2006.08.07. 20:06:38
Ramosra is azt mondtuk, h csak nehogy megszerezzék. Ehhez képest lóKakát sem csinált. Szerintem Diarrával is ugyanez a helyzet. VAn egy játékos, akit a real meg akar szerezni, mert nm rossz. De ha azt nézzük, ki tette sztárrá diarrát? Az AS és a Marca. Ha vkit a real le a akr igazolni és nincsen igazán nagy neve előtte, akkor a két lap tesz róla, h mindneki azt higgye, hogy valami nagyon nagy zsugás érkezett hozzájuk. Ezzel be is va tömve a szurkolók szája. Ha meg nm megy emiatt a játék, akkor ráfogják az edzőre és elküldik. Ilyen az élet margóföldön. Egyszer biztos náluk is megváltoznak a dolgok és jó csapat lesz belőlük. De én egyelőre úgy látom, h félig-meddig van most is a csapatépítésen a hangsúly. Vettek pár védekezőt, de itt is inkább a neven volt a hangúly. Mert ugye még egy-két-három éve milyen jól hangzott a Cannavaro-Emerson kettős neve. ráadásul régen mekkora nagy sztár volt nistelrooy is (akire meg végképp semmi szükségük nem volt). Úgyhogy én egyelőre az igazolásaik alapján nem tartom nagyon nagy ellenfélnek a madridot és remélem is, h a játékukkal nem fognak rám cáfolni. Ámbátor szerintem még így is ők lesznek a másodikok a bajnokságban. És ez nekik elég. Ha zuhannának ők is egy hatalmasat, akkor talán valószínűleg máshogy festenének a dolgok náluk pár év múlva. De amíg csak másodikok, addig nem hiszem, h nagyon erőlködni fognak egy teljes reformon, mint azt tették nálam. Na bocsi a hosszú hszért, remélem, h nem írtam túl sok zöldséget benne.
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------