Téényleg nézed még a Kettőnégyet?Szandi írta:Szandi üzeni, hogy tudja és meg van halvaLa Pulga írta:Szandinak üzenem , hogy lesz Jazzékiel Gödörben 29-énBaj lenne, ha eltűnnék taliról 2 órára?

Téényleg nézed még a Kettőnégyet?Szandi írta:Szandi üzeni, hogy tudja és meg van halvaLa Pulga írta:Szandinak üzenem , hogy lesz Jazzékiel Gödörben 29-énBaj lenne, ha eltűnnék taliról 2 órára?
A szerb kiejtéshez nem értek, ezért (is) lehet, hogy tévedek, de javíts ki ha tévedek, de a spanyol kiejtés szerint Bojan-t nem "Bohan"-nak kellene ejteni? Avagy Gerard Piqué esetében az is inkább "Herard", mint "Dzserard" szvsz. Legalábbis a spanyol kiejtési szabályok szerint így kell kiejteni, de aztán lehet az én tanárom hülye, meg ezek azért mégis nevek...gergo9 írta:Anno olvastam a sport klub fórumán ahova írtak a tisztelt szerkesztő kollegák , hogy ezt így kell ejteni mert Braziliában is így ejtik ezért van a sokunk számára idegen Bozsanozás is a játékos saját nyelvén ejtik ki .
De igazából olyan egy brazilokkal teli csapatok meccsei nézni a Sportklubbon mintha román kupadöntőt néznék.....
Anno olvastam a sport klub fórumán ahova írtak a tisztelt szerkesztő kollegák , hogy ezt így kell ejteni mert Braziliában is így ejtik ezért van a sokunk számára idegen Bozsanozás is a játékos saját nyelvén ejtik ki .Barcaádám írta:valaki nem tudja hogy a sportklubosok újabban miért 'uzzák' le az ' o betűs nevű brazil játékosokat'???(portugálokat is talán..) rém rossz hallani hogy Ronaldu,Ronaldinhu,Adrianu,Fábiu... stb..
nem tom a portugálok meg a brazilok az o-t u-nak ejtik???![]()
nem hiszem, bár nem tudom..
aki tud erről vamit írjon
ne is mond... pont ma is volt az angol szuperkupa döntőn, mikor beállt "Fábiu" először azt sem tudtam, hogy miről/kiről van szó. én nagyon nem bírom a Sport klubos kommentátorokat. (csak Hortit, de ő más...Barcaádám írta:valaki nem tudja hogy a sportklubosok újabban miért 'uzzák' le az ' o betűs nevű brazil játékosokat'???(portugálokat is talán..) rém rossz hallani hogy Ronaldu,Ronaldinhu,Adrianu,Fábiu... stb..
nem tom a portugálok meg a brazilok az o-t u-nak ejtik???![]()
nem hiszem, bár nem tudom..
aki tud erről vamit írjon
Szandi üzeni, hogy tudja és meg van halvaLa Pulga írta:Szandinak üzenem , hogy lesz Jazzékiel Gödörben 29-én
A hangulat még nem jött meg, de a meccs közelebb került. Én is nézek ki a fejemből.La Pulga írta:Mi ez a halott hangulat egy órával a mecs előtt?![]()
Bár én nem arra szavaztam, de én benne vagyok.G-Jay írta:Indítványoznám a Real topikban taláható szavazás állásának okán, hogy alapítsunk egy "Ne szavazz"-ra állandó jelleggel szavazók társaságát![]()
Várom a tagok jelenkezését15-en már lennünk kell...
Írsz egy modinak, megadod a születési dátumod és a neved és beír Tegéd.Bogci írta:
Azért meglepődtem pár emberkén hogy 93-as meg 91-es ...![]()
És ez folyamatosan bővül amúgy CFirpo3 ? Vagy csak bizonyos idő vagy hsz esetleg rang után kerül ide be valaki