Victor Valdés
Pár nap alatt bebizonyította, amit eddig is látott mindenki. Kijönni nem tud, 1v1-ben, reflexben klasszis. Miért kell mindig lefutni ugyan azokat a köröket?
- ozsimiki
- Adminisztrátor
jah csak hogy utána volt a nagyobb védése,amikor másodszor elütötte Drogba elől, ugye Drogba megpróbálta átemelni...TZS írta:
Akkor én jövök is!![]()
Jól jött ki a kapuból, és telibelőtték!![]()
![]()
De nagyon kellett, bravóóó Vitya!!
ma nagy grt neki, fontosat mentett!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Jugador del Barça
DE!!!Viki írta:Mi történt nem látom a V.V.-t fikázokat.Ilyenkor nem tudtok mit irni mi? Klassz volt.
És már írtam is, csak olvass vissza!
3 kapura lövése volt a cselszkinek és 1X-er telibe lőtték ebből Vityát, hangsúlyozom egyszer és telibe.
Ja bocs, majdnem elfelejttettem, lehúzott egy szögletet, ami nagy szó, ha róla van szó.
Ne sz*pkodjátok már szerencsétlent, gratulálok neki én is mert nem kapott gólt, hát ez tényleg fantasztikus, sok dolga volt, kösz Chelsea!
Mi történt nem látom a V.V.-t fikázokat.Ilyenkor nem tudtok mit irni mi? Klassz volt.
Valdes a király!!!
Ez itt a lényeg! Majd ha lehozza sallagmentesen a meccset!Varatrix írta: Könyörgöm, örüljünk a védésének, de nem kell mindjárt az egekig magasztalni.

„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Valencia ellen azért józan ember elismeri, hogy hibázott, de tény ma hatalmasat fogott, bravúr volt a javából. Így tovább Valdes!
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- Varatrix
- Director del Fútbol
Én azok közt vagyok akik úgy gondolják, hogy nem kell eladni.faithnomore írta:ezek után persze nem jönnek szidni Victort de pl a Valencia ellen már simán itt lihegtek sokan hogy látjuk, mennyire nem barca szintű?
De!
Könyörgöm, örüljünk a védésének, de nem kell mindjárt az egekig magasztalni.
Szép volt, jó volt, de az összeset így kéne.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Akkor én jövök is!faithnomore írta:csodálkozok hogy nem jönnek sokan azzal hogy középre ment a labda meg nem is volt nehéz védeni
ezek után persze nem jönnek szidni Victort de pl a Valencia ellen már simán itt lihegtek sokan hogy látjuk, mennyire nem barca szintű?
ma nagyon jó formában van és remélem nem kapunk egy gólt se
Forca Barca!!!

Jól jött ki a kapuból, és telibelőtték!

De nagyon kellett, bravóóó Vitya!!

„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Egyetértek. Hatalmasat fogott, korrigálta Marquez hibáját.faithnomore írta:csodálkozok hogy nem jönnek sokan azzal hogy középre ment a labda meg nem is volt nehéz védeni
ezek után persze nem jönnek szidni Victort de pl a Valencia ellen már simán itt lihegtek sokan hogy látjuk, mennyire nem barca szintű?
Forca Barca!!!
Rivaldo-A Legnagyobb.
- faithnomore
- Entrenador del Barça
csodálkozok hogy nem jönnek sokan azzal hogy középre ment a labda meg nem is volt nehéz védeni
Forca Barca!!!
Forca Barca!!!
- maister6000cm3
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Az a helyzet h ilyet inkább nem szeretnék látni...Varga Tamás írta: Ilyet szeretnénk látni!
Az eddigi teljesítménye ma este perfekt!
Inkább többet ne is találkozzon a labdával, az a legjobb...

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Ma szépen kijavította Márquez hajmeresztő hibáját!
Szép volt Valdés, csak így tovább!
Ilyet szeretnénk látni!
Szép volt Valdés, csak így tovább!
Ilyet szeretnénk látni!

