Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Melkor írta:A bajnokság általi felkészülésünk nem sikerült rosszul, ezt szerintem a Bad Boys ellen mutatott játék is igazolta.
Srácok, nagyon úgy néz ki hogy holnap a feleségem csak du 3 után ér haza, és mivel a nagyszülők elutaztak, nekem kell vigyáznom a gyerkőcre...nagyon sajnálom de ha véletlenül előbb végez és hazaér akkor megpróbálok ott lenni...sok sikert!!Melkor írta:XIII. Szurkolói torna 2007.10.06 Szombat
Keret:
1. Superlama féle kapus
2. Bercy
3. Marci
4. Viktor
5. Haze
6. Dopi
7. Melkor
8. Enrique
9. Silvanus
10. Superlama
11. M. Tibi
12. Zsolti
A torna csapatonként 20000 Ft-ba fog kerülni, ami azt jelenti, hogy 1670 Ft/fő. Ez alkalommal tudtommal nem lesz kamerás emberke, mivel az előző torna DVD-ivel sem készült el.
A bajnokság általi felkészülésünk nem sikerült rosszul, ezt szerintem a Bad Boys ellen mutatott játék is igazolta. Ennek ellenére nagyon fontos, hogy ne az előző torna eredményeiből induljunk ki, mert az erőviszonyok tornáról-tornára változnak! Minden mérkőzést maximális koncentrációval kell kezdenünk a kellemetlen meglepetések elkerülése végett!
Minenkitől határozott fellépést és jó értelemben vett erőszakos játékot várok. Akit esetleg 1 az 1-ben megvernek, az is rohan hátra utána védekezni. Minden posztra van 2 ember, úgyhogy aki nem bírja a le-föl futkosást az cseréljen. A csatároktól pedig összjátékot, háromszögeléseket stb. szeretnék kérni és minél kevesebb egyénieskedést!
Mindenki kipihenten és ne másnaposan jelenjen meg legkésőbb 10 óráig!!
Most szerencsére lesz lehetőség a többi pályán való bemelegítésre.
Végezetül a cserepárok:
1. Haze - Viktor - Dopi
2. Marci - Bercy - Dopi
3. Melkor - Enrique
4. Zsolti - Tibi
5. Superlama - Silvanus
Nem garantálom, hogy mindenki egyforma időt fog a pályán tölteni
a cél a minél jobb eredmény elérése, úgyhogy aki jobban bírja erővel, rendszeresebben részt vett az utóbbi hetek focijain, illetve jobb formában van, az többet fog játszani!
Gondolom senki nem azért ment oda, hogy ezt lássa illetve játsza.antiimperialista írta:Már nem szívom magam rajta, ott, akkor viszont tényleg kiakadtam, nem is egyszer. Ez van, csak hát lehetett volna sokkal jobb is.
Ne szívd magad, mert javítani már nem tudsz rajta.antiimperialista írta:Összeszokottság hiányáról akkor lehetne beszélni, ha passzolt volna a csapat, csak épp a társ nem arra mozgott, amerre a passz ment, stb. Én legtöbbször a passzolási szándékot sem vettem észre.
Nem igazán fogadott el a banda senkit irányítani, pedig szerintem több ember is képes lett volna rá, csak épp mindenki ment a maga feje után. Volt is ebből vita. A játékunk csak a Bayern ellen volt jó, akkor, amikor megjött Czinger G.Bercy írta:Egy embernek kellett volna kézbentartani, valamint irányítani a csapatot.
Egy embernek kellett volna kézbentartani, valamint irányítani a csapatot.antiimperialista írta:Azért volt különösen fájó ez a hétvégi kudarc, mert játéktudásban egyik banda sem volt előttünk, sőt! Viszont mi nem tudtunk csapatként működni, ennek tudható be a sok kapott és a viszonylag kevés rúgott gól, valamint az, hogy utolsók lettünk.
Jó volt újra veletek játszani, és, ha a végére dühös is voltam, és nem látszott rajtam, higgyétek el, örülök nagyon, hogy ott lehettem és újra találkoztunk!
Jelentem leszek csütörtökön és szombaton is!haze71 írta:A csütörtöki meccset kihagyom, hogy szombatra fel tudjak venni zárt cipőt. Remélem Bercy jön szombaton, mert szükség volna a hátsó alakzatot megerősíteni... Apropó: Lesz kapus csütörtökön és szombaton?