Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
próbálkozok:gygerike írta:http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803
http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803
Letudná valaki forditani ?? köszi (nem ugyan az a kettő)
A második arról szól, hogy Cesc már idén haza szeretne térni a Barcelonába és ezt hajlandó kérni is a vezetőknél. Kéri a Barcát is, hogy próbálják meg leigazolnigygerike írta: http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803
http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803
Letudná valaki forditani ?? köszi (nem ugyan az a kettő)
nem.Perrero írta:Te szívsz valamitmess2009 írta:csak ne bántsátok Robbent! a Real egyik legjobbja lesz az idén én már tavaj is láttam, de valamiért abban a csapatban nem érvényesült igazán!
sajnos a Realnál olyan a cserepad, hogy pl.:Kaka hellyére jö Raul! félreértés ne essék nem Realos vagyok csak aggódom.... igaz megnéztem azt az öt gólt amit a Dortmundnak rúgtak hát az a védelem, meg amit a City produkált ég és föld!
átigazolási hír: Pedrót öt évre igazolta a Barca ma írták alá a szerződést.
Kösz szépen. Ja a híreket olvastam.Rövid voltál de ebből rájöttem, hogy a keret mélyítése valahogy nem megy.Danka00792 írta: Aha,
semmi.
Bocs ha egy kicsit hoszu voltam.![]()
Egyébként Pedro jött föl a nagyokhoz, de ezt kint a föoldalon láthatod.
Aha,matyi25 írta:Nah visszatértem egy hét távollét után. Valaki le tudná nekem írni, hogy hogy állnak most az igazolásaink? Mik a fejlemények?
bence8 írta:én úgy érzem hogy már nem lesz igazolás nyáron
talán Riera...
lehet hogy még puhatolózunk nem egy helyen de ha nemsikerül valakit annyiért megvenni amennyit nekünk megér akkor nem fog kelleni mert van nem egy beépíthető ifi-nk akivel lehet úgy járunk mint messivel
A fiatalok rutintalanságáról csak annyit, hogyha nem játszanak, akkor hogy szereznek rutint?matyi02 írta:Evvel nem nagyon értek 1-et hogy nem kell senki.
Szerintem de kell! Egy valaki a középpályára!
Értem én hogy: Dos,Thiago ott van de nem érzem én azért olyan erősnek hogy folyamatosan csereként beállva jól tudjanak játszani. Ne adj isten!
2középályás lesérül ott van helyettük Keita, Busquets,Thiago,Dos. (szerintem) nem lenne rossz ha jönne valaki még! Mert azért ez így nem erős!
Értem fiúk hogy pár év múlva Xavi, Ini2ők leszenk PÁR ÉV MÚLVA! de most no rutin... és nincs is akkora játék tudásuk !
Na mind1 én csak félek hogy meggyengülnénk...
Volt ez a jobb szélső herce húrca... Ebué,Cicinho... Ebué kilőve Cicinho egyértelmű hogy nem akar jönni. Cikkbe írták hogy Ebué Sagna miatt került a padra szerintem amúgy Sagna megbízható megoldás lenne![]()
![]()
De ez nem annyira fontos! Inkább a középálya! Gondolok: Matára,Maloudára,Walcott, Capel,(halkan jegyzem meg) Dzsudzsák,
Ezek olyanok akik akár bal oldalt csatárt is tudnának játszani és sztem nem is borsos az áruk és el is hozhatók! És persze jó megoldások lennének!
a kiemelt nevek közül melyik tud középpályán játszani? Capel meg Walcott mióta irányító? meg Malouda.Matáról sokan mondják, akiknek elhiszem. Dzsudzsák meg talán. de ők vagy fel se merültek, vagy nem adják... ennyi erővel Fabregas lenne a legjobb, és reménykedjünk benne aug.31-ig. ugyanannyi esélye van, mint a többieknek(az értelemről meg nem is beszéltünk...)matyi02 írta:Evvel nem nagyon értek 1-et hogy nem kell senki.
Szerintem de kell! Egy valaki a középpályára!
Értem én hogy: Dos,Thiago ott van de nem érzem én azért olyan erősnek hogy folyamatosan csereként beállva jól tudjanak játszani. Ne adj isten!
2középályás lesérül ott van helyettük Keita, Busquets,Thiago,Dos. (szerintem) nem lenne rossz ha jönne valaki még! Mert azért ez így nem erős!
Értem fiúk hogy pár év múlva Xavi, Ini2ők leszenk PÁR ÉV MÚLVA! de most no rutin... és nincs is akkora játék tudásuk !
Na mind1 én csak félek hogy meggyengülnénk...
De ez nem annyira fontos! Inkább a középálya! Gondolok: Matára,Maloudára,Walcott, Capel,(halkan jegyzem meg) Dzsudzsák,
Ezek olyanok akik akár bal oldalt csatárt is tudnának játszani és sztem nem is borsos az áruk és el is hozhatók! És persze jó megoldások lennének!
Ezek olyanok, akik CSAK szélen tudnak játszani, középpályán nem. (najó, Mata talán kp-ra is jó, bár amikor én láttam akkor nem Ini vagy Xavi poszton játszott) Amúgy ebből az 5 névből 4 fiatal. Arra meg ott van Pedro és Jeffren.matyi02 írta:Ezek olyanok akik akár bal oldalt csatárt is tudnának játszani és sztem nem is borsos az áruk és el is hozhatók! És persze jó megoldások lennének!
Gondolkodj reálisan. A Barca a lapok szerint már akarta, Nanit, Robbent, Vidicet, Cicinhot, Ebouét és sorolhatnám. Van egy érzésem, hogy ebből a pár névből max 1 vagy 2 igaz, de azt se akartuk, hanem felmerült a neve. Filipet akartuk, sőt Villat is akartuk, de azokról akikről mindössze 1 hírt olvasol nagy valószínűséggel kacsák.gygerike írta:Hát én ugy tudom hogy a barca is akarta, de végülis van benne vmi amit mondasz
Hát ha ellehetne hozno 30 allat nem lenne rossz üzlet és megoldodna a balszélő probléma is, de nem hiszem hogy most tárgyalnak vele meg hogy elengednék szoval mind1miihii írta:Akkor az ezen a nyáron olyan 30-35?sjd írta:Ezt szerintem Fergusontól kérdezd, csak ő tudja megmondanibali 15 írta:Mennyibe kerül Nani? (csak érdekel)
piaci értéke 15 millió a transfermarkt.de szerint![]()
Akkor az ezen a nyáron olyan 30-35?sjd írta:Ezt szerintem Fergusontól kérdezd, csak ő tudja megmondanibali 15 írta:Mennyibe kerül Nani? (csak érdekel)
piaci értéke 15 millió a transfermarkt.de szerint
Ezt szerintem Fergusontól kérdezd, csak ő tudja megmondanibali 15 írta:Mennyibe kerül Nani? (csak érdekel)