Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ha kicsit visszaolvasgatsz, találsz választ.maister6000cm3 írta:Nemtom ti hogy vagytok vele, de több minden is lehetne a letöltések rovatban. Pl.: barcás témák telefonra meg ilyenek.
De ha van ilyen akkor bocs én vagyok a hüly hogy nem találtam meg.
Már rákérdeztem a többiekre, ha ma sem válaszol senki, akkor megcsinálom a topikot.kovinho írta:Lesz év végi szavazás, vagy abba maradt eme szép szokás?
Csak mert tavaly ilyenkor már javában ment, ha jól tudom.
Oké.Z. Iván írta:Nagyon köszi a figyelmeztetésekért!:) szóljatok mindig:)
Ok-ok,semmi probléma!Akkor a közeljövőben lionelmessi19-nek küldeném a Barca Atletic-eseket,ha így megfelel mindenkinek,így neked is kevesebb dolgod lesz,és a cikk is hamarabb felkerül!Z. Iván írta:
Etookától külön elnézést az övét tényleg föl kellett volna tenni. De pénteken és szombaton 48 óra alatt egy percet sem aludtam, vas hajnalban megnéztem a meccset, hatkor föltettem Peppel együtt, majd utána azt mondtam, hogy hagyjanak békén vasárnap, és nem is néztem mailt ha jól emlékszem.
Nem műkődik az a funkció és közeljövőben nem is fog. Most csak dísznek van a menüsorban.Hunter91 írta:Azt szeretném megtudni,hogy mikor indul az ajándékbolt?
Karácsony előtt ilyen téren lesz változás?