MAGYAR VÁLOGATOTT
U17:
Magyarország - Svédország 4-0 (Gól: Németh K. 19., 37., 73., Tóth P. 76.)
Kijutottunk az EB-re!!!!
Hatalmas siker!
Magyarország - Svédország 4-0 (Gól: Németh K. 19., 37., 73., Tóth P. 76.)
Kijutottunk az EB-re!!!!
Hatalmas siker!

-
- Director del Fútbol
Plusz a tudósítás szerint adott egy [auto_cenzúra] gólpasszt is.LG írta:Németh Krisztián 2 golt lot.Vito írta:jelezném, hogy az U17-es válogatott 4-0 ra verte Ukrajna csapatát tétmeccsen
Németh Krisztián 2 golt lot.Vito írta:jelezném, hogy az U17-es válogatott 4-0 ra verte Ukrajna csapatát tétmeccsen
-
- Director del Fútbol
Ja, Németh Krisztián megint villogott! Jó lenne, ha minél hamarabb követné Koman példáját (pár másik nagy tehetséggel együtt)!
Szép volt fiúk!
HAJRÁ MAGYAROK!!!
Szép volt fiúk!
HAJRÁ MAGYAROK!!!
Bölöni is jo lett volna, most egészen megy neki.
- Marci
- Capitá del Barça
Henk Ten Cate-t kellett volna felkérni a szövetségi kapitányi posztra! Jobb, mint Bozsik. (bár nem hiszem, hogy eljött volna....) Szerintem Bozsik-kal marad a magyar valóság!
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Director del Fútbol
Gera Zoli végigjátszotta a legutóbbi meccset a WBA tarcsiban. Ez volt zsinórban a 3. meccs, amin játszott, a hosszú sérülés után most nyomott először végig egy meccset! Remélem, nemsokára a Premiershipben és a válogatottban is látjuk játszani, nekem legalábbis már nagyon hiányzik!
-
- Llegenda del Barça
nem biztos!Charlie írta:Szurkolóknak tetszett ez,de attól függetlenül 2046ig megint nem jutunk ki vb-re.
C.
az NS-ben szinte minden héten van cikk, arról, hogy az utánpótlás válogatottjaink milyen szenzációs eredményeket érnek el (Sándor károly Akadémia, U21, U17-8 meccsből csak egy vereség az olaszok ellen!).
csak Kistelekivel nem érzem a táptalaját annak, hogy ezek a srácok tovább fejlődhetnek -ne legyen igazam!
nekem Kisteleki egy régimódi, racionális "Robin Hood" szerepben tetszeleg és a mai foci már rég nem erről szól...
-
- Director del Fútbol
Ez nem igaz, csak a brazilok tömtek ki. Viszont idegenben vertük a németeket és a (nem túl acélos, de azért jó nevű) skótokat.Charlie írta:Nevének köszönhetően,eljöttek hozzánk nagy válogatottak,akik mindig kitömtek minket.
C.
Az argentinoktól meg csak 2-1-re kaptunk ki, végig partiban voltunk velük.
-
- Director del Fútbol
Vito, leírtad, amit én is akartamVito írta:tedd hozzá azt is, hogy hozta is a pénzt nem csak vitte...mok írta:Sajnálni Lothart? Miért? Csak a pénzt vitte.![]()
...és hosszú évek után több tízezer ember ment el válogatott meccseket nézni.

-
- Llegenda del Barça
ácsi!
tehát a helyzet Lothar előtt és Lothar után is [auto_cenzúra] volt/maradt.
ez nem vátlozott.
viszont a szurkolók legalább csodálhattak hús-vér sztárokat, sorbanálltak a jegyekért, jól szórakoztak.
és az MLSZ-nek nem volt deficites.
tehát a helyzet Lothar előtt és Lothar után is [auto_cenzúra] volt/maradt.
ez nem vátlozott.
viszont a szurkolók legalább csodálhattak hús-vér sztárokat, sorbanálltak a jegyekért, jól szórakoztak.
és az MLSZ-nek nem volt deficites.
-
- Llegenda del Barça
bár szimpatikus volt a beszólogatós stílusa, meg tetszett is, h a 20 éve semmit nem csináló magyar edzői kar is meg lett piszkálva némileg, mégis csak egy k. nagy vetítés volt, amit itt csinált. semmivel sem vagyunk beljebb a loddár előtti állapotokhoz képest.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Llegenda del Barça
tedd hozzá azt is, hogy hozta is a pénzt nem csak vitte...mok írta:Sajnálni Lothart? Miért? Csak a pénzt vitte.

