Munkaasztal :)

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.03.14. 00:26:33

Henry egyértelmű üzenete

Magánéleti problémák is sújtják

Tiszta vizet öntött a pohárba Thierry Henry. Nem elég, hogy a pályán nyújtott teljesítménye miatt is a kritikák célkeresztjében találja magát a francia világbajnok, ezúttal az egykori csapattársa által gerjesztett hullámokat is kénytelen volt elsimítani a csütörtök délután tartott sajtótájékoztatóján.

Egykori csapattársa, Robert Pires ugyanis a hétvégi Villarreal győzelmet követően azt találta mondani az újságíróknak, hogy Henry egyre boldogtalanabbnak tűnik Barcelonában. Egészen pontosan úgy fogalmazott, hogy „ha azt kellene mondanom, hogy boldog, akkor hazudnék. Bonyolult a helyzete, hiszen számára nem a legmegfelelőbb poszton játszik. Állandóan valamelyik szélen kénytelen szerepelni. Ismerem és tudom, hogy nem kiegyensúlyozott.”

Az elmúlt mérkőzéseken gyengébb formát mutató támadó ismét nem fejezte be a valenciai csapat elleni bajnoki találkozót, és nem várta meg a kispadról a hármas sípszót, hanem elhagyta a stadiont. „Azért volt mérges, mert nincs hozzászokva, hogy ne játssza végig a 90 percet. Ez olyasmi, amely nem nagyon történt meg vele az Arsenal mezében.” – folytatta önkényes elemzését Pires.

Nem is hagyta szó nélkül az elhangzott vádakat a Barca 14-ese, mind a játékával, mind a magánéletével kapcsolatban lényegre törően fogalmazott. „Csak szeretném elhessegetni ezt a sok ostobaságot. Vannak emberek, akik a nevemben beszélnek, mint például az egykori klubtársam. Nem tudom, hogy miről beszél, de azt tesz, amit csak akar. A távozásomnak semmi köze a labdarúgáshoz. Azért hagytam el a stadiont, mert olyasvalamit kellett elintéznem, amelyek mindennaposak. Úgy vélem, Önök hajlamosak megfeledkezni arról, hogy az életem jelenleg nem egy habostorta. Az, hogy láthassam a kislányomat, jelen pillanatban az egyik legfontosabb dolog az életemben. Ha tudják, hogy milyen apának lenni, akkor tudják, hogy miről beszélek.

Azt is megosztotta a média képviselőivel, hogy az elmúlt 8 hónapban mindössze ötször találkozhatott gyermekével, és hogy mindez ”nagyban és elkerülhetetlenül” befolyásolta a Barcelonában töltött elmúlt időszakát. „Minden egyes alkalommal, amikor kifutok a gyepre, megpróbálok megfeledkezni róla” – árulta el a francia támadó.

A magánéletével kapcsolatos híreszteléseket követően a teljesítményére is kitértek a riporterek. Elmondta, hogy jelleméből adódóan sosem elégedett önmagával. „14 éves labdarúgó pályafutásom alatt sosem dőltem hátra, sosem elégedtem meg az adott formámmal.” Valljuk be, a mostani produkciójával csak a legvérmesebb Henry-szurkolók lehetnek azok, azonban van még bőven helye, ideje és lehetősége javítani annak ellenére is, hogy számára idegen szerepkörben kell hétről-hétre bizonyítania. „8 éven keresztül ugyanabban a szisztémában játszottam, de most egy új bajnoksághoz, új csapathoz, és új poszthoz kell alkalmazkodnom” , ugyanakkor „még véletlenül sem szeretném, ha ezt az edzőm felé irányuló követelésként értelmeznék.” – fejezte be mondandóját Henry.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.03.14. 00:11:31

Nehogy megharagudj már Dani, nem kötekedni akartam, csak szóltam. De akkor bocsi érte, legközelebb nem teszem... :? :shock:
Drigo
Eurobarca Staff

2008.03.13. 23:56:07

grecki írta:
Drigo írta:Mondtam, hogy jó lennék politikusnak is. Holnapra ígértem, de megírtam most a Kész Átverés és a Házon kívül alatt.