- Danka00792
- Director del Fútbol
Ezt most bizonyította is.ozsimiki írta:1 az 1 ellen az egyik legjobb kapus,
Ha nem lenne VV akkor most benne lennénk a ****-ban.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Abba lehetne hagyni ezt a divatszurkolásos dolgot.
Nekem is elég ide VV, sokat is köszönhetünk neki, és bízok benne. 1 az 1 ellen az egyik legjobb kapus, más fajta kijöveteleknél viszont vannak hiányosságai, és ha vki ezt itt megjegyezi, még nem lesz divatdrukker, ahogy azok sem, akik Eto'o egy egy kihagyott ziccere után fanyalognak,vagy olykor megemlítik,h Messi gyenge volt, stb.
nem csak pozitív kritikák léteznek.
Nekem is elég ide VV, sokat is köszönhetünk neki, és bízok benne. 1 az 1 ellen az egyik legjobb kapus, más fajta kijöveteleknél viszont vannak hiányosságai, és ha vki ezt itt megjegyezi, még nem lesz divatdrukker, ahogy azok sem, akik Eto'o egy egy kihagyott ziccere után fanyalognak,vagy olykor megemlítik,h Messi gyenge volt, stb.
nem csak pozitív kritikák léteznek.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Jugador del Barça
„Alex, Terry, Ivanovics, Ballack, Drogba… mindannyian nagyon veszélyes játékosok, és minél kevesebb szögletet és szabadrúgást végezhetnek el, nekünk annál jobb.”
Pep is tudja ...
Gyerünk Vitya cáfolj rá mindenkire, (divatszurkolóra) aki negatívkritikát írt rólad!
Remélem hiba nélkül lehozza nekünk az egész hátralévő szezont!
Remélem megkedvelem... azaz bizalmat ébreszt bennem, újra.
Pep is tudja ...
Gyerünk Vitya cáfolj rá mindenkire, (divatszurkolóra) aki negatívkritikát írt rólad!
Remélem hiba nélkül lehozza nekünk az egész hátralévő szezont!
Remélem megkedvelem... azaz bizalmat ébreszt bennem, újra.
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
VV nem egy csoda kapus, de a Barcának jó, és azért eléggé különös feladata van itt neki szvsz, mert van amikor egész meccsen labdába sem ér, majd egyszer csak egy világklasszis támadóval áll szemben, és véd. Ebben talál a legjobb ( jó, én picit elfogult vagyok vele
)
Mindegy is, a lényeg, hogy a bakijai mellett rengeteg nagy védése is volt neki, ami talán kevesebb emberbe maradt meg.

Mindegy is, a lényeg, hogy a bakijai mellett rengeteg nagy védése is volt neki, ami talán kevesebb emberbe maradt meg.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Igen ebben igazad van és ezért mint szurkoló mindenképpen meg is érdemled a tiszteletet.
VV saját nevelésű játékos, nem ügyetlen gyerek, és kiegyensúlyozott (a korábbi kapusokkal az volt a gond, hogy nem voltak kiegyensúlyozottak). Igazi potyát nem kap lényegesen többet mint Casillas...
Vannak gyengéi, a védőkkel ezen kéne dolgoznia. Természetes, hogy elégedett, amikor nem kap gólt, amikor a legkevesebb gólt kapja a szezonban, de amikor a szerződés hosszabbításával kapcsolatban lenyilatkozta, hogy a világ legjobbjai között van ?! Ha komolyan elhitte és nem is akar tenni a gyengéje ellen akkor nem ide való.
Remélem Pep látja ezt, ha kell beszél a fejével helyrerakja. Annyira tényleg nem rossz kapus, hogy másra Csilliókat költsünk és két potya után anyázzuk...
Részemről a téma lezárva.
D.
VV saját nevelésű játékos, nem ügyetlen gyerek, és kiegyensúlyozott (a korábbi kapusokkal az volt a gond, hogy nem voltak kiegyensúlyozottak). Igazi potyát nem kap lényegesen többet mint Casillas...
Vannak gyengéi, a védőkkel ezen kéne dolgoznia. Természetes, hogy elégedett, amikor nem kap gólt, amikor a legkevesebb gólt kapja a szezonban, de amikor a szerződés hosszabbításával kapcsolatban lenyilatkozta, hogy a világ legjobbjai között van ?! Ha komolyan elhitte és nem is akar tenni a gyengéje ellen akkor nem ide való.
Remélem Pep látja ezt, ha kell beszél a fejével helyrerakja. Annyira tényleg nem rossz kapus, hogy másra Csilliókat költsünk és két potya után anyázzuk...

