2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Tocy írta:ezzz bejövősRivaldo11 írta:Ez nem kérdés, természetesen a MAGYAR csapatnak szurkolnék. Azt hiszem ezzel mind így vagyunk.Kalti írta:Ha a Debrecen bejutna, és összesorsolnák a Barcával, akkor igencsak skizofrén helyzetbe kerülnék, gőzöm sincs kinek szorítanék. Egyébként nem szurkolok egyetlen hazai klubcsapatnak sem, kivéve az európai kupákban, ott mind1 melyik magyar csapat, csak minél tovább jusson.
Nehéz helyzet lenne, sajnálnám a Debrecent, ha nagyon kitömnék, de ugyanúgy égésnek érezném Barca szurkolóként, ha szoros meccs lenne. Na, mind1 ez legyen a legnagyobb problémám.
De inkább kerüljön össze a madriddal, és verje meg őket a bernabeuban. Szép álom:
Real Madrid-Debrecen 0:1 Góllövő: Rudolf![]()
Santiago Bernabeu, 76000 néző
(A Debrecen a 10. perctől emberhátrányban nyomta.)
![]()
Ugye akkor még földhányás és állóhelyek voltak, ma már ez elképzelhetetlen. Itt ez a stadion, évek óta csak elvétve toldozzák-foltozzák, mondván nincs pénz. Talán Kisteleki a saját zsebéből invesztálhatna kicsit, illetve megoldhatnák másképp is, pl. az MLSZ tagok jótékony célú BKV munkavállalásával. Másrészről az elmúlt évtizedben nem is nagoyn volt szükség rá, maximum koncerteken, ezt pedig jó látni, újra áramlanak a tömegek a meccsekre.Én sem értem az egészet, a hetvenes években még 100 ezer néző lehetett kint, azóta a hivatalos befogadóképessék 68 ezer, 2004ben a brazilok ellen 45 ezren voltak kint, mostmár csak 34 ezer ember mehet. Lopják a stadionból a székeket?
Én sem értem az egészet, a hetvenes években még 100 ezer néző lehetett kint, azóta a hivatalos befogadóképessék 68 ezer, 2004ben a brazilok ellen 45 ezren voltak kint, mostmár csak 34 ezer ember mehet. Lopják a stadionból a székeket?skadi írta:azért nem mehet be x ezer ember,
mert pár díszfsz nem vágott át valami szalagot?
ez annyira tipikus...
ezzz bejövősRivaldo11 írta:Ez nem kérdés, természetesen a MAGYAR csapatnak szurkolnék. Azt hiszem ezzel mind így vagyunk.Kalti írta:Ha a Debrecen bejutna, és összesorsolnák a Barcával, akkor igencsak skizofrén helyzetbe kerülnék, gőzöm sincs kinek szorítanék. Egyébként nem szurkolok egyetlen hazai klubcsapatnak sem, kivéve az európai kupákban, ott mind1 melyik magyar csapat, csak minél tovább jusson.
Nehéz helyzet lenne, sajnálnám a Debrecent, ha nagyon kitömnék, de ugyanúgy égésnek érezném Barca szurkolóként, ha szoros meccs lenne. Na, mind1 ez legyen a legnagyobb problémám.
De inkább kerüljön össze a madriddal, és verje meg őket a bernabeuban. Szép álom:
Real Madrid-Debrecen 0:1 Góllövő: Rudolf![]()
Santiago Bernabeu, 76000 néző
(A Debrecen a 10. perctől emberhátrányban nyomta.)
Igen, csak azok még nem kerültek átadásra...skadi írta:az hogy lehet, hogy ateltház csak 30pár ezer?
nem most nyitottak meg valami felujított részt?
vagy most ez mimeghogy?
Bukóóó...fcbarca0827 írta: Én (remélem...)Ha lesz még jegy... Tesóm 12-13 között akarja valamikor megvenni... (3 jegyet) De CFirpo3 hozzászólásától megijedtem, hogy már reggel csoda volt, hogy maradt jegy... (A KAPU MÖGÉ!!!) Szóval... csak a remény...
Hajrá Debrecen!!!!! Menni fog! Már alig várom, kint leszek a meccsen, áááá! Ha kikapunk, akkor a stadion utolsó meccse volt ez sztemKatalán88 írta:Emberek! Minden jegy elkelt!!!!!
http://www.nb1.hu/popupindex.php?itemid=81442
Viszem szép címeres magyar zászlóm.![]()
Mi indulunk ha kell
Mi nem felejtjük el
Hogy bennünk a vér,
Piros-fehér
Mi küzdünk haver
Ha kell bárkivel
Mert a győzelem mindennél többet ér!!
Én (remélem...)Katalán88 írta: Nekem nagy szerencsém volt, hogy még a középpálya vonalába kaptam jegyet. Az O-P szektornál leszel?Az Ultrasoknál, vagy a másik kapu?
Kik lesznek még a meccsen?
A T bal-nál leszek. Az Ultrások az O-P szektornál ülnek majd?Katalán88 írta:
Nekem nagy szerencsém volt, hogy még a középpálya vonalába kaptam jegyet. Az O-P szektornál leszel?Az Ultrasoknál, vagy a másik kapu?
Kik lesznek még a meccsen?
Nekem nagy szerencsém volt, hogy még a középpálya vonalába kaptam jegyet. Az O-P szektornál leszel?CFirpo3 írta:Én ott leszek!Katalán88 írta:Na sok BARCA drukker lesz a Szófia elleni visszavágó mérkőzésen?![]()
Hatalmas meccs lesz már most remeg a kezem.
![]()
Ma reggel vettem meg a jegyet, sajnos már csak a kapu mögötti részre maradt jegy, de az is csoda, hogy még volt.![]()
Ki lesz még ott?
merx írta:én csak akkor megyek ha a barca-val kerül egy csoportba
Én ott leszek!Katalán88 írta:Na sok BARCA drukker lesz a Szófia elleni visszavágó mérkőzésen?![]()
Hatalmas meccs lesz már most remeg a kezem.