A Henry nyilatkozaton dolgozik valaki, vagy van még értelme megírni? Túlságosan belejöttem az írásban és csak ezért tettem fel eme költői kérdést. :lol:
Igen, csinálom!!!! :wink: Ne dolgozz feleslegesen. Amúgy jó, csak pár helyesírási hibára lettem figyelmes.
Először csak a kérdés volt, aztán láttam, h Te elkezdted, és ezután szerkesztettem.

A írást pedig átolvastam többször is, de nem vagyok tökéletes.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.03.13. 23:48:30

Drigo írta:Mondtam, hogy jó lennék politikusnak is. Holnapra ígértem, de megírtam most a Kész Átverés és a Házon kívül alatt.

A Henry nyilatkozaton dolgozik valaki, vagy van még értelme megírni? Túlságosan belejöttem az írásban és csak ezért tettem fel eme költői kérdést. :lol:
Igen, csinálom!!!! :wink: Ne dolgozz feleslegesen. Amúgy jó, csak pár helyesírási hibára lettem figyelmes.
Drigo
Eurobarca Staff

2008.03.13. 23:28:43

Mondtam, hogy jó lennék politikusnak is. Holnapra ígértem, de megírtam most a Kész Átverés és a Házon kívül alatt.

Milito még bízik a sikerben

„Győzni tudunk minden meccsen”

Gaby Milito, az F.C.Barcelona középsővédője szerint ez a bajnokság még korántsem lefutott. Bízik abban, hogy csapattársaival képesek lesznek megfordítani a La Liga jelenlegi állását, és ez által megszerezni a spanyol bajnoki címet. Mint ismeretes a Barca múlthéten 2-1-es vereséget szenvedett a Villarrealtól hazai pályán, így már 8 pont a hátránya a listavezető Real Madriddal szemben.

Mindezek ellenére Milito bizakodó hangnemben nyilatkozott a csütörtöki edzést követően, ahol elmondta, hogy Ő továbbra is bízik abban, hogy az idény végén majd ők örülhetnek az ősi vetélytárs ellenében. „Ez a csapat képes a sikerre, és annak ellenére, hogy az utóbbi két mérkőzésen is vereséget szenvedtünk nem adjuk fel a harcot, mert bízunk magunkban.” – mondta az argentin válogatott, majd hozzátette: „Tisztában vagyunk azzal, hogy a sorsunk nem csak a mi kezünkben van, de mi minden meccsen úgy fogunk küzdeni, mintha az lenne az utolsó. Számunkra most már minden mérkőzés döntő jelentőségű, ennek szellemében fogunk pályára lépni már vasárnap az Almeria vendégeként is.”

Ha csupán azt nézzük, hogy az Almeria gárdája csak idén jutott fel az első osztályba, akár könnyű meccsre is számíthatna a Barca, hiszen az újonc csapatok általában a kiesés ellen küzdenek első évükben. Az Almeria esetében ez viszont korántsem igaz, hiszen a csapat a táblázat 8. helyén áll, csupán ötpontnyira a nemzetközi porondot jelentő hatodik pozíciótól. A kiscsapat elsősorban kiváló hazai szereplésének köszönheti előkelő helyezését és egyik csapat sem mehet biztosra, amikor Andalúzia keleti csücskébe látogat. Unai Emery több nagy csapatot is megtréfált hazai pályán, többek között sikerült két vállra fektetnie a bajnoki címvédő Real Madridot. Ezen körülmények ismeretében már korántsem számíthatnak Militoék könnyű meccsre vasárnap este. Ám ezzel ő is tisztában van: „Nagyon jól szervezett csapatról van szó, már a Nou Camp-ban sok problémát okoztak nekünk az őszi mérkőzésen. Kétségkívül nehéz meccs lesz, mivel csapatként is remekül funkcionálnak és van néhány átlagon felüli képességekkel rendelkező játékosuk is. Mi mégis bízunk a sikerben és abban, hogy sikerül visszatalálnunk arra az útra, amire egy hónapja már rátaláltunk.” – fejezte be értékelését Milito.

