albicelesteX írta:Számít a játékban hogy milyen az orvosi stáb meg a gyúrók erőnléti edzők stb?Ha igen ajánlanátok párat?
Igen számít...
Nem mindegy például, hogy erőnléti edzőnél milyen az erőnlét értéke (hány csillagot kap az erőnléti és az aerobic edzés). Fontos, hogy amikor az előszezonban keményebb edzést végez a csapat, akkor mennyire lesz jó a kondíciója az új idényre a csapatnak. És idény közben is, mivel így jobb erőnlétben lesznek a játékosok, ezáltal nem sérülnek le olyan sűrűn. Plussz még azért is fontos mert egy-egy jó erőnléti és aerobic edzővel fejlődik is a játékos állóképessége, ereje, gyorsasága, stb. Nekem az első dolgom ha új karriert kezdek, hogy már a 2. napomon (ha tehetem) világklasszis (vagy kontinentális) erőnléti edzőket hozok, legalább 19-20-as értékkel, a 18 is még jó, de ezalatt már semmiképp. (18-as érték alatt már nem kapod meg a max csillagot az edzésnél) Ha olyan csapattal vagy persze, hogy ezt megengedd magadnak.
A gyúrók is nagyon fontosak, hiszen ők végzik a sérült játékosok rehabilitását. Itt is minimum 18-asnak kell lennie a fizikoterápia értéknek, hogy jó legyen. (ezzel az értékkel már lehet jót találni). Ha egy klubhoz hozol például egy 20 egy 19 és egy 18-as értékkel rendelkező gyúrót, akkor nem fognak annyit sújtani a sérülések, vagy ha lesz is sérülés a kiírt felépülést a felére csökkenti. Szóval ha kiírják, hogy XY lesérült 1 hónapra, akkor 2 hét múlva már számíthatsz is az adott játékosra. Ajánlom neked valamilyen Nanni-t (valami olasz csóka, világklasszis gyúró 20-as értékkel), asszem a Bologna-nál van, és heti 1900 fizetésért elmegy hozzád. A legjobb gyúró szerintem a játékban.
De így külön nem lehet egyébként ajánlani, ha bemész a keresés/személyzet-be és ott a szűrésnél megadod külön-külön keresésnél, hogy kit szeretnél keresni (például erőnléti edzőnél a fitness tulajdonságot állítod be min. 18-ra, gyúrónál már külön a fizikoterápiát) és beikszeled, hogy az asszisztens szűrje ki az irreális jelölteket, akkor azokat hozza majd fel akik el is mennének a klubodhoz.
isti10 írta:új csapattal szeretnék kezdeni csak az a baj hogy nem tudom melyikkel.... olyan kéne ahol azért van egy kis pénz is de még nem tudom ha tudtok jó csapatokat írjatok
Melyik ligában szeretnél? Melyik osztályban?
Egy pár jó csapat: Napoli, Roma, Fiorentina, Portsmouth, Tottenham, Man.City, Villarreal, Atletico Madrid, Hoffenheim, Lyon.
Én ezek közül választanék most ha nem a Valenciával nyomnám.
Etooka írta:Szerk.:Kirúgtak
Grat.
Nekem is nagyon sok időbe telt amíg annó a Napolival megtaláltam az olasz ligához a megfelelő taktikát. Kb. a 25. fordulóig kellett rá várnom, de onnantól vertem mindenkit és a 12. helyről feljöttem az 5. helyre a végén.