Élő közvetítések 2006-07
- Ronaldinho #10
- Capitá del Barça
Barca teljesítménye visszaesett :s :S
nem sok jót ígér most...
nem sok jót ígér most...

Gyógyulj meg Samu! Gyógyulj meg Puyol!
-
- Jugador d'estrella
Légyszi áruljátok már el nekem ki az a Gyula meg a Józsi!
Kiváncsi vagyok rá!
Kiváncsi vagyok rá!
Hajrá Barcelona!!!
Hajrá FERENCVÁROS!!!
Hajrá Lazio!!!
Hajrá FERENCVÁROS!!!
Hajrá Lazio!!!
- Ronaldinho #10
- Capitá del Barça
16oson belül 3 védő támadt rá Ronnie -ra
ezt így nem tudja kiverekedni ebből...

- Ronaldinho #10
- Capitá del Barça
oleguer melegít, gyula is, és iniesta

nem kellene valdes-t hibáztatni SZTEM ahogy én láttam a visszajátszásokat becsúszott vele a kapuba (vizes a fű, ez már máshol is látszott), általában a mezőnyjátékosok szoktak csúszkálni most sajnos vele esett ez meg sajnos a legrosszabb pillanatban én nem hibáztatom bár a félidő végére visszavett a csapat
belletti minál hosszabb ideig nem játszik annál jobb lesz majd a visszatérésénél
zambrotta is nagyon jó de messi még nem igazán lendült bele rem nem fogja még lecserélni a mester, saviola-ról meg nem tok jót mondani de bízok benne a meccs végére ez mágváltozik pl egy duplázással
mindenkinek izgalmas 2. félidőt és barca győzelmet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Forca Barca
belletti minál hosszabb ideig nem játszik annál jobb lesz majd a visszatérésénél

mindenkinek izgalmas 2. félidőt és barca győzelmet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Forca Barca
-
- Llegenda del Barça
egyelőre nincs gáz. a liverpool sehol sincs, kár volt egy ilyen lehetőséget hagyni nekik, ráadásul néhány percen belül másodszor fejelt az a tiknó gyerek... nem tudom, mi lenne ha játszana a poolban a hosszúkás....
na, de tényleg nincs gáz, remélem, addig nem hozza le rijkaard a nyulat, v messit, amíg be nem pakolnak fejenként egyet-egyet.
utána már jöhetne a gyula bohóckodni.
na, de tényleg nincs gáz, remélem, addig nem hozza le rijkaard a nyulat, v messit, amíg be nem pakolnak fejenként egyet-egyet.
utána már jöhetne a gyula bohóckodni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Boixos 2007.02.21. 21:44:22-kor.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Ronaldinho #10
- Capitá del Barça
3-1 sztem sok... max 2-1, legrosszabb esetben 2-2.
DE REMÉLEM HOGY TÉVEDEK!!
FORCA BARCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
DE REMÉLEM HOGY TÉVEDEK!!
FORCA BARCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

- Ronaldinho #10
- Capitá del Barça
sajnos attól tartok, hogy Frank beküldi Giuly -t...Replay írta:Ha támadni akarunk, akkor egy Motta/Iniesta csere kellene, Xavi-t nagy hiba lenne lehozni.
Csak nehogy behozzák Gudjohnsen/Giuly-t, mert szivrohamot kapok...

tök mind1 mennyire, legyen 5-4, csak nyerjünk
Remélem Frank mond v.mi okosat a szünetben 

Szuncsi Manna
jaja
Valdés egész szezonba jó véd erre
itt egy hatalmas hiba,nem baj van ilyen,dinho jó jáccik de közelsem csillog,sztem meglesz a győzelem 3-1 a tippem 

- Barcaboy08
- Jugador d'estrella
Mi a f....nak kellett magunkrahúzni ezt az amúgyis gyenge Poolt????ez lett az eredménye !És ez agóóól....katasztófa miéret nem lehetett úgy játszani tovább mint az első 20percben...nem értemŰVÖLTENI TUDNÉÉK!Ez még sokba lesz nekünk... 

„Mintha háborúba mentünk volna. Soha életemben nem éltem át ilyen kegyetlen pszichológiai nyomást. A hangulat egyébként nemcsak Figót, hanem az egész csapatot megbénította"Florentino Pérez, FCBarcelona-Real Madrid( 2000.10.22) után....
Ha támadni akarunk, akkor egy Motta/Iniesta csere kellene, Xavi-t nagy hiba lenne lehozni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Replay 2007.02.21. 21:38:36-kor.
Ez benne van a játékban. Jöjjön Iniesta 2. félidőre Motta helyett!
Szuncsi Manna
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Hát, ez nem volt benne a meccsben. Ez a [auto_cenzúra] liverpool nem csinált semmit ezen a meccsen, mégis találtak egy gólt. Az igaz, h VV benne volt a gólban, mert ha simán kiüti akkor semmi gond, de azért megkérdezném Bellettit, hogy ő kit fogott? Az idegenbeli gól sokat ér, most kettő kéne a nyugodtabb visszavágóhoz, de ezt nem érzem a fiúkban. Sztem ott hibáztak a fiúk, amikor az első gól után nem nyomtak tovább, mert az 5-30. perc között a pool a pályán sem volt, akkor még egy gólt kellett volna lőni. Mostantól nagyon nehéz lesz. Megmondom őszintén, mikor bekaptuk a gólt, az volt az első gondolatom: most estünk ki. Talán nem lesz igazam. Hajrá fiúk! Jobbak vagyunk!
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
És tudjátok mi a baj...
A második félidőben jön majd a Gyula, meg a Józsi; Leo meg Savi biztos lemennek - gyönyörű lesz. Ha addig nem rúgunk gólt, akkor előbbi kettővel nem is fogunk.
A második félidőben jön majd a Gyula, meg a Józsi; Leo meg Savi biztos lemennek - gyönyörű lesz. Ha addig nem rúgunk gólt, akkor előbbi kettővel nem is fogunk.

Akkor le lettem szavazva
Akkor is tetszene egy Iniesta helyette a 2. félidőre...

Akkor is tetszene egy Iniesta helyette a 2. félidőre...
- barca52
- Jugador d'estrella
Ilyen a foci. Viszonylag jól támadunk, erre szegény Valdés bekap egy ilyen könnyű labdát
Nem baj, még mindig magunkat tartom esélyesnek, a Pool semmi különlegeset nem mutatott. Gyorsan elvégzett szabadrúgás, ami előtt semmi sem történt.
Visca el Barca

- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Sztem meg nem, alig van játékban, mint ahogy Messi is. Jól zár a Pool. Sajnos sok meccs után újra előjött a VV baki.Aprieto írta:Xavi sokat ront. Vagy csak szerintem?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Slither 2007.02.21. 21:37:07-kor.