A hétvégi meccsen kívül az argentint még a pénteki, Nyonban esedékes Bajnokok Ligája negyeddöntővel kapcsolatban faggatták. Arra a kérdésre, hogy kit szeretne ellenfélnek a Barca védője így felelt: „Ezen a szinten már nincs könnyű ellenfél, az összes csapat hasonlóan magas szintet képvisel, így fölösleges kívánságokat megfogalmazni. Mindenesetre kíváncsian várom az eredményt, ami után már könnyebb lesz véleményt alkotni.”

A sajtótájékoztató végén Gaby Milito támogatásáról biztosította csapattársát a francia válogatott, Thierry Henryt. (Henry szerdán - szokásától eltérően – magánéletéről nyilatkozott és elmondta nagyon megviseli az, hogy kislányát csak nagyon ritkán láthatja – a szerk.) „Sajnálatos az, ami Henryval történik, ugyanakkor csapattársaim és én, egy emberként állunk mögötte. Sajnos a mi szakmánkban nem ritkák az ilyen esetek és ezek komolyan tudják befolyásolni az adott játékos pályán nyújtott teljesítményét.” Végül a szurkolókhoz fordult Milito: „a futballisták is emberi lények és remélem, hogy a szurkolók megértik Henryt, hiszen neki most nagy szüksége van mindennemű támogatásra.”

grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.03.13. 22:52:11

Akkor összedobom az Henry nyilatkozatot... Remélem senki nem kezdett bele.
Andris
Adminisztrátor

2008.03.13. 22:39:38

Hnap du. én is beszállok, amit találok. :) Csak este nem leszek előreláthatóan.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2008.03.13. 21:58:55

Helyes, köszi, nekem lesz még elég írnivalóm ide meg a Calcióra is... :wink:
Drigo
Eurobarca Staff

2008.03.13. 21:35:39

Na aktivizálom magam holnap én is, akkor kicsit félreteszem a futsalosokat megírom a Militos cikket, mai van a hivatalos oldalon, meg gondolom lesz valami a BL-ről is, megoldom ügyes kölök vagyok :lol:
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2008.03.13. 10:52:32

Iván elutazott, tessék aktivizálódni! :wink:

http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... 03634.html

Ha valakinek megtetszene - én estig nem leszek. :)
Drigo
Eurobarca Staff

2008.03.10. 21:15:48

Na megjött az összefoglaló a bajnokihoz:

http://www.lnfs.es/nuevo/video/partido3.asx

Esetleg az írásom után be lehetne rakni, már ha berakjátok a rövidhírekhez
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.03.10. 00:06:32

Bocs fiúk a Pintós késlekedés miatt, de baromira nincs erőm este nyolckor nekiülni... De a héten megcsinálom, tényleg. :)

Dani, grat a futsalos törekvésedhez.
Drigo
Eurobarca Staff

2008.03.09. 20:57:57

Győzelem futsalos részről

Az F.C.Barcelona Sensei gárdája magabiztos, 4-0-s győzelmet aratott a vendég Lobelle de Santiago csapata felett a spanyol futsal bajnokság 22. fordulójában. Marc Carmona együttese mintegy 1000 néző előtt, hazai pályán fogadta José Venancio együttesét és Fran Serrano, Javi Rodríguez, Fernandao, valamint Dani Fernández góljaival meglepő, ám teljesen megérdemelt győzelmet aratott. A santiagoi csapat ezzel vereséggel a 6. helyre csúszott vissza a táblázaton, ám ami ennél sokkal fontosabb, hogy Javi Rodríguezéket már csupán egyetlen pont választja el a 8., rájátszást jellentő helytől.

