2009.10.18. 00:15:06
Ez a meccs akkor is felhúzott volna,ha alapból jó kedvem van! Katasztrofális taktika.
Egy Barca szintű,múltú és képességű csapat hogy engedheti meg magának,hogy középcsatár nélkül lépjen pályára? Már a magyar válogatott esetében is komoly kritika ez,de a Barcánál én úgy vélem,hogy szégyen kategória.
Főleg úgy,hogy az elöl lévő 3asból egy nem is csatár. (Iniesta) (egyébként az hatalmas félreértés,hogy Iniesta helyettesíti Henry-t a bal oldalon - Iniesta ott nem helyettes,hanem egy kényszermegoldás,mert nyáron mindenki el volt foglalva Ibrával és a bal oldal nem érdekelt egy szakembert sem ... ennek most isszuk a levét) Ráadásul az elöl lévő trió másik tagja , Pedro pedig még kevés /véleményem szerint ne megy nagy szám - nagyon jó rugótechnikája van,ez nem kétséges,de csapatjátékban,futómennyiségben a teljesítménye a 0%-ot verdesi - alulról/
Messi pedig fáradt volt, és magára hagyatott elöl,ráadásul középcsatárt játszott,ami pedig megint hatalmas taktikai hiba.Aztán a,mikor Bojan bejött azt hittem lesz középcsatárunk,de nem,mert Pep kihúzta a szélre ... csak akkor ki is volt középen? Iniesta? röhej...
Itt jön képbe Guardiola. Ebben a szezonban ez az első meccs,ahol úgy éreztem,hogy az ő "teljesítménye" inkább negatív,mint pozitív. Nem tudta felpörgetni a csapatot,keveset és rosszul cserélt,hibás taktikával állította ki a csapatot. Ibra mi a tökömnek ült a kispadon,ha egy 0-0-nál nem állhat be legalább 20 percre???
Ennyire érdektelen a bajnokság ? 3 pont előnyünk volt,amit meg kellett volna tartani. Lehet mondani,hogy 1 döntetlen belefér,de ugyanaz lesz így,mint 2006-2007-ben...pont az ilyen meccseken(amiket kicsit offenzívabb felállással és hozzáállással nyerni lehetett volna)elhullajtott pontok fognak nagyon hiányozni... Most kicsit csalódtam a csapatban és Guardiolában is. Ha nem az eredményt,hanem a meccs képét nézzük,akkor ez egy Barcához méltatlan meccs volt.