Ugyan már nem csak azon múlik a sok, hogy milyen keretünk van, lásd. 2004-06 Madrid, vagy utóbbi 2 évben mi. Összehasonlítva a 2006-os mindent megnyerő kerettel, a jövő évi kertünk:
Victor Valdes, José Manuel Pinto, Albert Jorquera
-erősebb mint 2006-ban mert Valdes jobb, de lehet hogy jön még valaki.
Gabriel Milito, Rafael Márquez, Puyol, Sylvinho, Cáceres, Alves,Abidal,Oleguer, Piqué, Henrique, Piqué
-kb 2-szer jobb mint 2006-ban, és sokkal bővebb. Ehhez képest:
Oleguer(balf.), Rafael Márquez, Carles Puyol, Giovanni van Bronckhorst(max középszerű), Juliano Belletti(mindíg föntragadt, balf.), Sylvinho(bárki beforgatta)
Xavi, Andrés Iniesta(a 2 EB győztes), Lionel Messi(aki könnyen lehet olyan jó mint R10 volt 2006-ban), Yaya Touré(nem tudom mikor volt ilyen jó védekező középpályásunk utoljára), Seydou Keita( kiváló cseréje Tourénak), Hleb(szerintem nagy vétel volt), Bojan Krkic(a jövő Messie) +baloldali kp:Silva, Arshavin...
Ehhez képest:
Ronaldinho, Deco, Xavi - na ők voltak az ászok, miattuk lettünk akkor főként sikeresek, ebből Xavi még itt van(Messi, Iniesta(Hleb), Xavi lehetnek ugyan akkora ászok) Mark van Bommel(közepes sokat nem játszott), Ludovic Giuly(a mi gyulánk, hát...) , Thiago Motta(balf.), Andrés Iniesta(nem kapott szerepet még ekkor)
Gudjohnsen(ha marad, ha nem jön valaki a helyére), Samuel Eto´o(Ade..) ,Therry Henry
Ehhez képest:
Henrik Larsson, Eto'o
-no comment
Bocs hogy ezt ide írom, többét ilyet nem teszek, de attól hangos a fórum, hogy mennyire rosszak leszünk jövőre, meg hogy milyen tré a keret, hát azért szerintem bővebb, és könnyen lehet ugyanolyan jó, sőt, na ennyi...