Sztem rövidhírnek ez megfelel, nem? Egy kérdés: Melyik az a párharc a 8 közül, amelyikről nincs fent videóanyag a hivatalos oldalon? Hát persze, hogy a Barça meccse! Ha lenne összedobtam volna egy nagyobb írást, de nincs kedvem fantázia támadásokat kitalálni, hátha valaki talált összefoglalót :lol:
Z. Iván
Adminisztrátor

2008.03.06. 16:14:04

OKker :D
Jó lesz kössze
Drigo
Eurobarca Staff

2008.03.06. 16:07:27

Z. Iván írta:Jó lesz ez, Dan, nagyon köszii!
Úgy gondolkozz, ahogy van most a játékoskeret
Oda tehetünk majd egy fület, hogy váltassz futsalra, meg másra, és akkor úgyanúgy jelenik meg, mint a foci kb :) És akkor fejenként lenne mindenkihez egy kis írás. Ez így alakítható akkor nem?
Na én is valami hasonlóra gondoltam. Akkor szépen sorban tolom fel a játékosokat, mert így újra kell írnom, mivel az eddigiek elég "butitott" verziók voltak, még jó, hogy nem az összeset írtam meg, hanem gondolkoztam közben kicsit :P

Addig is összeszedtem a playákat, ahogy a focistáknál is van, ha esetleg kéne az új "fülhöz":

Cristian Domínguez Barrios (CRISTIAN) #1
Luiz Claudio Costa (PC) #3
Justo Cáceres Fernández (JUSTO CÉSARES) #4
Francisco Carlos de Carvalho Nyaradi (CHICO) #5 (hivatalos honlap 3ast ír...)
Fernandao Maciel Goncalves (FERNANDO) #6
Javier Rodríguez Nebreda (JAVI RODRÍGUEZ) #7
Juan Carlos López (J. C. LÓPEZ) #8
Francisco Serrano Cayuela (FRAN SERRANO) #9
Rafael Muñoz Gómez (Rafa Muñoz) #10 (hivatalos oldal 12-est ír...)
Daniel Fernández Redondo (DANI FERNANDEZ) #11
Igor Raphael Lima de Souza (IGOR) #12
Francisco Sedano Antolín (PACHO SEDANO) #13
Pedro Gomes Neto (PEDRINHO) #14

Edző: MARC CARMONA

Ennyit a hivatalos oldalról... két-két játékoshoz is ugyanaz a szám tartozik szerintük, de majd megkérdem Laportát, hogy melyik az igazság. Na gyorsan lekérdeztem az infót, Joan sűrű elnézések közepette letisztázta a dolgokat :lol:
Z. Iván
Adminisztrátor

2008.03.06. 01:25:25

Jó lesz ez, Dan, nagyon köszii!
Úgy gondolkozz, ahogy van most a játékoskeret
Oda tehetünk majd egy fület, hogy váltassz futsalra, meg másra, és akkor úgyanúgy jelenik meg, mint a foci kb :) És akkor fejenként lenne mindenkihez egy kis írás. Ez így alakítható akkor nem?
Drigo
Eurobarca Staff

2008.03.06. 00:05:27

Iván, Ákos!

Mi legyen a futsal játékoskerettel? Elkezdtem egyben írni(néhánnyal végeztem), de az a 14 ember elég nagy teret töltene ki 2-3 oldal legalább word-ben, pedig így is "egyszerűsítettem".

Írjam kettőbe (netán egybe), vagy külön-külön(és akkor megírom fullosan, igaz még így sem töltene ki egy-egy játékos annyit, mint a futballisták, nincs is annyi infó) és akkor mondjuk fel lehetne tenni a játékoskeretekhez futsal címszó alatt? És akkor mondjuk ha lesz időm év közben, vagy nyáron, akkor megnézném a kosár meg kézilabda csapatot is. Vagy ha van valaki érdeklődő a "mezei" fórzmozók közül, az utóbbi kettőbe besegíthetne/megcsinálhatná.

