2005.12.19. 10:08:46
Na srácok a hétvégén nyomtam egy csomót a PES5-el, és tanulmányoztam ezt a SuperPatch 1.0-át, ami végeredményben: nagyon jó!!! Ajánlom mindenkinek! Új stadionok, új arcok, új gyep grafika, eredeti csapat címerek, eredeti csapat nevek, eszméletlen jó szurkolói hangok, zenék... és még megannyi tök jó dolog van benne, persze van egy-két bug benne, de az annyira elhanyagolható, hogy abszolút nem zavarja meg a tökéletes játékélményt!!! Tulajdonképpen csak egy-két játékos arcánál van némi hiba, ami alig észrevehető, ezen túl én semmi hibát nem találtam benne, VISZONT - óriási végre az eredetei csapatnevekkel játszani, nagyon jók lettek az új gyep grafikák, az új stadionok...
Szóval HAJRÁ!!! Használjátok, érdemes!
Balboának, illetve azoknak üzenem, akiknél a Barca, és egyéb mezek is hibásak a Patch felrakása után: ez nálam is előfordult először, aztán rájöttem, hogy nem mindegy, hogy milyen sorrendben rakom fel a dolgokat a DKZ-vel!!! Pontosan követni kell az utasításokat, és akkor minden tökéletes lesz!!! Ha mégsem jó, akkor uninstall, és még egyszer... nálam TÖKÉLETES, és gyönyörű!!!
"Més Cuen un Club"