Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Gondolom a keresésre gondolsz...albicelesteX írta:Köszi Titi!És figyelj csak az írásod utolsó részét azt a gyakorlatban hogy kell megcsinálni mert próbáltam de sehogy sem jó!![]()
Szerk:Megtaláltam,Rájöttem! Very Happy
És most ezek majd maguktól végzik a dolgukat vagy utasítanom kell őket?
Kösz a nevet, már le is igazoltamTitinho írta: Ajánlom neked valamilyen Nanni-t (valami olasz csóka, világklasszis gyúró 20-as értékkel), asszem a Bologna-nál van, és heti 1900 fizetésért elmegy hozzád. A legjobb gyúró szerintem a játékban.
Grat.Etooka írta:Szerk.:Kirúgtak![]()
![]()
Nekem is nagyon sok időbe telt amíg annó a Napolival megtaláltam az olasz ligához a megfelelő taktikát. Kb. a 25. fordulóig kellett rá várnom, de onnantól vertem mindenkit és a 12. helyről feljöttem az 5. helyre a végén.
Igen számít...albicelesteX írta:Számít a játékban hogy milyen az orvosi stáb meg a gyúrók erőnléti edzők stb?Ha igen ajánlanátok párat?
Melyik ligában szeretnél? Melyik osztályban?isti10 írta:új csapattal szeretnék kezdeni csak az a baj hogy nem tudom melyikkel.... olyan kéne ahol azért van egy kis pénz is de még nem tudom ha tudtok jó csapatokat írjatok
Grat.Etooka írta:Szerk.:Kirúgtak![]()
Mondtam én,hogy fogadd el a cseheketkovinho írta: 2014 van, nem töltöttem ki szerződésemet (egy év volt még belőle), mert a VB után szeretnék munkát vállalni egy válogatottnál.
fogyott 1 kilótkovinho írta:Jól tetted, hogy leigazoltad, 2013-ban ilyen lesz:socio66 írta:Igazoltam most az Arsenalhoz egy fiatal,16 éves srácot az Interből,akinek a korához képest szerintem nagyon jó skilljei vannak.
http://kepfeltoltes.hu/090307/860755128 ... es.hu_.jpg
Az lenne a kérdésem,hogy nekem kell-e valamit tennem vele,hogy jól fejlődjön vagy egyszerűen csak haggyam a tarcsiba,hadd játsszon és idősödjön?
http://kepfeltolto.hu/i/?371238&t=img
Egyébként igen, utána talán add kölcsönben, de oda add, ahol biztos vagy benne, hogy sok játéklehetőséghez jut.
De egyelőre szerintem még vidd le a tarcsiba / ifibe.