Igazából nem tudom, hogy mennyire orientálódik az oldal a foci irányába a Barçán belül, ezért kérdeztem, hogy mi legyen.

Egyébként jó politikus lenne belőlem, ezt már hétvégére beígértem :oops:
Drigo
Eurobarca Staff

2008.02.29. 11:22:52

Z. Iván írta:Na fönn van kis késéssel. Jó lett, Dani, szépen összeszedted. :)
Köszi, de igazából nagyrésze fent van a hivatalos oldalon is ahoz kicsit hozzáraktam a sikereket, de nem akartam az összeset beleszőni az már túl sok lett volna, na meg volt amit kihagytam, mert nem találtam érdekesnek. Az elejére meg költöttem egy kis bevezetőt, a végére már nem akartam, mert így is hosszú lett, de hétvégén majd jövök a játékoskerettel. Meg lehet, hogy egy másik írással is, mert kedden nyertek egy kupát a srácok, de mivel nem vagyok tisztában ennek a pontos rangjával, így nem biztos, ha sikerül megtudnom róla valami pontosabbat, arról is írok, mert halandzsát nem akarok írni :lol:

Köszi mégegyszer.

Szerk: Még annyit, ha valaki esetleg szóvá tenné a Roma nevét nem írtam el a krónikákban AC Roma szerepel, csak gondoltam szólok, hogy nem kell javítani, ha esetleg valakinek feltűnne.
Z. Iván
Adminisztrátor

2008.02.29. 11:13:46

Na fönn van kis késéssel. Jó lett, Dani, szépen összeszedted. :)
Z. Iván
Adminisztrátor

2008.02.28. 17:21:20

"Kis rezümét" :D :D Nem is tudom, hogy képzelted, hogy csak ennyivel tolod ide a képed :D

Amúgy köszi szépen, este majd föltesszük, most sok volt a főhír, ezt is oda akarom viszont. :)
Drigo
Eurobarca Staff

2008.02.28. 17:16:15

Írtam egy kis resumét a Barça futsal csapatáról:

Több mint egy klub, több mint egy sportág!

Az F.C.Barcelona futsal csapatának históriája

Ha meghalljuk azt a kifejezést, hogy a Barça játékosa, rögtön Ronaldinho, Eto’o vagy Messi neve ugrik be, vagy ha éppen az F.C.Barcelona csapatáról beszélnek, egyből a futballra gondolunk. Pedig Katalónia büszkesége nem csak egy futball csapatból áll.

Az eurobarca.hu rendszeresen foglalkozik – természetesen a foci mellett - a kézilabda, valamint a kosárlabda csapattal. Ezt a kört szeretnénk most bővíteni egy másik sportággal; a futsallal. Ez a sport egyre nagyobb népszerűségre tesz szert szerte a világban. Brazíliában például a legtöbb, későbbi nagypályás futballista gyerekként ezt a sportot űzi, ami meg is látszik jó néhány játékos technikáján.

De mi is valójában a futsal? Csak röviden, tömören: egy csapatból egyszerre 5 játékos – köztük egy kapus – lehet a pályán. A játéktér leginkább egy kézilabda pályához hasonlítható. Egy csapatnak 2x20 perce van, hogy a másik fölé kerekedjen azáltal, hogy több gólt szerez, mint ellenfele. A viszonylag rövid időnek, valamint a kevés mezőnyjátékosnak köszönhetően a játék gyors, dinamikus és rendkívüli technikát, valamint gyors reakciókat követel poszttól függetlenül.

