Samuel Eto'o #3
Év elején 30 gólt jósaltam neki a bajnoskágban, de lehet alábecsültem 

na most sikerült hazaérnem.. de nagyon durva amit eto'o nyom.. csak így tovább!
Konkrétan 22:03 perckor igen dühösen azon golndolkoztam, hogy létezhet, hogy olyan [auto_cenzúra] csatárok mint Higany elmondhatják magukról hogy négyet nyomtak egy meccsen, a Busman meg még egy árva mesterhármast sem rúgott a bajnokságban (utólag aztán rájöttem, hogy ez sántít, de nekem csak a múltkori Almeriás, meg a Pana elleni BLes 3as ugrik be). Kiba.szott nagy játékos, 118 meccsen 90 gól, ősriszpekt.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Szerintem pedig gondolat- és szólásszabadság van.chi omega írta:szerintem aki még egyszer felhozza ezt az "őt akarták eladni" dumát, azt meg kéne jutalmazni egy bannal. felejtsétek már el.
sőt, gondoljatok bele: talán erre is szükség volt, hogy ennyire lelkesedjen. ez volt a megtisztulási folyamat, ez kellett a tiszta laphoz.

szerintem aki még egyszer felhozza ezt az "őt akarták eladni" dumát, azt meg kéne jutalmazni egy bannal. felejtsétek már el.
sőt, gondoljatok bele: talán erre is szükség volt, hogy ennyire lelkesedjen. ez volt a megtisztulási folyamat, ez kellett a tiszta laphoz.
- Csabinho91
- Barça B
Jó hogy maradt Samu és erre az egész klub rájött. És még őt akarták eladni :O
Visca el Barca! Més que un club!
2 kamu 11es. amiből egyet fogott a kapus. meg 80 perc, vagy mennyi.Sanama írta:NEKI 2 11es is kellett ! ...Ilúvatar írta:![]()
Hihetetlen a Samu.
ennyit a higanyról, tehát
eto'o-val max villa van egy szinten jelenleg. egyszerűen beteg ez az ember.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Köszönjük az újabb gyönyörű, lenyűgöző estét, a nagyszerű gólokat, a csodálatos megoldásokat, a Messi elé történt leborulást! Páratlan párost alkottok, a világ legjobbjai vagytok!
Mercy, Monsieur Eto'o!
Mercy, Monsieur Eto'o!

- ozsimiki
- Adminisztrátor
annyit még én sem értem el veleMichaaBee írta:az 1.4-es meccsenkénti gólátlag még fifában is soknak számít![]()

Le a kalappal, remélem év végén aranycipőt is megszerzi! de addig még rengeteg dolga van,és a csapatnak is, sérülések kerüljék el őt,és mostmár az egész keretet, akkor nem lehet nagy gond.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Andris
- Adminisztrátor
Remélem hogy nem fogja.lui1698 írta:http://www.youtube.com/watch?v=xs4Yp0NZb8M
Egy klasszikus.Reméljük szezon végén megismételheti.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
NEKI 2 11es is kellett ! ...Ilúvatar írta:Perrero írta:ez egy állat bazzeg!!!!![]()
Hihetetlen a Samu.
ennyit a higanyról, tehát

az 1.4-es meccsenkénti gólátlag még fifában is soknak számít

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
-
- Barça B
Istenem de jó nézni ezt a BArcát!! Ezt mindig is tudtuk,hogyha Eto egésségesen végig tud játszani egy idényt,akkor gólkirály lesz,és a csapatnak is nagy segítségére van:) Amúgy meg hihetetlen,hogy érzik egymást MEssivel. Messi látványosan többet passzol,lehet beszélgetett vele MAradona:D:D
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Aki nem ismeri el,hogy Samuel Eto'o jelenleg a legjobb formában lévő középcsatár,az nem ért a focihoz.Ha ezt az embert el merik engedni a csapattól,az az évezred baklövés lesz.Eszméletlen játékos! 

,,Azt hitted, hogy mi történt."
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
A jelenlegi keret egyik legjobb játékosa. Nem csupán a gólszerzési adottsága, hanem az, hogy folyamatosan törekszik rá. A lelkesedésével sohasem volt baj, sokkal inkább a temperamentumával. Előbb cselekszik, beszél, minthogy gondolkodna kicsit. Ez az idő előrehaladtával egyre csökken, fordítottan arányosan a tapasztalatához, rutinjához képest. Olyan ember, akit vagy imádni, vagy gyűlölni lehet, szerencsékre a megfelelő "oldalon áll". Amit már oly sokszor bizonyított, azt az interjúban ismételten kihangsúlyozza: soha sem fogja elfelejteni, hogy melyik klub láttam meg benne a világklasszis csatárt. Minden hibája ellenére az én tiszteletemet már korábban is kivívta. Maradjon ilyen jó formában, mindig legyen fitt, és egészséges, s játsszon ilyen odaadással, ilyen veszélyesen, gólra törően.
Mindig is szétválasztottam a csatárokat. Vannak például RVN-ek, akik csapatmunkában minimálisat dolgoznak, s többnyire állva várják a labdákat, vannak Eto'ók, akik készek meghalni a pályán, védekeznek, a játék képét is befolyásolják, segítik a támadások építését, számítani lehet rájuk gyors kiugratásoknál, s ugyanolyan mértékben képesek "termelni" a gólokat anélkül, hogy kivennének egy embert a pályáról. Ezek számomra az ideális csatár főbb jellemvonásai.
Csak így tovább
Mindig is szétválasztottam a csatárokat. Vannak például RVN-ek, akik csapatmunkában minimálisat dolgoznak, s többnyire állva várják a labdákat, vannak Eto'ók, akik készek meghalni a pályán, védekeznek, a játék képét is befolyásolják, segítik a támadások építését, számítani lehet rájuk gyors kiugratásoknál, s ugyanolyan mértékben képesek "termelni" a gólokat anélkül, hogy kivennének egy embert a pályáról. Ezek számomra az ideális csatár főbb jellemvonásai.
Csak így tovább

"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton