Sziasztok!
Csak röviden, mert fáradt vagyok.
Mindenkitől elnézést kérek, de van amikor képtelenség, hogy tartsam a lépést veletek, sokszor az eseményekkel sem tudom elég hatékonyan. Ezúttal is köszönet annak, aki besegít, föltesz cikket, híreket, ír, vagy pl fölteszi a tippjátékot, ami egyszerűen kimegy a fejemből.
MIndenki aki ír privátot, alapvetően ne számítson arra, hogy azonnal meg fogom nézni. Lehet, hogy csak napok elteltével tudok ránézni. A cikkek föltételét nem csak ez befolyásolja, hanem a hírkínálat is, mert az aktuálitások mindig előnyt kell élvezzenek.
Etookától külön elnézést az övét tényleg föl kellett volna tenni. De pénteken és szombaton 48 óra alatt egy percet sem aludtam, vas hajnalban megnéztem a meccset, hatkor föltettem Peppel együtt, majd utána azt mondtam, hogy hagyjanak békén vasárnap, és nem is néztem mailt ha jól emlékszem.
Ahogy tudom követlek titeket, de nem mindig lehetséges. Ha úgy látjátok, h elfelejtettem valamit, nyugodtan jöhet még privát vagy mail, lehet szükséges.
No ennyi, tudom, hogy elmaradok néha, de a sorrendet muszáj fönntartania mindenkinek a feladatai között.

Üdv