Ezek tükrében talán nem is annyira meglepő a sportág népszerűsége. Sorra alakulnak a csapatok hazánkban is és egyre többen választják a testmozgásnak ezt a formáját. Az F.C.Barcelona futsal csapata viszont már most elég komoly és dicső múlttal rendelkezik. Ki gondolná, hogy Marc Carmona edző legénysége idén szeptemberben fennállásának már a 30. évfordulóját fogja ünnepelni? Pedig ez így van, a csapatot ugyanis hivatalosan 1978 szeptemberében alapították. Az igazsághoz azonban hozzátartozik, hogy korábbi profi futballisták ekkor már két éve játszottak együtt gránátvörös-kék szerelésben, igaz akkor még csak saját örömükre, hobbi szinten. Ám, ahogy egyre nagyobb népszerűségre tett szert Katalónia szerte az 1970-es évek végén a futsal, úgy vált egyre inkább profibbá a csapat.

Nyugodtan mondhatjuk, hogy villámrajtot vett a gárda, hiszen az első hivatalos tornán – ’Christmas Cup’ -, amelyen a Barça játékosai részt vettek rögtön győztek is. Majd ezután a Katalán harmadosztály következett. Igaz nem sokáig, ugyanis a csapat sikerrel vette az akadályokat, vagyis megnyerte a küzdelemsorozatot, ezáltal kivívta a jogot, hogy a következő szezont már a második vonalban töltse. Micsodakezdés! A java viszont csak ezután következett; egy újabb év elteltével már az első osztályban találták magukat a játékosok, és ha már ott voltak: jöttek, láttak, győztek – kétszer is egymásután!
Az, hogy nem sikerült a mesterhármas egy egészen szomorú döntés következménye; az igazgatótanács ugyanis megszüntette a futsal szakosztályt. Hiába nyert tehát a csapat az 1980-81-es, valamint 1981-82-es szezonban is bajnoki címet, úgy nézett ki, hogy a futsal és az F.C.Barcelona búcsút int egymásnak. Ez azonban nem így történt. A vezetőség ugyanis folyamatosan követte a spanyol pontvadászat változásait, ezáltal egy új bajnokság -amely a Becsület nevet kapta- létrehozását. Ez azt eredményezte, hogy négy évvel a szomorú történések után a futsal és a Barça ismét összefonódott. A csapat nem csak nevében hasonlított az évekkel azelőttire, hanem hasonlóan eredményes is volt. Az 1987-88-as szezonban megnyerte a Király Kupa küzdelmeit, sőt egy év múlva meg is védte címét. Az 1989-90-es szezonban a csapat Európában is letette névjegyét, miután az Európai Kupagyőztesek Kupájának döntőjében hazai pályán 3-1-re legyőzte az AC Roma gárdáját, ezzel elhódítva a serleget.

Ekkora sikerek után valahol törvényszerű volt az, ami következett, vagyis egy hullámvölgy következett. Igaz ez nem a játékosok „érdeme” volt, a klub vezetése ugyanis jelentősen csökkentette a futsal csapat támogatását. Ennek eredményeként a szakosztályvezetés kénytelen volt az utánpótlásra támaszkodni. A fiatalok hiába tettek meg mindent a sikerek érdekében, erőfeszítéseik kevésnek bizonyultak a csapat ugyanis kiesett az első vonalból. Az 1998-99-es szezont tehát a második vonalban kezdték a játékosok, ekkor kezdődött a nagy hullámvasút. Két szezon elteltével ugyanis sikerült a feljutás az élvonalba, de három év elteltével újra a másodosztályban találta magát a gárda, hogy aztán a 2005-06-os szezonban – reméljük, végleg- visszakerüljön a legjobbak közé.
De ne rohanjunk ennyire előre. A 2000-es évek elején a gárda Xavi Colasas vezetésével második helyen végzett az alapszakaszt tekintve, majd a rájátszás első körében legyőzte az Arenas Gáldar gárdáját, ám a feljutás végül nem sikerült, miután a döntőben alulmaradtak a Muebles Caloto gárdájával szemben. A következő szezon ismét csalódást jelentett a csapatnak ugyan sikerült megnyernie a B csoport küzdelmeit, de a Gestesa Guadalajara csapata megfosztotta Colasas legénységét a feljutás lehetőségétől. Ám ezt követően végre minden jól alakult, ugyanis az alapszakaszt követően a Barça a rájátszásban végül kivívta a feljutást a Canary Islanders Galdar csapata ellen.

