Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Részben ez is megteszi, kösz! Azt rólad már tudom hogy egoterrorista vagyEnrique írta:Remek, páratlan képességekkel rendelkező játékosaink vannak, szombatonként Csepelen, amúgy villám-, és szurkolói tornákon szerepel a csapat, néha több, néha kevesebb sikerrel. Tudásunk utolérhetetlen, az összeszokottság mint a házasoknál.torrestoni írta:...
Més que un equipo.![]()
![]()
A hivatalos választ kérjük a CSK-tól.
Remek, páratlan képességekkel rendelkező játékosaink vannak, szombatonként Csepelen, amúgy villám-, és szurkolói tornákon szerepel a csapat, néha több, néha kevesebb sikerrel. Tudásunk utolérhetetlen, az összeszokottság mint a házasoknál.torrestoni írta:Hello! Engem az érdekelne, hogy ez a Hungarian Barca, kispályás csapat milyen játékosokból áll, milyen gyakranszerepel, milyen sikerrel?
A neveket látom, engem inkább a tudás, összeszokottság, edzések érdekelnek, ki milyen szinten játszik, milyen eredméynek vannak, melyik bajnokságban, melyik csapatban játszotok, vagy játszottatok?
Sok sikert, szurkolok nektek!
Nekünk is van egy csapatunk, Borsodban, mi egy egykori megyei bajnokságban szereplő ificsapatból maradtunk meg barátok, hobbiból játszunk!