Jól emlékszel bizony. Ha jól emlékszem, pont mexikóban volt.kudu írta:Ha jól emlékszem, akkor vagy két éve ő nyerte a szabadrúgás világbajnokságot is

A gyep rendberakása hosszú idő, ahhoz, hogy jó legyen ahhoz asszem min 1 hónap kell, ha nem több. Nem tudom, hogy hogy vannak a bajnoki meccsek, meg a szünetek, de ez közre játszhatott.madmushroom írta:Állítólag a Qwest Field talaja borzasztó volt és Pep örült, hogy egyáltalán nem szedett össze több sérülést a csapat. Nem értem, hogy egy Seattle Seahawks(NFL) csapatának otthont adó stadionban miért nem lehet a gyepet ilyenkor rendbe rakni. Na mind1. Ettől függetlenül Go Seahawks immáron 4 évemessideco írta:Kezdenek aggasztani a serulesei...
Állítólag a Qwest Field talaja borzasztó volt és Pep örült, hogy egyáltalán nem szedett össze több sérülést a csapat. Nem értem, hogy egy Seattle Seahawks(NFL) csapatának otthont adó stadionban miért nem lehet a gyepet ilyenkor rendbe rakni. Na mind1. Ettől függetlenül Go Seahawks immáron 4 évemessideco írta:Kezdenek aggasztani a serulesei...
Varatrix írta:http://www.youtube.com/watch?v=K8bScnAkhT0
Bocsi ha már volt.
Majdnem biztos, de szerintem hatalmas.
Van benne vmi. Mármint, hogy távozik. Militot nem lehet összeheggeszteni hosszabb időre. Sztem ő vissza fog vonulni. Marquez. Hát, nem tudom. Fiatal még, de vannak életerős játékosok, akik tudnák váltani. Érdekes lesz ez minden képpen! Lehet jön Henrique, emg van a középső védelem! Piqué már félig ki is szorította Puyolt a keződőből! Kíváncsi leszek, mi fog kisülni ebből a védő mizériából!LM10 írta:Én attól félek, hogy neki ennyi volt a Barcánál. A hosszabbítás ügye még fel sem vetődött, és ez a sérülés is...fix, hogy Henrique visszatér majd. Milito és Márquez is frissen felépült játékosokként kezdik a szezont.
1 percet biztosan állt, mire Webb hajlandó volt elővenni a sárgát....menczel írta:a nap poénja az övé volt:D:D
valaki lemérhetné meddig állt ott teljes magányban mire végre valahára megkapta a sárgáta biró meg mutogat neki hogy rughatod öreg , ne sajnáld
:D