Részemről a téma lezárva.
D.
- Valdés1
- Jugador del Barça
jó,én értelek titeket is,és továbra is fent ál amiket eddig írtam,de mongyuk nembiztos,hogy rátok érthető a Divatszurkolo kifejezés, amugy a 2. bekapot golunknál, miértnem említitek meg a védőket? azthiszem ép Puyi és Alves melet mentek el.... akkor ök is megérdemelnének egy kis le cseszést itt az Eurobarca forumán nem?
ne mindig csak a kese fejü Valdi vigye el a balhét..
meg általában ha egy kapus hibázik az gol... ha Messifiu kihagy egy nagy ziccert nemcsinálunk mást csak a fejünhöz kapunk és eleresztünk egy kiseb trágár szót, de utána már el is felejthük,de ha Victor csinálvalamit még rá egy hétre is bezsédtéma. Bevallom én Vitya kedvelő vagyok bár én is tudom hogy nem a legjobak közöt van, de mégis ki álokmelette. és bizom benne veletek együt hogy egyszer olyan lessz amienek szeretnék sokan.
Gyerünk Valdi

Gyerünk Valdi
(L) I'love Barca(L)

Én azóta, amióta elbuktuk a bajnokságot két éve a Realnak figyelem VV alakításait. Akkor volt egy meccs amikor Viktorunk az utolsó 15 percben 3 beadásból 3-at kúrt el, nem kicsit nagyon, akkor amikor még volt az előnyből... Azóta figyelem ilyen szemmel is a meccseket, és sajnos azóta nem volt olyan meccs, amin ne hibázott volna el kifutást... (és szinte nem volt olyan meccs amit nem láttamValdés1 írta:Szerintem se kellene Valdit fikázni,jól védett,nemtudom nektek mien kapus kellene aki megfelel.... akármit csinálhat Valdés itt a forumban csak fikázni tudjátok:( ez már szánalmas amit csinál a nagy része. Ebböl is látszik mekkora nagy Barca fanok vagytok hogy igy leszoltok kedvenc csapatotokbol egy (fontos) játékost.
Ha Valdi véd még akkoris csak a rosszat tudjátok róla irni... Nem csak Mesit,Henryt,Eto't kéne isteníteni, (hiába most az a divat az ilyen kis divatszurkoloknál) de nemszabad elfelejteni hogy a Barcába 24 ember küzd minden nap keményen a kupákért,értünk szurkólokért nem csak az az 1-2 ember van....
És ha felmerűl benned miért irok ilyeneket nézd meg a nevem és rájössz : )

Attól, hogy ezt leírom most divat szurkoló vagyok?
Ha megkérdezed még azt is leírom, hogy Viktorunkat még önteltnek és beképzeltnek is tartom, és sajnos szerintem nem is gyakorolja a kifutásokat, mert még egy öregfiúk tartalék kapus is többet fejlődik két év alatt abban amiben a leggyengébbnek tartja magát

Azért mert volt (ismét) bakija Valdes-nek, leírják itt az emberek a véleményüket, és erre te "divatszurkolóknak" minősíted őket, ez sokkal inkább szánalmas....Valdés1 írta:Szerintem se kellene Valdit fikázni,jól védett,nemtudom nektek mien kapus kellene aki megfelel.... akármit csinálhat Valdés itt a forumban csak fikázni tudjátok:( ez már szánalmas amit csinál a nagy része. Ebböl is látszik mekkora nagy Barca fanok vagytok hogy igy leszoltok kedvenc csapatotokbol egy (fontos) játékost.
Ha Valdi véd még akkoris csak a rosszat tudjátok róla irni... Nem csak Mesit,Henryt,Eto't kéne isteníteni, (hiába most az a divat az ilyen kis divatszurkoloknál) de nemszabad elfelejteni hogy a Barcába 24 ember küzd minden nap keményen a kupákért,értünk szurkólokért nem csak az az 1-2 ember van....
És ha felmerűl benned miért irok ilyeneket nézd meg a nevem és rájössz : )
Mindenkinek vannak a kedvencei közül jobban, és kevésbé kedvelt kedvencei, ahová ugyanúgy leírják a véleményüket, mint pl itt is. Ezt el kell fogadni!
Egyébként az én véleményem (is) az, hogy azt a labdát, ha már kijött, akár mindenkit elsodorva, de ki kellett volna öklözni. Sajnos ez nagyon gyengéje, és a Chelsea ellen nehéz lesz, mert ugye az angol fociban szeretnek szélről beadott labdákat megjátszani.
Remélem összeszedi magát, szorítok neki!