Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Oké, értem.Fernando írta:sérültenlionelmessi19 írta:Játszott már végig egyhuzamban több meccset is 5-6nál a középcsatár pozícióban tavaly. Ezt valahogy mindenki hajlamos elfelejteni. Azért lehet mert túl sok teljesen értelmetlen duma megy a pozíciójáról.
Szerk.: Nem mentegetőzni akarok az ő nevében, csak tiszta vizet önteni a pohárba. Nem a régi tudjuk. Tisztában van vele mindneki, nemis lesz az, de hasznos tagja a csapatnak és nem lóg ki. Erre akartam kilyukadni.
Felőlem már a télen is elvihetné a City milliárdosa...Max. a krokodilkönnyeim jönnének ki.LG írta:Majd meglátjuk. Eddig engem nem győzött meg, de szezon végéig még megmutathatja. De ha igy folytatja, akkor sztem nyáron mehet.
sérültenlionelmessi19 írta:Játszott már végig egyhuzamban több meccset is 5-6nál a középcsatár pozícióban tavaly. Ezt valahogy mindenki hajlamos elfelejteni. Azért lehet mert túl sok teljesen értelmetlen duma megy a pozíciójáról.
Azé eddig 3 meccsen 2 gól nem rossz... És igenis sztem Henry nem játszik rosszul itt...gekkodan írta:Kluivertnek igaza van: "Eto’óban nagyon sok gól van, Henry soha nem lesz olyan, mint az Arsenalban volt."
Tanulságos és igaz... Így viszont nem ért meg 24 milkát, ez sem kérdéses.
Tudom, hogy sok itt a sírig kitartó Henry-rajongó, ettől még az eredmények és a mutatott játék sajnos azt igazolja, amit Kluivert is mond.
BarcasKrisz írta:A dolog fonákja, hogy - a trófeákat tekintve - lehet, hogy ez lesz a legsikeresebb csapata.
Lionel85 írta:Én nem tudom, de idén nem lövi a gólokat, a 24 millió eurót nem érte meg, ahogy Cáceres sem, igaz az uruguayinak még van lehetősége többet szerepelni, de Henry akármennyit játszik, a gól mindig a lábában maradt és sajna soha nem jön ki belőle. Statisztának túl drága volt, egyértelműen rossz igazolás és ezt már megvételekor is így láttam, jobb lett volna elpasszolni a nyáron. Kluiverér volt, de itt már ő csak egy a többi játékos közül.
dos santos egyelőre semmit sem csinált a kiesőhelyen álló tottenhamben. azon az egy darab barca meccsen volt jó, az összes többi lehetőséggel képtelen volt élni. az eladása talán elkapkodott volt, de ne helyezzük már henry fölé, nevetséges.barcahuni írta:Henry jó játékos, csak valahogy nem fekszik neki a spanyol foci, sztem is jobb lenne, ha télen eladnák, így több esélyt kaphatnának a fiatalok
Dos Santos megpróbálnám visszahívni, mert amit az utolsó meccsén produkált az nem volt semmi és nem kellett volna sok idő, h megjöjjön az önbizalma.
Iniestát én is beraktam volna a top 30-ba
az atletico ellen is rúgott egy gólt amúgy, hahó. igazából eddig össz játszott 180 percet, és van két gólja.unicef41 írta:Henry most vhogy formán kivül játszik,igaz hogy 2gólt rúgott de csak barátságos meccsen.Szerintem az lenne a legjobb ha a téli átigazolási időszakban a Man.City úgyis tesz érte egy bőséges ajánlatot és el kéne adni...Kün Agüero vagy Benzema nem lenne rossz választás inkább Agüero.ez csak az én szerény véleményem.Henry nem egy huszonéves játékos,egy-két év múlva nem nagy értéke lesz csak azért gondolom.