Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehet, én személyszerint nem figyeltem de szerintem ez belefér...mekkora írta:oroszul nézem a meccset és amikor kaptuk a gólt a közvetítő csirginszkij nevét mondta. beragadt és azért nem volt les?18Barca99 írta:Hát Csigát se a szépségéért tartjuk asszem erről a közeli képről ezt megállapíthatjuk de nagyon ügyes ma, asszem maximum 2 hibája volt az egész meccs alatt
oroszul nézem a meccset és amikor kaptuk a gólt a közvetítő csirginszkij nevét mondta. beragadt és azért nem volt les?18Barca99 írta:Hát Csigát se a szépségéért tartjuk asszem erről a közeli képről ezt megállapíthatjuk de nagyon ügyes ma, asszem maximum 2 hibája volt az egész meccs alatt
sztem is dicséret illeti ma őt, első 5percben volt két hiábja azis csak az miatt mert nemtalálta a helyét azóta viszont nagyon jó és pozitív csalódás.18Barca99 írta:Hát Csigát se a szépségéért tartjuk asszem erről a közeli képről ezt megállapíthatjuk de nagyon ügyes ma, asszem maximum 2 hibája volt az egész meccs alatt
Leomessi14 írta:Szerintem Yaya megserult...Amiutan megserult elegge eroltetett volt a mozgasa es a lecserelesnel is eleg keseru pofat vagott...
A rokonok elé, hova.. Vért köpött a labda mire elért Susaeta elé.recrea írta:Hova?lluisllach89 írta:VV mi a fa..ért nem jött ki?