Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak ne futna olyan furán...Charlie írta:
Mekkora istencsászár,remélem megkapja az aranylabdát,nagyon bírom.![]()
C.
Enrique írta:Pontosan!
És remélem h ez továbbra is így marad! Már-már nélkülözhetetlen a középpályáról, de mi ennek csak örülnni tudunk!
Így tovább Deco!
Hiszen megvan az majdnem minden meccsen! Kábé a 65. perc környékén szokott bejönni!redlions írta:Azért gyakrabban játszhatna 25-30percet.Enrique írta: Iniestánk még van ideje. Neki már az is öröm, h 1x-2x kezdőként szerepeljen, a többi meccsen meg csereként. Szépen lessan be fog érni a sráác.
Azért gyakrabban játszhatna 25-30percet.Enrique írta: Iniestánk még van ideje. Neki már az is öröm, h 1x-2x kezdőként szerepeljen, a többi meccsen meg csereként. Szépen lessan be fog érni a sráác.
Iniestánk még van ideje. Neki már az is öröm, h 1x-2x kezdőként szerepeljen, a többi meccsen meg csereként. Szépen lessan be fog érni a sráác.redlions írta:Ez igaz! De én Iniesta-nak jobban örülnék!Enrique írta:Pontosan!
És remélem h ez továbbra is így marad! Már-már nélkülözhetetlen a középpályáról, de mi ennek csak örülnni tudunk!
Így tovább Deco!
Ez igaz! De én Iniesta-nak jobban örülnék!Enrique írta:Pontosan!
Így tovább Deco!
NEm is tudom miért nem ügyesebb! Én fifa2004ben sokszázszor megcsináltam!redlions írta:Szerintem 1-2 húzással elfekteti a védő(ke)t és gólt lő, ha nem passzolta volna tovább!