Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valaki állította magáról hogy hibátlan?Én nem tok róla.Taibi írta:Nem arról van szó, hogy valaki bírálta Redlions-t a moderálásai miatt (nem tudom, hogy ki), és ezért most Red "bírálja" a többi moderátort, hogy megmutassa, hogy ők sem hibátlanok?
Sosem mondtam hogy q..a okos vagyok,ezt te mesélted be magadnak,én nem állok 1 fórumozó felett sem azért mert van 1 ilyen rangom.Nem hinném hogy arról vok híres hogy mindenkit helyre rakok,és leugatok hogy mit csinált...redlions írta:Akkor feleslegesek a kriksz-krakszok.... Írd ki normálisan azt, hogy [auto_cenzúra]. Illetve, hogy milyen q..a okos vagy...Charlie írta:Te vártál 1 olyan kérdésre válaxt amire Te is és Más is nagyon jól tudja a válaxt...Direkt nem válaxolunkAmúgy is hülye kérdés.
C.
Akkor feleslegesek a kriksz-krakszok.... Írd ki normálisan azt, hogy [auto_cenzúra]. Illetve, hogy milyen kumma okos vagy...Charlie írta:Te vártál 1 olyan kérdésre válaxt amire Te is és Más is nagyon jól tudja a válaxt...Direkt nem válaxolunkAmúgy is hülye kérdés.
C.
Egy részére reagáltam. Értelme van, csak normális magyarázat nincs... De már nem is várok, mert senki nem tud rá válaszolni... Pedi a megjegyzésemben ott az igazság, akár tetszik, akár nem...Bodi írta: Red,miért vársz választ,ha akármit mondunk úgyis belekötsz???Ennek nincs értelme,az a célod,hogy minél több helyen belénk köss,már jobban gyalázod a fórumunkat,mint egy madridista....
Ez nem igaz! Rossz volt a hasonlat... Én a korábbi EuroBarcás tapasztalatokat tartom mércének...Vito írta: az a köze, hogy Red a madridistát tartja mércének
Ez a helyes!Vito írta:(hogy ott mennyire pörög a fórum) mi pedig azt mondjuk, hogy az nem mérce!
Itt sem kevés...Vito írta: nem azért, mert madridi oldal
nem miattad
hanem azért,
-mert minden topicban van naponta 10-15 olyan HSZ, ami OFF.
Itt is.... És nem csak Kifisto, - ahogy előszerettel tűntetitek fel - ír hülyeséget... Kérdezzétek meg nyugodtan Colint, vagy másokat....Vito írta:-sőt a többi elég nagy része is (meg ne haragudj) hülyeség!
És az itteni Thx, Köszi és smiley-k??? Egy szavasból itt is találsz közel 2-300 hozzászólást.... Pedig egy részét még modiként töröltem (smiley-k)....Vito írta:-nem beszélve az olyan hsz-ekről, amik csak smileykból állnak, vagy iylen megerősítésekből: "ja-ja, télleg szánalmasak" stb...
Ezt az itteniekről is el lehet mondani, ha leveszük a Barcás szeművegünket.... Szvsz mások is így látják bizonyos dolgokban rólunk...Vito írta:kevés kivétellel az ottani fórumozok teljesen irreálisan látják a dolgokat.
mégegyszer hidd el nem az a baj, hogy az ellennek szurkolnak, mert pl.: he-he, Colin, Sacchi, Te és még egy páran jó arcok vagytok, veletek lehet beszélgetni, vitázni.
Ezt egyátalán nem off-nak szántam,épp ez az,hogy semmi közünk a madridistához,csak red hasonlítgatja hozzá az eurobarca-t,erre írtam!real_funghi írta:Mi köze van ennek a madridistához?
Azért nem rakhatunk ki valakit, mert totál kezdő és mert 12 éves...
az a köze, hogy Red a madridistát tartja mércének (hogy ott mennyire pörög a fórum) mi pedig azt mondjuk, hogy az nem mérce!real_funghi írta:Mi köze van ennek a madridistához?
Azért nem rakhatunk ki valakit, mert totál kezdő és mert 12 éves...
Red,miért vársz választ,ha akármit mondunk úgyis belekötsz???Ennek nincs értelme,az a célod,hogy minél több helyen belénk köss,már jobban gyalázod a fórumunkat,mint egy madridista....redlions írta:Az nem írott....Badi írta:az élőben a pár betűt se sípolják ki...redlions írta:Ez meg nem élő...
Figyelj!redlions írta:Érvet még nem kaptam.... Ez meg nem élő...
Az nem írott....Badi írta:az élőben a pár betűt se sípolják ki...redlions írta:Ez meg nem élő...
az élőben a pár betűt se sípolják ki...redlions írta:Ez meg nem élő...
Köszönöm, hogy nem tudtok rá válaszolni...Charlie írta:Látod...Kellett neked lemondanod,legalább szúrná a szemedet,azt javítgathatnád.redlions írta:Igazad van.... Lehet, hogy "moderált" helyre kellene mennem. Ez nem moderálás, hogy egy betűt megváltoztatunk.... Attól ugyanazt jelenti, tehát, akkor megint kérdem... Miért nem írjuk ki rendesen???![]()
C.
Látod...Kellett neked lemondanod,legalább szúrná a szemedet,azt javítgathatnád.redlions írta:Igazad van.... Lehet, hogy "moderált" helyre kellene mennem. Ez nem moderálás, hogy egy betűt megváltoztatunk.... Attól ugyanazt jelenti, tehát, akkor megint kérdem... Miért nem írjuk ki rendesen???