MADRIDISTA.HU láttam
Beckham: Csodálatos lenne Henry megvétele
2005.11.29., Forrás:
www.diarioas.com
A Real Madrid angol válogatott játékosa David Beckham elmondta, hogy nagyon örülne annak, ha a királyi gárdában egy csapatban futballozhatna a francia Thierry Henry-val. Henry jelenleg még az angol Arsenal játékosának számít, ám az "ágyúsoknál" a jövője meglehetősen bizonytalannak látszik, hiszen Arséne Wenger vezetőedző már több alkalommal is kijelentette, hogy új csapatot szeretne építeni Londonban, s megfelelő ajánlat esetén a franciáról is lemondana.
"Egyszerűen csodálatos lenne az, ha Thierry Henry a Real Madridba szerződne. Szerintem a világ egyik legjobb támadója" - mondta Beckham a "The Sun" című brit napilapnak. Majd a következő gondolatokkal folytatta: "Jelenleg még az Arsenal játékosa, s nem tudni, hogy mi lesz a sorsa. Vagy jön, vagy nem" - mondta.
Beckham ugyanakkor hozzátette, hogy semmiképpen sem örülne annak ha a francia klasszis a Barcelona csapatában kötne ki, ugyanis szerinte ez tovább erősítené, s tenné még félelmetesebbé a Barcelona amúgy is nagyszerű támadó-szekcióját. Mindenesetre jó esély van arra, hogy a nyáron beteljesüljön Beckham álma, ugyanis a Barcelona csapata mellett, a Real Madrid is igen intenzíven érdeklődik az "ágyúsok" kiválósága iránt, s mint tudjuk, Florentino Pérez nem ismeri a megszerezhetetlen játékos fogalmát, és különben is, ki tudna nemet mondani Európa legsikeresebb egyesületének.
TZOLI
Ha Perez normális akkor nem tudom.....
Laporta megőrül ha ez a transzfer végbemegy!!!