A dolog viszont korántsem volt ilyen könnyű. Ekkor már a volt Barça játékos, Marc Carmona ült a kispadon. A csapat saját csoportjában a második helyet csípte meg, így semmiképp sem számíthattak könnyű menetelésre a játékosok. A rájátszás első körében még könnyedén győzték le a Grupo Pinar Cordoba csapatát, ám a döntő korántsem volt ilyen sima. A Barça hazai pályán 2-2-es döntetlenre végzett. A visszavágón egészen elképesztő légkörben kellett pályára lépni a Canary Islanders Galdar ellenében. De végül még az ellenséges hangulat sem tudta megakadályozni a csapatot a feljutásban, mely egy drámai meccset követően 5-4-re diadalmaskodott, így összesítésben 7-6-ra győzött a döntőben.

Szerencsére az újabb feljutást követően a vezetés már maximálisan a csapat mellé állt, és egy névadó szponzor (Senseit) érkeztével most már az anyagi lehetőségek is biztosítottak ahhoz, hogy a csapat visszakerüljön a futsalvilág elitjébe. A vezetőség rengeteg pénzt költött új igazolásokra, így sikerült megszerezni a jelenlegi legjobb spanyol játékost a válogatott kapitányát Javi Rodríguezt. A játékos számára ez egy hatalmas kihívást jelentett, hiszen tulajdonképpen jelenleg rá épül az F.C.Barcelona Senseit csapata. Valószínűleg ez is motiválhatta akkor, amikor otthagyta a Playas de Castelló gárdáját, amit előzőleg kilenc évig szolgált.

A vezetőségnek jelenleg nincsenek hatalmas elvárásai, a még épülőben lévő csapattal szemben a cél egy erős középcsapat létrehozása, amely pár év múlva majd jó reményekkel szállhat harcba Spanyolország és Európa ismételt meghódításáért.

Itt: http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... eccio.html
találtok képeket

Amennyire időm engedni fogja igyekszem figyelemmel követni a futsalosokat, a focis témát Iván szinte teljese egészében úgyis lefedi, max, ha találok 1-2 érdekes cikket, akkor írok arról.

Nem mondom, hogy hatalmas cikkek lesznek a futsalosok, de minden héten 1-1 rövidhír formájában be lehetne számolni az aktuális eredményekről, ha sikerül több anyagot összeszednem az aktuális meccsreől, vagy netán sikerül megnéznem, akkor hosszabban is tudok majd írni.

Ja! És örömmel várom a kritikákat bárkitől!
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.02.28. 14:51:48

Enrique írta:Szerintem baromira ráér, uh csak nyugodtan, nem kell elsietni. :)
Akkor jó, mert kb 4 órája gyártom hozzá az excel táblát és még nem vagyok kész vele...:oops: :shock:
Este meg céges partim lesz fél héttől...Na, majd meglátjuk, hogyan alakul a dolog.
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2008.02.28. 00:16:47

Szerintem baromira ráér, uh csak nyugodtan, nem kell elsietni. :)
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.02.27. 21:39:20

Na, az a helyzet, hogy most jutottam el odáig, hogy leüljek az eurobarca elé. Az alapötletem megvan, kis háttérmelóra azonban szükségem lesz hozzá. (Kis statisztikát gyártok, úgyhogy nem a megszokott biográfiára kell számítani. :)) A lényeg, hogy ma nem fogom tudni megcsinálni, holnap viszont nem melózok, az egész délutánomat ennek fogom szentelni. :wink:
Z. Iván
Adminisztrátor

2008.02.27. 10:47:57

Köszi, Marci :)
Meg jó, hogy Áki beengedett :D
Lezárt