!
Egyetértek!
Bizonyos értelemben!
Hajrá Barcelona!!!
Hajrá FERENCVÁROS!!!
Hajrá Lazio!!!
Hajrá FERENCVÁROS!!!
Hajrá Lazio!!!
- Ronaldinho #10
- Capitá del Barça
3 perc van még a meccsből, és valamennyi hosszabítás...
BL -nek vége. leszerepeltünk.
BL -nek vége. leszerepeltünk.

- Barcaboy08
- Jugador d'estrella
Sorry fiúk csak olyan ideges vagyok....
„Mintha háborúba mentünk volna. Soha életemben nem éltem át ilyen kegyetlen pszichológiai nyomást. A hangulat egyébként nemcsak Figót, hanem az egész csapatot megbénította"Florentino Pérez, FCBarcelona-Real Madrid( 2000.10.22) után....
- Ronaldinho #10
- Capitá del Barça
Belletti sérülése elég durva
velem is megesett az edzésen, rohadtul nem kellemes...

-
- Jugador d'estrella
Sajno még mákjuk is van!
Hajrá Barcelona!!!
Hajrá FERENCVÁROS!!!
Hajrá Lazio!!!
Hajrá FERENCVÁROS!!!
Hajrá Lazio!!!
és még szerencsénk sincs...
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Azt hiszem eljött az ideje, hogy Rijkaardot kirúgják. Én már kb. másfél hónapja írtam, ti lehurrogtatok. Tessék, itt van az eredménye. Liverpoolba már nem kell elutazni, felesleges, ez elment. Mint ahogy elment a bajnokság és a spanyol kupa is. Ha január elején kib...ták volna Rijkaardot, akkor most nem itt tartanánk, de kellett a bizalom, meg a kitartás. Most egye meg amit főzött. Csak az a baj, hogy közben a csapatunk atomjaira hullik szét, mi meg idegeskedünk. Úgy érzem, minket szurkolókat jobban izgat a csapat jövője, mint ezt a túlfizetett holland majmot. Takarodjon milánóba, aztán ny...a ki a berlusconi valagát. Elegem van belőle, és amíg ez a tahó ül a padon, én le nem ülök megnézni a barcát. Egy nagy rakár [auto_cenzúra] vagyunk, pedig a kezdet nem ezt sugallta. nagyobb a válság, mint eddig hittük volna. Giuly, Guddy, Rijkaard huzzanak el melegebb éghajlatra. Még az a lesajnált, ócsárolt madrid is tudott tegnap győzni. Itt, nálunk sepergessünk, ne a reallal foglalkozzunk. barcelónában legalább akkorák a gondok, ha nem komolyabbak. Elegem van.