ozsimiki írta:Ide is beírom:
általában egyetértek veled, de most nagyon nem.
ezt a szerencsétlent mint Dzsudzsák, Uram ég...jó nagy bal....
maradt volna PSV-nél akkor, de az összes ilyet elítélem nagyon, aki (már így is jól él,és meg lesz mindene valószínű élete végéig) a pénzt ennyire előtérbe helyezi, a pályafutása kárára is. Ezek leszarják,h mit érnek el a fociban, ha egy megye 3as kínálna neki milliárdokat, akkor oda menne.
Szóval menjen csak el, remélem nem is hallok róla semmit Europa szinten, megérdemli.
Nem tudom hogy járt volna, ha a PSV-ben marad. A klub egyértelműen kijelentette, hogy szükség van a Dzsudzsák és Toivonen eladásából befolyó összegre a csőd elkerüléséhez. Ilyen körülmények közt nehéz lett volna maradnia, a csapat ráadásul mindenképpen gyengült volna körülötte, pedig Afellay távozása óta amúgy sem volt egy nagy szám.
Szerintem a legnagyobb hibát ott követte el, hogy tavaly ősszel szerződést hosszabbított. Afellay játszotta jól a kártyáit, szinte ingyen adták, oda mehetett, ahova akart. Ő sem a Barcában lenne most, ha hosszabbít. Ha Balázs nem ír alá új szerződést, akkor télen vagy kivásárolják valami csökkentett áron, vagy elmehetett volna ingyen a Bosmann szabálynak megfelelően. Ha most ingyen igazolható lenne garantáltan talált volna magának csapatot valamelyik bajnokságban a négy legnagyobb közül. És nem kis csapatokban.
De: aláírt, a PSV nem adja olcsón, láthatóan nem igazán érdeklődnek iránta az árát tekintve. A PSV szétesik és őt megkeresték egy erősebb bajnokságból, jobb fizetéssel.
Engem is zavar, hogy Oroszországban fog kikötni, de nem ítélem el annyira miatta. A többit már elmondtam korábban.
De azt jó lenne, ha mindenki megértené, hogy két esélye volt: marad a PSV-ben, reménykedve, hogy talpon marad a klub, vagy elmegy az oroszokhoz. A topligákból - a sok NSO cikk ellenére - végül is EGYETLEN CSAPAT kereste meg, a Hamburg, de ők se tudtak komoly ajánlatot tenni érte. Ha rajta múlt volna, biztos ő is szívesebben igazolt volna az Atleticohoz, a Poolhoz, vagy a Juvéhoz.