Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Grat. Bojannak!Ádám02 írta:Grat neki ez is nagyon szép eredmény legközelebb már első lesz!Saviola írta:A 3. legjobb is nagyon szép cím,gratulálok neki,remélem itt is bizonyítja tudását!![]()
Szép volt Bojan!
Legalább a B csapat is feljavulni kicsit. Bár onnan sztem 2 éven belül el is vinnék őket. De minden esetre nem lenne rossz ötlet.Zozzy 5 írta: ezek szerint ez a nigériai utánpótlás igencsak erős lehet. Szerintem érdemes lenne szétnézni, és egy-két ígéretesebb játékost akár el is hozni. Sőt, Ghánánál is véltem felfedezni nagy tehetségeket.
Én ezekkel a csalódásokkal úgy vagyok h ameddig nem veszik el a kedvét, addig egy ilyen fiatalnak csak használnak.Legalább nem száll el magától.Az h nem a spanyolok nyertek sztem csak mégtöbb motivációt ad neki.Ordog írta:11-esekkel??? Ohhhh my god........................![]()
![]()
Bojan hazavágta volna öket..
Szegényt mennyi csalódás érte az elmúlt pár hónapban...
Várjon hát és még 2 év is belefér...De azért nem kéne elveszíteninoname írta:Off:tudtommal nem lehet animált avatár.Mikorka Kálmán írta:Lóf@sz sem, volt, nemhogy sárga.
A fater pedig várjon egy évet, amíg megkapja Bojan a profi szeződését!
Off:tudtommal nem lehet animált avatár.Mikorka Kálmán írta:Lóf@sz sem, volt, nemhogy sárga.
Esetleg OFF topic vagy Üzenetek mindenkinek...henry&eto írta:akkor hol?
Ez pedig Puyol topic, de egyébként szeptember végén, október elején térhet vissza.hello mindenkinek nem tudja vki mikor játszhat megint Puyol? már nagyon hiányzik a csapatból nélküle nem igazi az F.C Barcelona"Més Que Un Club"
ezt inkább a puyol topicbazsaneva írta:hello mindenkinek nem tudja vki mikor játszhat megint Puyol? már nagyon hiányzik a csapatból nélküle nem igazi az F.C Barcelona"Més Que Un Club"
Antonio Puerta nyugodjék békében "számunkra te sosem leszel Halott örökké élni fogsz mint az égen a csillagok"