Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És mit szólsz az elméletemhez ? Szerintem bőven beleférne még, egy edzőváltás meg még 1 esély neki ( Mourinhoval)visca el barca írta: azokrol a 'tinikről' beszélek, akik ronaldinho miatt lettek barca szurkolók...nyugodj meg, bőven van ilyen a fórumon
(az egyébként nem baj, hogy sokan miatta lettek barca szurkolok, de legtöbbjük nem látja a fától az erdőt...)
azokrol a 'tinikről' beszélek, akik ronaldinho miatt lettek barca szurkolók...nyugodj meg, bőven van ilyen a fórumonvarga tamás írta:Ezt a leghatározottabban visszautasítom a magam nevében. Én a Barcelonának szurkolok, de felbosszant, amikor Ronaldinho szapulásából sportot űznek.visca el barca írta:összjatek uszinten 0... mind1...az elvakult ronnie fanokat usem lehet meggyőzni...
ők ronaldinhonak szurkolnak nem a barcanak...ez van...
De szerintem ezzel midneki egyet érthet.. Megújulni csak egy új edzővel lehet, aki új mentalitásthoz.. Ez lehetne Roni kulcsa is, talán Mourinho ha jönne nyáronf eltüzelhetné, és télig adnék neki haladékot... ? ki van velem ?Roniee21 írta:Igen Rivaldinho,így történt pontosan![]()
Ezt a leghatározottabban visszautasítom a magam nevében. Én a Barcelonának szurkolok, de felbosszant, amikor Ronaldinho szapulásából sportot űznek.visca el barca írta:összjatek uszinten 0... mind1...az elvakult ronnie fanokat usem lehet meggyőzni...
ők ronaldinhonak szurkolnak nem a barcanak...ez van...
A tavalyi szezonba se csinált semmit csak több mint 20 gólt rúgott és ősszel neki köszönhettük h elsők voltunk!!!!!! és ez véglis semmivisca el barca írta:nem hiszem el, hogy ennyire értetlenek vagytok....ki felejtette el? senki.... de baxa mega multbol nem lehet megélni labdarugoként!!!!!!!!!!!! másfél éve semmit nem csinal a pályán. ennyi.goda06 írta:Egypár szurkolóra ráférne egy kavinton....Elfelejtik, hogy mennyit varázsolt már nekik Roni.
hogy LG-t idézzem: várjunk még 8 évet hátha magára talál?
nem hiszem el, hogy ennyire értetlenek vagytok....ki felejtette el? senki.... de baxa mega multbol nem lehet megélni labdarugoként!!!!!!!!!!!! másfél éve semmit nem csinal a pályán. ennyi.goda06 írta:Egypár szurkolóra ráférne egy kavinton....Elfelejtik, hogy mennyit varázsolt már nekik Roni.
jézusom...legalabb 3 kifutyulték meg szidtak az anyját...micsoda stresszGrege írta:A kegyetlen barca drukkerek, ezt azért rossz olvasni/nézni... Megfordult világ:
http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=525065
A videót is nézzétek meg alul!
Szerintem nem képes itt nálunk megújulni és arra a szintre visszatérni amikor egy Isten volt!senzu írta:a "hálás" barca szurkolók, mekkora férgek, nemcsodálnám ha előbb-utóbb eligazolna ...