...és hosszú évek után több tízezer ember ment el válogatott meccseket nézni.
Sajnálni Lothart? Miért? Csak a pénzt vitte. Mondjon valaki egy jó eredményt, amit elért. Izlandot meg Máltát alig tudtuk megverni. A nagy csapatoktól meg kaptuk a hármasokat. A Magyarország-Málta meccset leadta a DSF esti kabaré gyanánt. Mikor Lothar távozott akkora szája volt, mintha olyan egetrendeto dolgokat csinált volna. Bozsik simán folytassa, amit Lothar elkezdett. És méghogy konnyu csoportba vagyunk? Itt az EB gyoztes, a VB bronzérmes, azok a Norvégok, akiken a csehek éppenhogy átmentek a VB pótselejtezoben, a bosnyákok, akikeket a spanyolok sem tudtak elverni (apropó, ki az a Salihamidzsic? Van olyan? Hol játszik? Ki az a Bayern Munchen?). És ráadásul mindegyik érzi ellenunk az esélyt.
-
- Director del Fútbol
Srácok, én is sajnálom Loddárt, de be kell látnunk, hogy jelen helyzetben ennél jobbra nem számíthattunk. Bozsik szerintem jó edző, nem volt semmi, amit a ZTE-vel csinált olyan játékosokkal, akiket máshol már leírtak. Détári meg a mentális felkészítésben lehet jó. Bízzunk bennük, majd lesz valami!
HAJRÁ MAGYAROK!!!
HAJRÁ MAGYAROK!!!
gyerekek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
és még a lothárra mondták hogy mér van itt nincs is pri license
én asszem végképp lemondok a magyarokról (de úgyse tudok:D)
de ez nem megoldás....
nem lehetett volna egy rendes embert idehozni? nem értik meg hogy nincs egyetlen magyar edző se aki tud is valamit??
meg a másik...
senkinek semmi bajja nem volt bozókival meg a többiekkel mig az a kisteleki ide nem tolta a képét. és szerintem lothár nagyon is jó volt.
lehet kipróbált 80 játékost de lehette látni a csapoton hogy hajtanak, amit azelött soha, vagy csak nagyon-nagyon régen. szerintem ha maradt volna talán ( nem azt mondom biztos) de lehetett volna esélyünk a kijutásra. De így már semmi. pedig évek óta igen könnyű csoportba sorsolnak minket. (mintha már bunda lenne
)
azért még
HAJRÁ MAGYARORSZÁG
és még a lothárra mondták hogy mér van itt nincs is pri license
én asszem végképp lemondok a magyarokról (de úgyse tudok:D)
de ez nem megoldás....
nem lehetett volna egy rendes embert idehozni? nem értik meg hogy nincs egyetlen magyar edző se aki tud is valamit??
meg a másik...
senkinek semmi bajja nem volt bozókival meg a többiekkel mig az a kisteleki ide nem tolta a képét. és szerintem lothár nagyon is jó volt.
lehet kipróbált 80 játékost de lehette látni a csapoton hogy hajtanak, amit azelött soha, vagy csak nagyon-nagyon régen. szerintem ha maradt volna talán ( nem azt mondom biztos) de lehetett volna esélyünk a kijutásra. De így már semmi. pedig évek óta igen könnyű csoportba sorsolnak minket. (mintha már bunda lenne

azért még
HAJRÁ MAGYARORSZÁG
nem hiszem el, hogy nem lehet egy normális edzőt idehozni...megint nem leszünk sehol
-
- Entrenador del Barça
Itt soha nem lesz sikeres szöv.kap.!Elkezdenek majd felépíteni valamit,de lehet,hogy nem nyernek,ezért rövidtávon(2-3év múlva) elbocsátják őket.
Ennyi kisteleki programjának lényege!!!!!!!
Ennyi kisteleki programjának lényege!!!!!!!

- igeorgy
- Jugador del Barça
Szerintem teljessen mindegy hogy ki az edző, mert hiába rakja össze jól a csapatot, ha a választék igen szerény, és a játékosok semmilyen téren nem tudják felvenni az ellenféllel a küzdelmet, sem mentalitásban, sem játéktudásban, sem fizikumban, stb...