Az szép...
Nekem meg hála egy vírusnak, az egész vinyót újra kellett formáznom, szóval az összes mentésem, taktikám eltűnt, csak magát a játékot mentettem ki.

Tudom...ügyes voltam...
Szóval miután újratettem egy face és egy logopackot, illetve 2-3 skint, úgy döntöttem elkezdek én is egy karriert a
Valencia csapatával. Nem számítottam semmi jóra, tudtam, hogy nem lesz elég lóvém erősítésekre, és a keret is elég instabil. A támadószekció az kifogástalan, a védelem is tűrhető, viszont a középpálya az nagyon gáz.
Az Uefa-kupában kell majd helytállnom valamint a média a 6. helyre vár majd az idény végén, de mondanom sem kell, hogy ennél én jóval jobbat akarok elérni. Kb. a 3.-4. hellyel már elégedett lennék a lényeg a BL. A Király-kupát meg kéne nyerni, valamint az Uefa-kupában minél tovább eljutni és ha sikerül megtalálni a taktikámat (ami bevált a Benficánál, ahol első évben Uefa-kupát nyertem) akkor talán meg is tudnám nyerni.
Így talán rendeződne egy kicsit a gazdasági helyzete a klubnak, de ha nem akkor bizony muszáj leszek eladni valamelyik nagy játékosomat, a Villa-Silva duó egyikét legalább. Már most is gondolkoztam rajta, de inkább még nem. Azért is gondolkoztam rajta, mivel a vezetőség július közepén csak 1 millió eurót tudott nekem adni és így is csak 18.000 euróval vagyok a fizetési keret felett.

Ebből a pénzből kapásból leigazoltam
Aquino-t 425 ezer euróért, valamint eladtam 10 millióért Zigic-et a West Bromnak, Mata-t 9 millióért a Napolinak, Angulo-t 800 ezerért a Racingnak, valamint Helguera-t 500 ezer euróért a Boltonnak. Amíg ezek az eladások nem történtek meg, addig nem is tudtam még edzőket sem igazolni, sem gyúrókat, sem figyelőket, mivel nem tudtam kifizetni a kompenzációjukat. Kb. 20 millió jött össze, ez viszont azzal hogy feltöltöttem az edzői stábot, gyúrókat és figyelőket igazoltam le is esett rögtön 14,2 millióra. Na mondom, ebből kéne nekem egy penge középpályás. Joao Moutinho már elment 16 milláért a Man.City-be, így a választásom a Fiorentinából
Montolivo-ra esett. Őt szerencsére sikerült 11,5 millió+záradékokért elhoznom, így még maradt is egy pár millióm, ebből majd egy fiatal védőt, vagy középpályást kéne még igazolni. Kölcsönbe eljött még a Sportingból
Adrien (18 éves portugál középpályás), valamint szintén kölcsönbe
Candeidas (20 éves, portugál jobb oldali tkp) Joaquín mögé. Ezzel szerintem le is tudtam az igazolásokat, bár egy jó középpályás még jó lett volna Montolivo mellé, bár itt van M.Fernandes, Albelda és Maduro pedig majd szűrnek mögöttük.
Már csak azt nem tudom, hogy Alexis vagy Miguel legyen a jobbszélsőm?

Az én taktikámban sokat megy előre és sokat ad be ez a játékosom. Na majd meglátom, lehet, hogy Belletti-t még elhozom kölcsönbe.
Na majd jelentkezem, hogy miként alakult az első szezonom a Valenciával, itt egyébként mindenképpen hosszabb távra tervezek. Bajnokságot és BL-t szeretnék nyerni a Valenciával, remélem 2-3 év alatt sikerül is.
Na peace.
Szerk.:
Victor_Valdes írta:...
Go Go Szpari!
Jó kis taktikád lehet 34 kapuralövéssel.