Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Én is így gondolom, bár szerintem Pep a biztosíték arra, hogy a játékosok komolyan fogják venni a mérkőzést, meg hát mért ne vennék?!Csopi88 írta:Hali!
Én azt mondom, hogy egy izgalmas meccset láttunk majd, mind két fél keményen fog küzdeni. Semmiképp nem szabad alábecsülni a Valenciát. Jó csapat és sok meglepetést tudnak okozni számunkra úgy hogy mindeképp egy jó meccset várok ami szerintem egy Barca gyözelem lesz.
A Főoldalon találsz friss híreket ebben a kérdésben isZolika10 írta:Hali!
Valaki nem tud új hírt mondani Villaról? Hogy játszik-e vagy sem?Mert azt nem mindegy, hogy ő kezd, vagy sem:)
és az sem utolsó szempont hogy a mestáljába (magyarosan irom)xD jáccunk:D amugy joaquin nem jáccik sérülés miatt asszem!messideco írta:Én bizakodó vagyok a Valencia elleni meccs előtt. Ha azt mondják, hogy olyan gyenge a védelme, és sikerül megfogni Matát,Villát, Silvát és Joaquint, akkor nem lehet gond. Persze nem szabad alábecsülni, mert a Valencia, az Valencia.
Soha ne becsüljük le a mindenkori ellenfelet, mert abból akár nagy pofáraesés is származhat!csaba86 írta:Az a véleményem, hogy ha csapat túllép a válogatott meccsek által létrejött "formahanyatláson", akkor a jelenlegi spanyol mezőnyben 2 csapat van amelyik útját tudja állni a gárdánknak!! Abba a 2-be pedig a Valencia nincs benne. Szóval hiába Villa, Silva, Mata..... és a többiek.
A barca ,ha formában van, nemfogják megállítani!! Főleg nem Ők!
Visca el Barcelona
de van, ha a játékvezetők viszont hozzák a tőlük megszokottatkanty írta: Ha a fiúk hozzák a tőlűk megszokott játékot akkor nincs ahogy megverjen ez a Valencia.
Mondjuk jobban belegondolva igazad van.Sanama írta:Hát akkor lehet én értelmezem rosszul az egészet.
Szerintem egy Barcának minden meccsen kötelező a győzelem, más felfogással nem igen lett volna tavaly triplázás.
Hogy lehet úgy kimenni egy meccsre,hogy nem is kötelező nyerni...
Szerintem egy Xereznek nem kötelező nyerni a Valencia ellen, vagy akármelyik másik kis-és középcsapatnak.
Csak Joachin és Marchena fog hiányozni, előbbi meg amúgy sem kezdő.Sanama írta:Hát szerintem meg kötelező nyerni. A jelenlegi legerősebb kezdővel a pályán mi lenne ha nem kötelező?(legalábbis úgytűnik az lesz. )danikaa10 írta:Azért ez túlzás. Zömmel a bajnokság többi meccsén is ott lesznek, mégse nyerjük meg mindent. Egy Xerez ellen oké, hogy kötelező nyerni, de azért egy Valencia ellen idegenben nem feltétlenül.Sanama írta:Hát lehet,hogy nem könnyű meccs elé néz a csapat, sőt biztos, hogy nehéz lesz.
Viszont , ha a kezdőben ott van Alves,Xavi,Toure,Iniesta,Messi,Ibrahimovic akkor kötelező a győzelem,és nem 1góllal.
A másik oldalon meg sérülések egymás hátán, és egy nem 100% Villa.