A jelenlegi keret egyik legjobb játékosa. Nem csupán a gólszerzési adottsága, hanem az, hogy folyamatosan törekszik rá. A lelkesedésével sohasem volt baj, sokkal inkább a temperamentumával. Előbb cselekszik, beszél, minthogy gondolkodna kicsit. Ez az idő előrehaladtával egyre csökken, fordítottan arányosan a tapasztalatához, rutinjához képest. Olyan ember, akit vagy imádni, vagy gyűlölni lehet, szerencsékre a megfelelő "oldalon áll". Amit már oly sokszor bizonyított, azt az interjúban ismételten kihangsúlyozza: soha sem fogja elfelejteni, hogy melyik klub láttam meg benne a világklasszis csatárt. Minden hibája ellenére az én tiszteletemet már korábban is kivívta. Maradjon ilyen jó formában, mindig legyen fitt, és egészséges, s játsszon ilyen odaadással, ilyen veszélyesen, gólra törően.
Mindig is szétválasztottam a csatárokat. Vannak például RVN-ek, akik csapatmunkában minimálisat dolgoznak, s többnyire állva várják a labdákat, vannak Eto'ók, akik készek meghalni a pályán, védekeznek, a játék képét is befolyásolják, segítik a támadások építését, számítani lehet rájuk gyors kiugratásoknál, s ugyanolyan mértékben képesek "termelni" a gólokat anélkül, hogy kivennének egy embert a pályáról. Ezek számomra az ideális csatár főbb jellemvonásai.
Csak így tovább